Telif-Şikayet Konuları Kategorisinin kaldırılmasını arz ediyorum

Maviİnternet

Yasaklanmış
Öncelikle herkeze merhaba Telif-Şikayet Konuları Kategorilerinin kaldırılması gerektigini düşünüyorum neden derseniz kategorilerimiz ifşa oluyor ve ondan sonra sahte telifciler ve flagcılar doluşuyor kimse ekmek yiyemiyor ve boş boş konular acılıyor sonra yok flag geldi telif geldi sürekli boş konular...

Bu olay tek benim için diyil bütün ytpara ailesi için cok yararlı olucagını düşünüyorum @mNote hocam cevabınızı bekliyorum ve ytpara ailesi desteklerinizi bekliyorum.

-1 telif yediğim zaman telif gelen maili sitenin arama bölümüne yazarak ne olup olmadığını anlıyorum.

+1 kategori paylaşımı yasaksa paylaşım yapan kişi gerekli cezaları almalıdır. yoksa dediğin gibi flagdan sahte teliften geçilmez o kategori.

beyler bir günde 10 kanalım teliften gidiyorsa ve ben o kategoriyi sahte telifçiler yüzünden çalışamaz olduysam, nasıl oluyorsa Siz o kategoriden hala ekmek yiyorsanız aynı zamanda siz de bu başlığın kaldırılmasını istiyorsanız kusura bakmayın eninde sonunda kazdığınız kuyuya düşeceksiniz. Kategorileriniz burada olmasa bile başka yerde ifşa edilecek. kimsenin ekmeğine göz dikmeyin. dikmiyorsanız dikenleri desteklemeyin.

ne alaka anlamadım,mıllet telıfın sahtemı gercekmı oldugunu sormak ıcın konu acıyor,kımse kategorı yazmıyorkı

beyler bir günde 10 kanalım teliften gidiyorsa ve ben o kategoriyi sahte telifçiler yüzünden çalışamaz olduysam, nasıl oluyorsa Siz o kategoriden hala ekmek yiyorsanız aynı zamanda siz de bu başlığın kaldırılmasını istiyorsanız kusura bakmayın eninde sonunda kazdığınız kuyuya düşeceksiniz. Kategorileriniz burada olmasa bile başka yerde ifşa edilecek. kimsenin ekmeğine göz dikmeyin. dikmiyorsanız dikenleri desteklemeyin.

şimdi arkadaşım örnegin biz bi şirketin dizilerini atıyoruz misal aynı dizileri atan kişi birinden sahte telif flag vsvs yi yor buraya konu açıyor ne oluyor o zman flagcılar telifciler 10-20 katına cıkıyor ekmek yiyenlerin hepsi yiyemiyor bu sebepden seninde başına gelebilir bu olay attıgın dizilere telif gelir birisi açar konuyu senin kanallarında ucar 2 gün sonra emin ol böyle olur.

---------- Spam Engelliyici 11:12 ---------- Önceki Mesaj 11:12 ----------

ne alaka anlamadım,mıllet telıfın sahtemı gercekmı oldugunu sormak ıcın konu acıyor,kımse kategorı yazmıyorkı

mail adresinden belli oluyor kategori zaten ondan dolayı açtım bu konuyu

şimdi arkadaşım örnegin biz bi şirketin dizilerini atıyoruz misal aynı dizileri atan kişi birinden sahte telif flag vsvs yi yor buraya konu açıyor ne oluyor o zman flagcılar telifciler 10-20 katına cıkıyor ekmek yiyenlerin hepsi yiyemiyor bu sebepden seninde başına gelebilir bu olay attıgın dizilere telif gelir birisi açar konuyu senin kanallarında ucar 2 gün sonra emin ol böyle olur.

yani diyorsun ki sahte telifçiler cirit atsın. mail adresinden kategorinin ne olduğunu söyle bakalım merak ettim? discoyt hangi kategoriymiş?

o zaman kategori çöp olmaya mahkumdur. bi kere telif atan kişi sahtekarın tekidir. Ve dikkat edin bunu bizim Türk insanından başka yapan yok. İnsanların emeğini heyecanını umutlarını kapatıyorlar attıkları telifle. kimse kimseye telif atmasa herkes ekmek yer. ama bizim insanımız hep başkasının kazandığı 3 kuruşa göz diker malesef.

kımse sana bana zorla yaz diye bişey demiyor . yazmak istemeyen , ifşa olmasını ıstemeyen zaten yazmaz.

uzatıcak bişey zaten yok hocam ben sadece size sordum sahte telif yiyip kanalı kurtarabilen varmı diye eger kurtaran varsa o zman bu konu gereksiz olur dediginiz gibi.
network yazılım'a bakmıştım bir arkadaşın konusu sayesinde karşı bildirim kalkmıştı var yani kurtaran.

senin çalıştığın içerikten telif yiyen adam şikayet ediyor fakat sen ordaa nasıl çalışıyosun ben anlamıyorum ? Sahte telif yollayan adam sanada yollaması lazım. Senin ayrıcalığın nedir ki aynı içerikte sana yollamıyor

Ayrıca bu sahte telifciler yüzünden şuan neredeyse tek kuruş kazanamıyorum
Bırakalımda onlarmı kazansın yani.Biz kanamıyor isek onlarda kazanamıyacakalr

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri