Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet kotu bir konu ve gereksiz bir konu actiniz BEYFENDI.Bu ve buna benzer konular kac ay once acildi tartisildi bircok arkadasin birazdan bizimde olacagimiz gibi cani yandi.Bu konuyu tekrar hortlamanizin sebebi nedir.Ayrica konuya girme okuma demissiniz.Foruma bi giriyorum zaten basligi goruyorum Ben bu basligi en yukarda gormek zorundamiyim ?
Bu arada yoneticilerden bir ricam var.Anasayfada cikan en son konularin yanina bir carpi isareti eklense isteyen istedigi konuyu carpilasa olmaz mi ?
LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dini açıdan söylemiyorum pentegon her yıl milyarlarca dolar israile yollar benim ümmetime kurşun olarak gelecek her şeye karşıyım
sende youtubedan kazandığın parayı ümmetine yollarsın artık. yoksa gavurdan aldğın haracı yine gavurun ürettiği laptoplarda,adidas ayakkabılara harcarsan bi anlamı kalmaz değil ni? kendi nefsini eylendirmezsin umarım.
Sen tum sanatcilarin kasedini alip mi dinledin ? Oynadigin tum oyunlari orjinal alip mi oynadin ? Hic kitap fotokopisi cektirmedin mi ? Bu telifte ayni sey iste
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya iste 2 side kul hakki. ben buradan gelir elde ediyorum ama reklamverenin reklamlarini gosteriyorum videoyu cdye atip satmiyorum ki. ha buda belki kul hakkidir ama yukarida yazdiklarimda bundan asagi kalir bir kul hakki degil. sen adamin emek verdigi programi oyunu para vermeden hergun kullaniyorsun. Eger bu telifi dusunecek kadar derinlere indiysen bunlarida dusunmek zorundasin.Ne alaka hocam, sen bundan gelir elde ediyorsun, bu gelirden çoluğuna çocuğuna yediriyorsun. Birinin kitabını alıp fotokopi çektirip yüzlerce kitap haline getirip satarsam yani bir gelir elde edersem oda harama girer. Telif hakkı ile ne alakası var.
Ne alaka hocam, sen bundan gelir elde ediyorsun, bu gelirden çoluğuna çocuğuna yediriyorsun. Birinin kitabını alıp fotokopi çektirip yüzlerce kitap haline getirip satarsam yani bir gelir elde edersem oda harama girer. Telif hakkı ile ne alakası var.
ya iste 2 side kul hakki. ben buradan gelir elde ediyorum ama reklamverenin reklamlarini gosteriyorum videoyu cdye atip satmiyorum ki. ha buda belki kul hakkidir ama yukarida yazdiklarimda bundan asagi kalir bir kul hakki degil. sen adamin emek verdigi programi oyunu para vermeden hergun kullaniyorsun. Eger bu telifi dusunecek kadar derinlere indiysen bunlarida dusunmek zorundasin.
bana sorarsan gunumuzde boyle gunahlari islememek kolay degil.
ben o yuzden boyle seyleri pek dusunmuyorum, herkesin kendi icine kalmis bisi, icin rahat degilse birak bu isleri
artık şu dini başlıklara biri dur desin iyice cıvıdı.Herşeyin konuşulacağı yer var
o degilde bu yorumu yeni gordum. sen isidide savunuyorsundur. bu nasil bir kafa yapisidir abi ? git ozaman ulkedeki tum gavurlara hirsizlik yap. hey allahim mantiga bak ya. insallah bu yorumu ciddi yazmamissinizdir ? ironi flndirgavur yabancı olunca kul hakkına girmez bence sonuçta usa vs müslümanları vuruyor kazançları ile vergileri filistine kan olarak geri geliyor
neden bu kadar çok dini konular açılıyor forumda anlam veremiyorum... isteyen yapar-isteyen yapmaz, isteyen-inanır isteyen inanmaz... herkes içinde yaşamalı bence başkalarını yönlendirmek ne kadar doğru bilmiyorum..
video senin degilse gunah zaten tartisma konusu olamaz bu. birak sen benceanlamadım şimdi günahmı değilmi ona göre bırakalım![]()
''Telif hakkı, kul hakkıdır. Her kul hakkı da ahirete bırakılmaz.''
Birinin kanalını kopyalamıştım telif gönderdi bende mail attım geri çekermisiniz diye, birşeyler yazmış ama arada geçen cümle vardı ki paylaşmak istedim sizinle.Kızıyorsunuz ama, gerçekten de öylemi ? Spam yaparak harama mı el uzatıyoruz ? Başkasının uğraştığı yaptığı bir şeyi dolaylı olarak alıp kullanmak ondan gelir elde etmek sizce de böyle midir ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.