tbm % to ve bgbg

• Kullanıcı Stan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Olay ya sadece Turkiye'deki reklamlarin yenilenmesiyle ilgili, yada Turkiye'ye karsi farkli bi yaptirim uyguluyolar. Bende son 2 gundur problem yok. Ama reklam anlasmalari falan bitse bu butun ulkelerde olurdu saniyorum.

bende gittikçe düşüyo sayfa to 0,80 olmuş ohaa!

20 ocak gününden sonra normale dönecektir. her sene başında olan birşey bu.

1 ocakta kazanç 10 sa 2 ocakta 6 3 ocakta 2 oldu..Git gide düşüyor..1 tane Türkçe içerikten kazanıyordum iyi reklam çıkmıyor herhalde..

Gerçekten çok kötü bir durum , kazançlarım nerdeyse aynı izlenime %80 düştü :(
t.o 12 den 4 e düştü
tbm 0,11 den 0,4 lere düştü ... gelmiş geçmiş en kötü tablo bu :(

ya abi bu nedir ya inanılmaz bir şekilde düştü hem tbm hemde tık oranları. Her gün 30 k gösterim alıyorum bu ay 200'ü zor geçicez heralde yazık gerçekten yazık reklam anlaşmalarını önceden yapamıyormu bu koskaca şirket gene giren bize girdi affedersinizde...

Ben eksiye düşecek diye korkuyorum :) Ocak ayında böyle şeyler normalmiş diye duydum arkadaşlar bi süre böyle sıkıntı çekecez önümüzdeki ay büyük ihtimalle düzelir.

İzlenim arttı iyice, bu paraya 3 katını kazanmam gerekirken 30 tl falan geliyor. Buna da şükür ama 1 hafta önceki tıklama oranı olsa büyük miktarlar kazanacaktım. Düzelir umarım yakında.

sorun genel heralde bendede yılbasından berı to tbm bgbg cok dusuk %60 lık düşüş var

Benim de izlenim 7 binden 20 bin e çıktı 7 bin izlenim de 400 tık vardı 20 bin izlenimde 25 tık var ama tbm 03 ten 0.40 a çıktı yavaş yavaş düzeliyor sanırım en kötü pazartesi normale döner

Arkadaşlar herşey eski haline dönüyor. Sakın To düştü diye ayarlarınızı değiştirmeyin. Eğer 1 Ocak'a kadar iyi bir grafiğiniz varsa. 1 Ocak'dan sonra değişim olduysa sakın sorun bende diye düşünmeyin. Hiç bir ayarı değiştirmeyin benden söylemesi )

arkadaslar bunlar sadece bendemi inanılmaz düstü yoksa herkestemi * dusme sebebi nedir ? yılın basları diyemi yoksa her ay basımı duser yoksa daha baska seyler mi war ?

gunluk 70 tl den 9 tl ye dustum yok boyle bısey ya neden anlamıs degılım

sanki bugün düzelmeye basladı gibi bgbg dün 40krsdu bugün ise 90 krs :)

hala sayfa to yerlerde sürünmeye devam ediyor bakalım nereye kadar gidecek böyle :)

ayın 1 i 2 si 3 ü kademeli olarak artış var bu şekilde giderse pazartesi eski to ve bgbm oranlarını tekrar yakalıcam.

ayın 1 i 2 si 3 ü kademeli olarak artış var bu şekilde giderse pazartesi eski to ve bgbm oranlarını tekrar yakalıcam.

bende aksine aşağı doğru çekiyorum resmen. izlenme artıyor ama sayfa toda inanılmaz derecede düşüklük devam ediyo

Bende düzelme yok.

TO ve TBM hala yerlerde. To: %2 TBM: 0.03

to 1 ocak öncesi 3.9 civarıydı şimdi 1.9 civarı.resmen 2 günde iflas ettik..kazanç yarıya indi tbm düşüşüyle birlikte...türkçe içerik videoların reklamlarında sorun var gibi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri