Telefon Onayları için Alternatif Yöntem Sınırsız

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

KaYZeRSoZe

Platin Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar.

Çektiğim videoda Youtube ve Gmail hesaplarınızı sorunsuz bir şekilde onaylayabiliyorsunuz.

Videoyu buradan full hd izleyebilirsiniz :)

Gereken alet edevat listesi

- Callcentic
- İpkall
- Express Talk

Videoda detaylı bir şekilde anlattım herhangi bir sorun yaşayan olursa konu altına yazabilir yada pm atabilir yardımcı olurum ;)

./RockNRolla

vay be bir incubus bir de sen cennetlik adamlarsınız vallaha teşekkürler deneyeceğim

Müziklerinle beni benden aldığını da itiraf edeceğim adamsın Sert Kal Taviz Verme !!

Ben buralarda yeniyim gmail ve youtube hesabı onaylayınca ne oluyor?

Deneyeceğim sonucu buradan bildiririm.

Ok. :D bana diyene bak :D Güzel olmuş abi eyvallah :D

buralardan onaylı hesap oluşturduk diyelim,bir süre sonra youtube bir durumdan şüphe etti ve kanala telefon onayı istedi,bunun için aynı numaraya ulaşabiliyor muyuz?

Teşekkür ederim umarım değerini bilirler ;)

Videoyu bir özet geçtim sololarla birlikte :)

Baya meşakatli bir yol izliyoruz sanırım tüm bunları 1 tel numarası için mi yapıyoruz, yoksa bunları yapınca 3cx teki gibi 10 tane falan tel no veriyor mu?

Orayı tam çözemedim. Bir açıklama bekleniyor :)

çok iyiymiş, çok teşekkürler, ilk defa bu siteden onay alındığını gördüm :)

Bir [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] konusu daha :) Senin gibi adamlar bu forumda olduğu sürece ben taktiklerimi,bilgilerimi paylaşmaya devam edeceğim! :) Anti Youtuber'ı bekliyoruz ;)

Videoyu bir özet geçtim sololarla birlikte :)

Baya meşakatli bir yol izliyoruz sanırım tüm bunları 1 tel numarası için mi yapıyoruz, yoksa bunları yapınca 3cx teki gibi 10 tane falan tel no veriyor mu?

Orayı tam çözemedim. Bir açıklama bekleniyor :)

Pek meşaketli bişey yok ki aynı bilgilerle iki siteye kayıt olup sip mantığı ile aynısını 3cx'de uygulayabilirsiniz ama 10 tane numara vermiyor burası direk ama limit yok tabi :) zero day :p

Pek meşaketli bişey yok ki aynı bilgilerle iki siteye kayıt olup sip mantığı ile aynısını 3cx'de uygulayabilirsiniz ama 10 tane numara vermiyor burası direk ama limit yok tabi :) zero day :p

Detaylı inceleyince mantığı özümserim cool paylaşımlara devam :cool:

Hocam yazıları okumakta güçlük çektim biraz ama sitelere ulaşarak çözebilirim sanırım.

Merhaba arkadaşlar.

Çektiğim videoda Youtube ve Gmail hesaplarınızı sorunsuz bir şekilde onaylayabiliyorsunuz.

Videoyu buradan full hd izleyebilirsiniz :)

Gereken alet edevat listesi

- Callcentic
- İpkall
- Express Talk

Videoda detaylı bir şekilde anlattım herhangi bir sorun yaşayan olursa konu altına yazabilir yada pm atabilir yardımcı olurum ;)

./RockNRolla

Hayır Kurumu Gibisin eline Koluna parmaklarına sağlık :D

Henüz videoyu izlemedim ama şimdiden teşekkür ediyorum.Zira paylaşımın süper olduğundan şüphem yok
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri