Tek Adsenseden Alınan En Yuksek Kazanc

• Kullanıcı hey_mama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

hey_mama

Kayıtlı Üye
Arkadasler elimde 4 5 tane iyi getirisi olan kanal var hepsi tek adsenseye baglı acaba yuksek miktar kesinleşirse sıkıntı cıkarmı yuksektende kastım 5 hane sınırında tl. Daha once boyle bi kazanc gormediğim için sıkıntı cıkıp cıkmıycanı bılmıyorum saolun cevaplar için.

ödenmiyeceği varsa 1 tl de olsa ödenmiyor. O yüzden sıkıntı çıkmaz miktar çok olsa da.

Bu saatten sonr Adsense hakkında söylenecek her söz sadece bir tahminden ibaret olacak.

hiçbirşeyin garantisi yok

Ama sıkıntı olmaz. Alırsın ödemeni

Normal olsa %99 problem olmaz :D

Ama şu anki duruumlarda %50 / %50 diyelim ...

Değer mi dersen , hiç düşünmez denerdim :)

Saolun arkadaslar cevaplar için 2 bi adsenseye tasımıycam kanalları ödemeyeği varsa dediğiniz gibi zaten ödemez gibime geliyor. saolun tekrar.

Eğer şimdiki günlük getirisinden 10k yı görür bu ay sonuna kadar diye düsünerek hesap ediyosan öyle düsünme yarın kanalların kapanmayacağının garantisi yok.

adsense ve kanallarında sıkıntı yoksa alırsın 5 haneli de...

Adsensede artık hiçbirşeyin garantisi yok.
Banka hesabında parayı yatmış olarak görmedikten sonra kimse birşey diyemez.

Adsensenizde sıkıntı olmassa 5 hanelilerin en yüksek mevlalarını alabilirsiniz.Yeterki adsense kanallar sıkıntı olmasın.

şuan bir şey söylemek saçma olur ama sonucu öğrendiğinde burda paylaşırsan güzel olur :)

Hocam 5 hane diyince aklimdan surekli hesaplıyorum .... Naptnz siz bu søkende bu kadar para helal olsun

Hocam 5 hane diyince aklimdan surekli hesaplıyorum .... Naptnz siz bu søkende bu kadar para helal olsun
hocam 5 hane sınırı dediycem 4 hanelerin sonları 5 hanelere dayandı dedim tabi adsenseler banladındıgında çoğu arkdasımınız bu kadar mevlaları kaldı zaten adsensede öyle 5 hane dediysem 10k tller hanerin basları. Allah herkeze kazandırsın bu sırada ama banka hesabına gelmeyen paranın malasef hiçbir garantisi yok bu devirde :(

tek adsense hatta tek kanaldan aldım o parayı aylık hiç sıkıntı olmadı toplamında 1 sene içinde 40k ya yakın da para aldım vergi açısındanda sıkıntı olmadı

Bu zaman dan sonra kesinleşmenin bile önemi yok çünkü hesabına yatmadan kesin gözüyle bakmak şu zaman da büyük sıkıntı...

otomatik ödeme işlemini gördükten sonra 1 i de 10 da 100 de farketmiyo o yazıyı görene kadar 1 tl bile tehlike

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri