Telif atan BBC maili hakkında kesin bilgi

• Kullanıcı sequieros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesaj formunun linkini atarmısın. Sitem eder gibi değilde konuyu çözüme kavuşturacak şekilde konuşsak daha iyi olur. Belki yardımcı olmak için böyle bir konu açtın belkide kendin yüklüyordun bunu yaptın. Bunu bilemiyoruz sonuçta bende senin günahına girip seni suçlamak istemiyorum ki zatende suçlamıyorum açıklama yaparmısın yazmıştım. Bir kere 2013 yılında açılmış konu o sıralar herkes yt' ye ve teliflere hakim olmadığı için gerçek sanmışlar. Ama şimdi olaya bakınca sana gmail hesabından dönmeleri bana saçma geliyor ayrıca ingilizcede hatalar var yazmış arkadaşlar.

İngilizcesi iyi olanlar mesajı inceleyebilirlermi. Konu aydınlığa kavuşsun.

Konuyu 1,5 sene önce açmışım. Hatırımda değil ama BBC'nin sitesine girip bir bakayım bulabilecek miyim? Ayrıca gelen mailde yazım yanlışı falan yok gibi duruyor. Orada yazan "Inquiry about..... YT" bölümü de orada soru sormak için yazdığım başlıktı.

Konuyu 1,5 sene önce açmışım. Hatırımda değil ama BBC'nin sitesine girip bir bakayım bulabilecek miyim? Ayrıca gelen mailde yazım yanlışı falan yok gibi duruyor. Orada yazan "Inquiry about..... YT" bölümü de orada soru sormak için seçtiğim kategoriydi.

Tamam admin arkadaşlarda bakıcaklar yazıya ingilizcesi iyi olanlar varsa onlarda konuda bilgilerini paylaşırsa iyi olur. Konunun başında 'gramer hatası kaynıyor' yazan arkadaş veya arkadaşlarda neye göre bunu yazmışlar öğreniriz.

Mesaj formunun linkini atarmısın. Sitem eder gibi değilde konuyu çözüme kavuşturacak şekilde konuşsak daha iyi olur. Belki yardımcı olmak için böyle bir konu açtın belkide kendin yüklüyordun bunu yaptın. Bunu bilemiyoruz sonuçta bende senin günahına girip seni suçlamak istemiyorum ki zatende suçlamıyorum açıklama yaparmısın yazmıştım. Bir kere 2013 yılında açılmış konu o sıralar herkes yt' ye ve teliflere hakim olmadığı için gerçek sanmışlar. Ama şimdi olaya bakınca sana gmail hesabından dönmeleri bana saçma geliyor ayrıca ingilizcede hatalar var yazmış arkadaşlar.

İngilizcesi iyi olanlar mesajı inceleyebilirlermi. Konu aydınlığa kavuşsun.

Bakın hatırladığım kadarıyla şuradan girmiştim. BBC sitesinden Contact Us kısmından making a complaint.

Sonra buraya yönlendiriyor . BBC - Complaints - Home

Sağ tarafta Online : Make a complaint.

Sonra Please Select from the following kısmından make a complaint.

Sonra test gibi bir şey geliyor. Yes/No falan deyip next question geliyor. Sonraki soruda "General BBC". Sonraki soruda "Other". Sonraki soruda "No". En son 50 karakterli sorunnuz için başlık var. Oraya işte "Inquiy about..." ile başlayan başlığı yazmıştım. En sonunda da mesajınızı yazıyorsunuz.

Yaptığım sadece buydu. Ondan sonra bana gelen mail ve ait olduğu mail adres ise konu başında koyduğum SS de mevcut. Bundan sonra konuyu açmıştım.

Son olarak bu konuya yorum yazan herkesten ÖZÜR BEKLİYORUM !!

Bakın hatırladığım kadarıyla şuradan girmiştim. BBC sitesinden Contact Us kısmından making a complaint.

Sonra buraya yönlendiriyor . BBC - Complaints - Home

Sağ tarafta Online : Make a complaint.

Sonra Please Select from the following kısmından make a complaint.

Sonra test gibi bir şey geliyor. Yes/No falan deyip next question geliyor. Sonraki soruda "General BBC". Sonraki soruda "Other". Sonraki soruda "No". En son 50 karakterli sorunnuz için başlık var. Oraya işte "Inquiy about..." ile başlayan başlığı yazmıştım. En sonunda da mesajınızı yazıyorsunuz.

Yaptığım sadece buydu. Ondan sonra bana gelen mail ve ait olduğu mail adres ise konu başında koyduğum SS de mevcut. Bundan sonra konuyu açmıştım.

Son olarak bu konuya yorum yazan herkesten ÖZÜR BEKLİYORUM !!

Form olayı tamam. Maildeki tırnak içinde yazanlarda senin yazdıkların belliki. Tırnak dışında yazan yazılardada sorun yoksa ingilizce açısından sizi suçlayanlar ya özür dilerler yada süreli banlanırlar. Maile adminlerde baksın konu açığa kavuşur. Çok süper ingilizcem olmadığı için tam kontrol edemiyorum.

