Telifli Video Yüklemek Gerçek oldu

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=114]FGA[/MENTION] konuya bak :) rihanna şarkıları da yükleyebiliyo muyuz diye sorasım geldi :)) ne dersin :))

Neyse bu arada konuyla alakalı şunu söyleyeyim;

para kazanmayı aktif edemedikten sonra zaten 3. tarafı kaldırmışsın veya kaldırmamışsın bi anlamı yok. 3 taraflı olarak da yükleyip yayınlayabilirsiniz, abone kasabilisiniz zaten.
Anlamadım yani 3. taraf veren videnun 3 tarafını kaldırıp para kazanamadıktan sonra bu program neden sizi bu kadar heyecanlandırdı?

Not:
Bu sözlerim, para işaretinin içi beyaza dönmüyorsa geçerli değil tabiiki.. Hiç para kazanma işareti gelmiyorsa geçerlidir.

Aynısını ben yazıcaktım 3. taraf kaldırıyosa progran zaten para kazanma aktif edilir. Abone kasmakla ne ilgisi var onu bende anlamadım. Bekliyoruz bakalım verirse programı kontrol edicez.

Hocam bi kere mantikli dusunun,bu program cidden 3. telifi kaldirabilecek olsa youtube un dbsine sizmasi gerekir.Arkadasin buldugu programin sadece "goruntude" o 3. taraf eslesen isaretini kaldiriyor sanirim.Ayrica para kazanma aktif edilmiyorsa boyle bi programada gerek yok.Zaten 3. taraf eslesen uyarisi veren videolari yayinlayabiliyoruz rahat rahat.

Hocam bi kere mantikli dusunun,bu program cidden 3. telifi kaldirabilecek olsa youtube un dbsine sizmasi gerekir.Arkadasin buldugu programin sadece "goruntude" o 3. taraf eslesen isaretini kaldiriyor sanirim.Ayrica para kazanma aktif edilmiyorsa boyle bi programada gerek yok.Zaten 3. taraf eslesen uyarisi veren videolari yayinlayabiliyoruz rahat rahat.

hocam sımdı vıdeo yukluyorum paylascam hepsını merak etme.. para kazanma aktıf oluyormu olmuyormu denıycem.... fazla anlamıyorum program yazıldı cızıldı ama programı daha kullanıslı bı hale getırmek ıcın yardım alcam....

yyoutubenın dbsıne gırmekmıs... % de 100 guvenlık dıye bırsey yoktur asla unutma bunu hocam.. ben yapamadım belkı ama ılerde bırısı ınsallah daha ıyısını yapar

bu program özel yazılımmı ,size veya arkadaşınızamı ait ? yoksa tescilli bi markamı ?

konuyu açalı tam iki saat olmuş ve konuyu açan arkadaş halen resim yada video yüklememiş yada ben mi gözden kaçırdım?

Bir deli bir kuyuya taş atmış tüm forum çıkarmaya çalışıyoruz.

Altta "Konuyu Toplam 31 üye okuyor" yazıyor bu konudan daha hayır gelmez gidip yatın bence :)

Bir deli bir kuyuya taş atmış tüm forum çıkarmaya çalışıyoruz.

Altta "Konuyu Toplam 31 üye okuyor" yazıyor bu konudan daha hayır gelmez gidip yatın bence :)

Ne olsun Fakirin ekmeği umuttur :o Allah yardımcımız olsun
77_77.gif

Bu konunun bu kadar hit alması beni şaşırttı.
"Audacity" programı ile 3. tarafı kaldırabilirsiniz.

3. tarafı kaldırmanın çeşitli yolları var tabi
Strider dedigi gibi para kazanmayı açamıyorsan ne gibi bir çekiciligi olabilirki zaten 3.taraf videoyu yayınlayabiliyorsun,abone vs kasacakcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri