tbm % to ve bgbg

• Kullanıcı Stan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
şuraya bak..partnerde olsam 10 dolar minimum..kategori film bi de..çoklu reklam fln aktif..

Aradaki farka bak:mad:

wbG7ne.jpg
[/url][/IMG]

Arkadaşlar peki partnerler de durum nasıl ?
Onlarda bizim gibi böyle bir durum yaşadı mı ?

İzlenimlerim rekor kırdı ama tıklama son bir ayın en düşük seviyede
Bir iki hafta sürer bence bu yeni reklam anlaşmaları vs.

Ve tahminen sadece bir kaç devlette şu an reklamlar çıkıyor

Her ayın başında yaşanan düşüş sendromu bu

Bir de üstüne yılbaşı eklenince biraz fazla oldu düşüş

sadece türkiyeye özel bu sorun. vdsden izlediğim videolarda reklam cıkıyor ama trden izleyince cıkmıyor. bugün gelen 8 tl yi de avrupadaki gurbetcilerden kazandık :)

Sadece türkiye olsada şirket abd de ve işlemler ordan hallediliyo herşeyi türkiye saatine göre beklemek hata olur :)

Arkadaşlar teyzem webmaster büyük hitli siteleri var 6-7 yıldır bu işlerle uğraşıyor 1 de adsensesi var aynı durum ondada mevcut bugün gelir yarıya düştü genelde geliri sabittir

Onun söylediği şu her önemli günde bayram seyranda genelde bir düşüş olur diyor özellikle her ocakta diğer aylara göre düşüş izlenir diyor hatta ben baktırdım geçmiş yıllarda ocak ayı hep bir önceki aylara oranla onda düşük içinizi ferah tutun diyor bir kaç güne düzelir dedi genel sorun her yıl diyor ama bu ay değilde öbür aya normalleşir diyor onda hep öylemiş

Bu arada kasım aralık ayları en verimli en karlı aylardır zaten diyor ocakta en kötü ay oluyormuş 1 haftaya normalleşir benim 6 yıllık tespitim bu diyor teyzem :)
inşallah diyelim :) youtubeci değil ama adsenseci siteci 6 yıllık

yani herzaman söylerim, güncelden iyidir bu, ne yükleyeceğini biliyorsan 2-3 günde hepsini yüklersin bırakırsın hiç kafa yormazsın, uğraşmazsın, aylarca para bırakır o videolar. .

tabi benim gibi öğrenci olanlar için en idealidir bu.

yani Vize ve Final döneminde tutup da güncel ve dizi peşinde koşacak değiliz.Artı istesen de yapamazsın..kendi projen olacak ne bileyim kendi slaylarından da yapsam bi 500-1000 videon olacak öyle yada böyle ,ordan burdan ...tık almassı da zamanla oluyor.bide bunların üstüne yapabilirseniz bir kaç dizi veya güncel haber, program çalışırsın ....hatırlarsınız Muharrem incenin konuşmasını bir hafta da aldı başını gitti veya Hükümet ve son operasyonlar...
yani para kazanalım da bir şekil de asıl amaç o

---------- Mesaj saat 09:22:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:14:39 civarında gönderildi. ----------

demekki kim hangi kategoride parayı bulmuşsa sadece o kategorinin para kazandırdığını düşünür :D telif veya eşleşen vermeyen dizi varmıki ne yüklüyorsunuz ? ben hemen hepsini denedim hepsi eşleşen veriyor

Adını Kalbime yazdım başa eşleşen vermiyordu ama ilk bölümlerinde ben ilk sıradaydım yeni dün telif geldi 300k izlenimler gitti sildim bende videoların hepsini
kaçak şimdlik iyi izleniyor telif ve eşleşende vermiyor...
bugünün saraylısı yani ben bıraktım zamanım olmadığı için ama dizi işinde çok mükemmel para var yeter ki yapabilin hitten düşmeyn, telif rski yüksek dizi atmayın hızlı hd çalışın sade temiz yüksek kaliteli kanalarınız her zaman abone ve izlenim alacaktır...dizi sitelerinin kapatılması sonucu youtube de dizi izlenme çılgınlığı oldu baya para demek bu değerlendirebilene ama ...artı hiç kimse bana birşey olmaz demesin ben Hotfile'nin Kapatıldığını gördüm....

4 aydir gunluk 350 tl nin altinda kazandirmayan kanal bugun ayni tiklama oraniyla 80 liralarda bgbg 5-6 iken bugun 1.20 ayin 1i diye mi yoksa yeni yilin basi diye mi bilemicem ama gunluk 80000 yabanci icerik izlenime hic adil degil düzelir die dusunuyorum

4 aydir gunluk 350 tl nin altinda kazandirmayan kanal bugun ayni tiklama oraniyla 80 liralarda bgbg 5-6 iken bugun 1.20 ayin 1i diye mi yoksa yeni yilin basi diye mi bilemicem ama gunluk 80000 yabanci icerik izlenime hic adil degil düzelir die dusunuyorum

düzelmeye başladığını görüyorum ben to %3 lere geldi tbm bgbg düzeliyoor yarın da etkisi sürebilir ama

tbm ve sayfato sanırım genel bir çöküntü , bence ödemeler kesinleşince ve ödenince düzelme olacaktır bu ay yani böyle devam edebilir
benim sayfa to %10 - %9'dan aşağıya düşmezken şimdi %4 - %3'lerde seyir halinde ilerlemektedir (:

tbm asırı düstü , sayfa to yerlerde , bgbg de aynen öyle... sanırım bu is bitirdiler türkiyede. yada sınırladılar.

daha once de dedigim gibi bosuna panikliyorsunuz arkadaslar..
yil bitti, reklam anlasmalari sona erdi..
yeni yil, yeni ay mevcut firmalar ile anlasmalar tekrar yapilacak ya da farkli firmalar ile anlasilacak ve reklamlar tekrar donmeye devam edecek..
gecen yil girisinde de boyle bir durum yasanmisti..
pazartesiye kadar duzelecektir..

daha once de dedigim gibi bosuna panikliyorsunuz arkadaslar..
yil bitti, reklam anlasmalari sona erdi..
yeni yil, yeni ay mevcut firmalar ile anlasmalar tekrar yapilacak ya da farkli firmalar ile anlasilacak ve reklamlar tekrar donmeye devam edecek..
gecen yil girisinde de boyle bir durum yasanmisti..
pazartesiye kadar duzelecektir..

Peki bu sorun dünya genelinde mi, yoksa sadece Türkiye'de mi böyle,
Sayfa to ve TBM Hala düşük, bende kazançlar Nerdeyse %60 düştü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri