Olay ya sadece Turkiye'deki reklamlarin yenilenmesiyle ilgili, yada Turkiye'ye karsi farkli bi yaptirim uyguluyolar. Bende son 2 gundur problem yok. Ama reklam anlasmalari falan bitse bu butun ulkelerde olurdu saniyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaslar bunlar sadece bendemi inanılmaz düstü yoksa herkestemi * dusme sebebi nedir ? yılın basları diyemi yoksa her ay basımı duser yoksa daha baska seyler mi war ?
ayın 1 i 2 si 3 ü kademeli olarak artış var bu şekilde giderse pazartesi eski to ve bgbm oranlarını tekrar yakalıcam.
bende aksine aşağı doğru çekiyorum resmen. izlenme artıyor ama sayfa toda inanılmaz derecede düşüklük devam ediyo
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.