Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanalların kapanmıyor![]()
ulaşıyordum kendilerine ama dediğim gibi para kazanamazsınız eğer böyle birşey yaparsanız dava açabiliceklerini idda ettilerama sadece idda ettikleriyle kaldılar
Hocam aslında o düzeyde bi kanalın kapanabilme ihtimalinin yüksek olcağını tahmin edip farklı işlere yönelebillirdiniz. Her ne kadar hit düşse de 50k abone yine kazanç getirirdi 300-500 lira
[MENTION=7856]xyloves[/MENTION] peki bu grubun hali hazırda bir fan sayfası var mıydı?
Varsa kalitenizle fan sayfasını geçtiğiniz için tebrik ediyorum.
Yoksa gerçekten çok güzel yakalamışsınız tebrik ediyorum.
![]()
vardıve fansayfası fazla aktif değildi ama 110k abonesi vardı ama bu fansayfası grup ile iletişimdeydi yani kamera arkası videolar falan burada paylaşılıyordu ama ben bu fansayfasından hiç video indirip kendi kanalıma yüklemedim kaliteyi kendi yaptıgım tasarımlarla falan geçtiğime inanıyorum twitter falanda açmıştım ya
![]()
Hocam şizofreni başlangıcı var sanırım sendeSen kendini bildiğin adamların fanı sanmışsın
İnancın başarıya ***ürmüş
![]()
Elimden tutmak istersen bir mesaj kadar uzağım sana.
Usta - çırak ilişkisinin yüceliği adına gel forumda bir ilke imza atalım.
Ustam ol öğret bana!
Not : Ciddiyim![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahaaslında bi kanalı kopyalacaksan tam kopyalacaksın mantıgındayım
![]()
paylaşım için teşekürler.Bu konuyu yaklaşık 20k-30k kişi okuyacak.Sonra bunu duyanlar hemen bu sektöre saldıracaklar.Arkadaşın yaptığını falan yapacaklar.Herkes buraya atlayacak Yine kazanamayacaklar.Çünkü hemen hazıra konmaya alışmışız.Oturup kafa yorma olayı yok,Uğraşma olayı..vs yok.Bu zihniyetle giderse(k)niz para kazanamayız.
[MENTION=9780]Alkatyan[/MENTION] arkadaşımızın sistemi vardı onu değerlendirdim kendisine çok teşekkür ediyorum bana yardımı çok dokundu neyse kanalımızı tekrardan yönetici ekleme muhabbetiyle değiştirdik
yani işin kısacası arkadaşlar bi işi yapacaksanız çok iyi yapmalısınız kusursuz olmalı birşeyden para kazanmak istiyorsanız emek vermelisini EMEK OLMADAN EKMEK OLMAZ
Bu noktada bişi sorucam kanala nasıl yeni yönetici ekliyorum, bunu biraz açarmısın acaba ?
Aynen Katılıyorum burası kesinlikle doğru..
partner ile girmişsin o yüzden sanırım dünya engeli almıyorsun
orasıda olabilir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.