Tek Adsense Aylık 100k Denemesi

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilyas

Kayıtlı Üye
geçtiğimiz aylar da google spam güncellemesi ile amatörleri ve okul haşlığını çıkarmak isteyenleri silkeledi yeni adsense güncellemesiyle yüklü miktarlar kazanan çoklu adsense çalışan profosyonel kullanıcıları aynı partnerlerin uyguladığı dolandırıcı taktikle silkeledi. yani çalıştırıp çalıştırıp parasını ödememek 2 3 ay biriktirdikten sonra sistemden banlamak. inşallah ödemenizi alırsınız ama yüzde 90 ödemenizi alamayacağınızı düşünüyorum bu teknik bir arıza falan değil adsense bildiğiniz paranızın üzerine yattı. teknik bir arıza olsa lokal yada genel bizlere de vurması gerekirdi ben iki adsense çalışıyorum ödemelerim işleme girdi. çoklu adsense çalışırken yer, adres, ip'e tespitinden kurtulmak için önlem alınabilir ama artık 10 tane adsense çalışmak risk oluşturacaktır. tek adsense ile rekor denemesini skype daki arkadaşlar arasın da yapacağız bundan başka güvenilir bir çözüm gelmiyor aklıma. tek adsense de 10k dan fazla kazanılmaz efsanesini yıkmak lazım artık. elimde sağlam bir arşiv ve yöntem var. aylarca bu arşivi toplamak için çalıştım. kazancı 10 adsense ye bölmeyi düşünüyordum ama şimdi 2'ye bölüp gidebileceğim yere kadar gideceğim. burada profosyonel arkadaşlar varsa bilgi alış verişi yapabiliriz. google son güncelleme de çoklu adsenseleri gözlem altına aldı. tek çözüm az adsense ile yola devam etmek olsa gerek.

İşleme girmeyen adsenseleri ödemeleri çok zor bence zaten çoğunu kapattılar..

Tek adsense kullananlar da banlanıyor. Çoklu adsense kullananlar kapanma sebebi neyse çok yaptığı ve çok karşılaştığı için daha çok kapanma var.

Temiz bir şekilde çoklu adsense çalışmak en mantıklısı , tabi çok titiz bir şekilde yapabilirseniz.

tek adsense ile çalışıp banlanmayı başarabiliyorsa bir insan bunun iki açıklaması var bana göre birincisi adsensesi ni sanal sunucu da kontrol ediyor yada kanal bağlıyor. ikincisi illegal tıklama. bunlar ayrı değerlendirilecek konular. son güncelleme profosyonelleri silkeledi.

Tek adsense kullananlar da banlanıyor. Çoklu adsense kullananlar kapanma sebebi neyse çok yaptığı ve çok karşılaştığı için daha çok kapanma var.

---------- Spam Engelliyici 08:01 ---------- Önceki Mesaj 08:01 ----------

tamam kardeş atarım.

Dostum bana pm atabilirsin

aylık 100k yı bilmem ama bu ayı ( eylül ) 20k civarında kapatıyorum. tek kanal bağlı adsense ile.
kanalın yaklaşık 1,5 aylık. telif eşleşen uyarı vs hiçbirşey yok.
ekimde 20k gelirse hepimiz görmüş oluruz.

kendinize sağlam dostluklar edinin bu hem ruh dünyanızı zenginleştirir hem youtube konusunda son derece güzel fikirler sağlar. beyin fırtınası denen olay.

şu aşama da bölmek daha riskli. ama bir çözümleme yaparsan biz de öğreniriz. senin elinde 100k kazanacak arşivin olsaydı ne yapardın ? bu soruyu faruklar gibi profosyoneller için de soruyorum.

tek adsense aylık 100k, çok riskli.

100k hiç yokmuş gibi davranman gerekir bence.Hiç gelmeyecekmiş gibi kasarsan ban yediğinde de sıkıntı olmaz sana :D

Şu bir gerçek, 100K kazançla ödeme alamassanız basında yer bulabilirsiniz kendinizi :)
Kolay gelsin

ben bu forumda 300 400 kazananlar olduğunu düşünüyorum 50 100 o kadar zor bir şey değil ulaşılabilir bir rakam. 5 6 ay arşiv için çalışacan sonra rahat bu rakamları görürsün. yani gerçekten zor değil. ama sağlam bir arşiv oluşturman gerek. amatörler kategori peşinde koşar profosyonel ibrahim hocamız gibi yöntem ve arşiv...

Şu bir gerçek, 100K kazançla ödeme alamassanız basında yer bulabilirsiniz kendinizi :)
Kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri