Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tişikirlir sipirmin115 Adet mail alınmıştır. İlgili satıcıİçimizden biri
![]()
115 Adet mail alınmıştır. İlgili satıcıİçimizden biri
![]()
mNote kardeşim ben bayadır forumdayım yazdıklarını yorumlarını falan takip ederim bu konudan bir kere 80 tane aldın bir kere 70 tane aldın şimdide 115 tane aldın gerçkten merak ettim bukadar kanalı napıyosun
ve bişey sorucam sana cevap verirsen sevinirim
sen bu yazdığın 115 tane kanal mı aldın yoksa 115 mail mi aldın
mail aldıysan mesela 115 mail aldın bu 115 mail ile 115 kanal açıcam dedin
bu 115 kanalı üst üste açarsan tel onaylatma çıkıyomu
ama tabi üst üste kanallar açarken çerezleri falan silecez bunuda göz önünde bulundurarak cevap verirmisin
saygılar
mnote en son konustugumda yogun oldugunu söyledi cevabı gecikir muhtemelen merakınızı gidermek amacıyla yazayım dedim
115 adet tel onaylı yt kanalı aldı kendisi
önceki aldıgı 70 ve 80 adette bu sekildeydi
eger telefon onaysız yani +15 dakikası açık olmyan kanal almak isterseniz ip değiştirip çerezleri temizlediğiniz sürece bin tane de açsanız tel onayı özellikle istemez sizden
mNote kardeşim ben bayadır forumdayım yazdıklarını yorumlarını falan takip ederim bu konudan bir kere 80 tane aldın bir kere 70 tane aldın şimdide 115 tane aldın gerçkten merak ettim bukadar kanalı napıyosun
ve bişey sorucam sana cevap verirsen sevinirim
sen bu yazdığın 115 tane kanal mı aldın yoksa 115 mail mi aldın
mail aldıysan mesela 115 mail aldın bu 115 mail ile 115 kanal açıcam dedin
bu 115 kanalı üst üste açarsan tel onaylatma çıkıyomu
ama tabi üst üste kanallar açarken çerezleri falan silecez bunuda göz önünde bulundurarak cevap verirmisin
saygılar
yorumunuz için teşekkürler50 Adet alınmıştır.
10 numara fiyat
10 numara alışveriş
10 numara kusursuz hizmet ve anlayış...
Hepsi Burada![]()
Özelden yazıyorum birazdan.Onaylı gmail hesaplarını ne kadara satıyorsunuz?
İşine çok düşkün birisi 5 hesap aldım hiç bir sorun çıkacağını düşünmüyorum . 5 hesabın ücretini daha ödememe rağmen hiç bir sorun çıkarmadı ve müsait olunca ödeyin diyor . Yarın ödememi yapacağım güvenerek alabilirsiniz .
Çok teşekkürler
dönüş yapılmıstır50 adet alım yapmak istiyorum
Hayırlı olsun bol kazançlar60 Adet kanal aldım, bir sorun oldu ve anında değişim yaptı. Teşekkürler.
hayırlı olsun bol kazançlar.40 adet alındı (Yandex Mail)
Hayırlı olsun bol kazançlar
hayırlı olsun bol kazançlar.
Satıslarımız devam etmektedir.
dönüş yapılmıstır.hocam ziraat hesabınızı arayım bi 15 tane falan deneyelim olumlu olursa devamlı çalışırız.Yanlız ben yarısı yandex yarısı gmail olsun istiyorum deneme amaçlı mükünmüdür.
dönüş yapılmıstır10 tane alabilir miyim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.