Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Niye kardeş bu forumda adammı öldürüyoruz dolandırıcılık mı yapıyoruz kaçaklılık mı yapıyoruz ? allaha kitaba saygısızlık yapıp küfür mü ediyoruz.günah,haram,helal ve etik kelimelerinin en son tartışılacağı forum burası onun için konu gereksiz bir çok kez böyle konular açıldı 50 kerede kitlendi ama gel görki halen açılmaya devam ediliyor
Niye kardeş bu forumda adammı öldürüyoruz dolandırıcılık mı yapıyoruz kaçaklılık mı yapıyoruz ? allaha kitaba saygısızlık yapıp küfür mü ediyoruz.
o cümleden böyle anlamlar çıkardığın için seni tebrik ediyorum buralarda harcanıyorsun
"günah,haram,helal ve etik kelimelerinin en son tartışılacağı forum burası"
Bu ne demek oluyor şimdi
günah,haram,helal ve etik kelimelerinin en son tartışılacağı forum burası onun için konu gereksiz bir çok kez böyle konular açıldı 50 kerede kitlendi ama gel görki halen açılmaya devam ediliyor
Neden arkadaş. Yaptığımız işi dini boyutuyla araştırıyoruz. Bunun yeri burasıdır çünkü bu iş burada dönüyor. Tamam dini bir tartışma var ama ne bileyim konuşulması gereken şeyler bunlar. Bu işin dini boyutu birilerinin umrunda değil diye neden bu konular yasaklanır anlamıyorum. Varsa kavga çıkartan küfür eden banlanır gider ama bir iş yapıyorsak ve yeri bu forumsa her detayının tartışılması benim açımdan sorun teşkil etmez.
benim açımdanda sorun teşkil etmez defalarca açıldı böyle konular tartışma çıktı kapatıldı ben bunu anlatmaya calıstım ve bu sefer ben tartışmanın içine çekildim
video senin degilse gunah zaten tartisma konusu olamaz bu. birak sen bence
tek yol bırakmak ozaman
Her zaman başka bir yol vardır. Özgün çalışmak mesela![]()
Spamdan spama değişir
Bir dildeki videoyu alıp farklı dile çevirip o ülkeden izlenilmesi sağlanarak para kazanılması haram sayılmaz.Veya adam para kazanmak için değil videolarını izletmek istiyor yüklüyor sende ondan kopyalıyorsun daha fazla izlenmesini sağlıyosun daha ne olsun.
aynen ozaman bırakıyorum kendi cebimden bir bilgisayar dizcem oyun videoları felan çekeyim bari![]()
Slaytta hazırlayabilirsin hocam. İnternetten helal para kazanmanın bir çok yolu varPM den skypemi gönderdim her türlü konuda konuşalım.
![]()
''bircok arkadasin birazdan bizimde olacagimiz gibi cani yandi.'' demişsiniz; Beyfendi canınızı yakacak birşey mi yaptım neden canınız yanıyor onu anlayamadım.
''Ben bu basligi en yukarda gormek zorundamiyim ?'' demişsiniz Neden rahatsızsınız kötü birşey mi söyledim yaşadığım bir olayı paylaşmamdan neden bu kadar rahatsız sınız ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.