Form olayı tamam. Maildeki tırnak içinde yazanlarda senin yazdıkların belliki. Tırnak dışında yazan yazılardada sorun yoksa ingilizce açısından sizi suçlayanlar ya özür dilerler yada süreli banlanırlar. Maile adminlerde baksın konu açığa kavuşur. Çok süper ingilizcem olmadığı için tam kontrol edemiyorum.

Tarafsız tutumun için teşekkür ederim. Orta seviyede İngilizcesi olanın bile anlayacağı bir mail bu ve herhangi bir hata yok. Ve Türkçe meali şudur :

"Youtube'ta olası sahte bir BBC hesabı hakkında soru" başlıklı mailinize istinaden, bu hesap BBC hesabıdır ve sahte değildir.

Sizden istenen, gelecekte BBC'nin içeriklerini Youtube'a ya da herhangi bir başka siteye yüklememenizdir.

Ayrıca beni suçlayanlarında banlanmasını istiyorum.

Cok merak ettim, su bas bas gramer hatasi kayniyor diyen arkadaslar bi zahmet su hatalarin ne oldugunu yazabilirler mi?

Arkadaş mail kaynağını açık bir şekilde belirtti, İngilizce'de herhangi bir problem olmadığı da çok açık. Cevap vermesine fırsat vermeden arkadaşı suçlayan herkes fena şekilde ayıp etti kısacası.

Arkadaş mail kaynağını açık bir şekilde belirtti, İngilizce'de herhangi bir problem olmadığı da çok açık. Cevap vermesine fırsat vermeden arkadaşı suçlayan herkes fena şekilde ayıp etti kısacası.

Şimdi sıra adminlerin bu kişilere yazacağı reçetede.

Parantez icindeki yt arkadasin yazdigi bolum olduguna gore ve .. you are asked sizden istenen demek benim bildigim... Ayrica adam aciklamis maili nerden attigini ondada sorun yoksa cezayi kim alacak simdi

Burada banlanacak bir şey yok bu tarz konu açanları yardım amaçlı olsun diyipte kendileri videoları attırmamak adına yazanların konuları var. Şimdi şöyle anlatayım. 1. si bu kadar Dünya çapında ünlü bir şirket bu kadar simple basit bir ingilizce kullanmaz. Kaldı ki bunun dayanağını falan gösterir ve altında resmi sitelerinin veya ticket'ın linkini belirtir ve otomatik cevap falan olursa bu maile geri cevap atmayın veya geri cevap atabilirsiniz gibi bir cümle kurar. Artı formal dilde thank you yazılmaz. Thanks, Best Regards veyahut Sincerely yazılır. Bunlar gördüğüm noktalar şuan dikkat eme şansım oldu. Son olarak Ltd nin sonunda nokta olur ve Thank you yazılmışsada sonuna nokta koyulması gerekirdi. Büyük şirketler bu tarz hatalar yapmazlar. İyi forumlar... İngilizcem de Intermediate seviyesinde kurs aldım...

Artı gözüme ilişen noktalar Ticket forumunda isminizi soymisinizi verirken hitap şeklini soruyorlar seçenek olarak geri dönüş yaparken kullanılması için. Mr. Miss Mrs. Ms. gibi... Mailin başında belirtilmesi gerekli veyahut Dear "İsim" gibi...

Son düzenleme:
Cok merak ettim, su bas bas gramer hatasi kayniyor diyen arkadaslar bi zahmet su hatalarin ne oldugunu yazabilirler mi?

Başta gramer hatası kaynıyo diye yazanlardanım kendi çapımda ingilizc ebiliyorum. öncelikle bbc gibi bi firma resmi yazışma dilince youtube yerine yt yazmaz içinci olarak in future diye yazılmaz eğer ingiliz aksanında yazılmıssa in the future yazmak zorunda veya on future yazılır. arkadaş bbc. :D yazışma dilince you diye yazılmaz karsındaki kişi veya kurum olabileceğinden yours diye yazılır. you are asked not yazmış arkadaş geçmiş zamanda olumsuz kullanırken fiik ask ed takısı almaz didnt ask diye yazılıır bunalr sadece bir kez okuyup gorduğum hatalar...

Son düzenleme:
Başta gramer hatası kaynıyo diye yazanlardanım kendi çapımda ingilizc ebiliyorum. öncelikle bbc gibi bi firma resmi yazışma dilince youtube yerine yt yazmaz içinci olarak in future diye yazılmaz eğer ingiliz aksanında yazılmıssa in the future yazmak zorunda veya on future yazılır. arkadaş bbc ltd kullanmış yanı ltd nin açılımı limited şirketidir. türkiyedeki fırmalar kullanır. :D yazışma dilince you diye yazılmaz karsındaki kişi veya kurum olabileceğinden yours diye yazılır. you are asked not yazmış arkadaş geçmiş zamanda olumsuz kullanırken fiik ask ed takısı almaz didnt ask diye yazılıır bunalr sadece bir kez okuyup gorduğum hatalar... ingilizcen nerde geliyo derseniz 2 yıllık bi abd deneyiyim var. muhteşem olmasada ingilizce biliyorum. bu sırada google translate kullanmayın çeviri yaparken komik duruyo.

