Telif'den Para Cezası

Yorumlara baktım dikkat ettiğim artık benmi görmedim ne kimse de yalan söyleme lan dolandırıcı milleti kandırıyorsun gibisinden yorumlar yok hep destek yardım mesajları tahminimce her halde video başında oturup gelen kötü yorumları siliyor iyi para kaldırayım diye :D :D :D

yok hocam abonelerin coğu enayi öyle olsa dislike aşırı fazla olurdu

Paranın köpeği olacağınıza para sizin köpeğiniz olsun demişler. Dışarda sağlam olup dilenen adamlardan ne farkı var bunun yazık...

Bu videoya inanan varsa hemen youtube u bıraksın. Olabilir mi acaba diye düşünenler olmuş yapmayın :D

Açık ve net önce kendini acındırmış sona da tişört reklamını yerleştirmiş. Bazı aboneleri de kasten duyar kasıyorlar adam 1 videodan 40 lira falan kazanıyormuş yardım edelim diye.

Yorumlara baktım dikkat ettiğim artık benmi görmedim ne kimse de yalan söyleme lan dolandırıcı milleti kandırıyorsun gibisinden yorumlar yok hep destek yardım mesajları tahminimce her halde video başında oturup gelen kötü yorumları siliyor iyi para kaldırayım diye :D :D :D

varsa bile silmiştir mesajları.

ayrıca ötv falan yazmış açıklamaya. ne alaka. araba mı almayı planlıyor yoksa

Bu herif Türkçe bile çalışsa o yapmıs oldugu izlenimle zaten o paranın kat kat fazlasını kazanmamıamıdır neden dileniyo ki?¿

Biz de spam kanallara mi yapsak youtube spam kanallarimizi kapatıyor param bitti herkes tisort alsin diye :D

Koskoca(o zamanlar) Müyap kafama bindi ya kaldır içerikleri ya da siteni kapatıp dava açıcaz dediler.Öyle bakkal hesabı olmaz o işler adam senle pazarlığa oturmaz hangi şirketmiş o?
Tişört satmak için bu kadar rezilliğe gerek yok madem telif var buzzmyvideos yol göstersin kendisine!!!

Tam olarak ne yaşadığını anlatsa anlarız olayı telife itiraz ettide mi bu ceza maili geldi.Gelen firmayı araştırdı mı gerçek mi değil mi sahte mi vsvs

Ben savcıyım diye tanıtanların digital versiyonu herhalde hangi şirket şu kadar para ver dava açarız der. Ayrıca dediği videolara baktım kendi kanalında yok ama başka kanallada editlenmemiş şekilde duruyor

Son düzenleme:
arkadaşlar tüm yorumları tek tek okudum ama yine de içim rahat etmedi şirketler ihtar yollamadan bize direkt dava açamazlar mı? youtube un davaları vs. engellemek için getirdiği eşleşen d.geneli vs. şeyler bizi bu gibi davalardan korumak için yeterli mi?

arkadaşlar tüm yorumları tek tek okudum ama yine de içim rahat etmedi şirketler ihtar yollamadan bize direkt dava açamazlar mı? youtube un davaları vs. engellemek için getirdiği eşleşen d.geneli vs. şeyler bizi bu gibi davalardan korumak için yeterli mi?
Itiraz etmedigin surece hicbisey olmaz hocam

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle omurgasız adamlardan nefret ediyorum!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri