Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3.80 sayfa to var daha Allahtan belanımı ıstıyosunben 0,xx leri görecem gibi
sadece türkiyeye özel bu sorun. vdsden izlediğim videolarda reklam cıkıyor ama trden izleyince cıkmıyor. bugün gelen 8 tl yi de avrupadaki gurbetcilerden kazandık![]()
yani herzaman söylerim, güncelden iyidir bu, ne yükleyeceğini biliyorsan 2-3 günde hepsini yüklersin bırakırsın hiç kafa yormazsın, uğraşmazsın, aylarca para bırakır o videolar. .
tabi benim gibi öğrenci olanlar için en idealidir bu.
demekki kim hangi kategoride parayı bulmuşsa sadece o kategorinin para kazandırdığını düşünürtelif veya eşleşen vermeyen dizi varmıki ne yüklüyorsunuz ? ben hemen hepsini denedim hepsi eşleşen veriyor
4 aydir gunluk 350 tl nin altinda kazandirmayan kanal bugun ayni tiklama oraniyla 80 liralarda bgbg 5-6 iken bugun 1.20 ayin 1i diye mi yoksa yeni yilin basi diye mi bilemicem ama gunluk 80000 yabanci icerik izlenime hic adil degil düzelir die dusunuyorum
daha once de dedigim gibi bosuna panikliyorsunuz arkadaslar..
yil bitti, reklam anlasmalari sona erdi..
yeni yil, yeni ay mevcut firmalar ile anlasmalar tekrar yapilacak ya da farkli firmalar ile anlasilacak ve reklamlar tekrar donmeye devam edecek..
gecen yil girisinde de boyle bir durum yasanmisti..
pazartesiye kadar duzelecektir..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.