Konu gereğinden fazla uzuyor modlardan biri bu işi tatlıya bağlasın bence.

Bu arada orda geçmiş zaman yok, passive kullanılış dolayısı ile ed eki alır, geçmiş zaman ve olumsuzluk durumu yok yani.

Konu gereğinden fazla uzuyor modlardan biri bu işi tatlıya bağlasın bence.

Bu arada orda geçmiş zaman yok, passive kullanılış dolayısı ile ed eki alır, geçmiş zaman ve olumsuzluk durumu yok yani.

o zaman not tan sonra be ekini kullanması gerekli :D şaka bi kenara konuyla bi alakam olmadan içinde bulundum spam çalışmayan birisi olarak :D konuylada pek alakam yok uzamasın bencede artık :)

Başta gramer hatası kaynıyo diye yazanlardanım kendi çapımda ingilizc ebiliyorum. öncelikle bbc gibi bi firma resmi yazışma dilince youtube yerine yt yazmaz içinci olarak in future diye yazılmaz eğer ingiliz aksanında yazılmıssa in the future yazmak zorunda veya on future yazılır. arkadaş bbc. :D yazışma dilince you diye yazılmaz karsındaki kişi veya kurum olabileceğinden yours diye yazılır. you are asked not yazmış arkadaş geçmiş zamanda olumsuz kullanırken fiik ask ed takısı almaz didnt ask diye yazılıır bunalr sadece bir kez okuyup gorduğum hatalar...

arkadaşım

1) "you are asked" ın geçmiş zaman olduğunu kim söyledi. Kafanızdan uydurup yorum yapmayın. Geniş zamanda pasif form kullanılmış.
2) Konuyu ve yorumları baştan okusaydın YT'yi benim yazmış olduğumu anlardın.
3) In future ile in the future kullanımı için şuraya göz atmanı isterim ki on future kullanılmıyor. https://www.englishforums.com/English/DifferenceBetweenFutureFuture/dzdkp/post.htm

Kısacası hala üste çıkmak için gramer olayına girmişsiniz.

---------- Spam Engelliyici 10:31 ---------- Önceki Mesaj 10:05 ----------

Form olayı tamam. Maildeki tırnak içinde yazanlarda senin yazdıkların belliki. Tırnak dışında yazan yazılardada sorun yoksa ingilizce açısından sizi suçlayanlar ya özür dilerler yada süreli banlanırlar. Maile adminlerde baksın konu açığa kavuşur.

Son olarak forum yöneticilerinden adaletli olmalarını, çifte standard yapmamalarını ve beni haksız yere suçlayanlara gerekli cezaların verilmesini tekrardan talep ediyorum ki zaten yukarıdaki yorumda da bunun yapılacağı söylenmiş. Forum haklarımı kullanmak istiyorum. Lütfen konu ile ilgilenin.

@era @mNote @Zack @Mercurial

Son düzenleme:
Bu mail mis gibi fake kokuyor.
Size tavsiyem, BBC'nin internet sitesinden bize ulasin bolumune mail atarak, telif atan gmail'in onlara ait olup olmadigini sorun.
Veya resmi facebook sayfasina da yazmayi deneyebilirsiniz, sosyal medyada da cevap veriliyor.

Bu mail mis gibi fake kokuyor.
Size tavsiyem, BBC'nin internet sitesinden bize ulasin bolumune mail atarak, telif atan gmail'in onlara ait olup olmadigini sorun.
Veya resmi facebook sayfasina da yazmayi deneyebilirsiniz, sosyal medyada da cevap veriliyor.

Arkadaşım ilk konumu okumadığın belli. 1,5 sene önce konuyu açtığım zaman yediğim telif bu adresten gelmişti. Sonra Çapari isimli arkadaş bir konu açmıştı hatta ben de o konuya ve bir konuda benim yazdığım mesajdan alıntı yapmıştım. Ama şimdi gördüm ki konu başlığı değiştirilmiş ve benim yazdığım mesaj yerine başkasını mesajı çıkıyor.

BBC'nin resmi sayfasına girip şikayet maili göndermiştim bu mail adrsi telif atıyor. Bu adres doğru mu diye. Sonra bana cevap gelen mail, bizzat telif yediğim mail. Daha ne açıklayayım size. Son iki sayfayı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Valla sıkıldım artık şu konudan. Yöneticilerin de ilgilendiği yok zaten. O kadar şey ispatladık.

BBC'ye ayni yontemi kullanarak birde kendim mail attiktan sonra gelen cevaba gore karar vericem, simdilik konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri