Temizlik Zamani..

güzel bir durum forumun kalitesii artırır...saygılar

benim'de @Muslera06 'dan isteğim var...yönetici olup düşüncelere saygı göstermeyen adminlerinde gönderilmesidir.

yalan habelerler provakosyon işler yapıp.bunun dogru olmadıgı dile getirdiğim halde 8 gün forumdan uzaklaştırma veren kendimi billmeyen rey'nada yatıp kalkar cahil admin..
@Muslera06 bakalım adalet'den yanamasın...o yönetici olan arkadaşın için neler düşünebiliyorsun..

valla senin konunu bilmiyorum ama bu forumdada heryerde oldugu gibi ikilik var ama naparsın her yer tr,herzaman söylerim üniversite okumakla cahilligin alakası yok,adam 5 üniversite bitiriyor ama yine cahil hele bizim ülkemizde,gençlik o kadar geri ki,şundan 15 sene önceki gençlik çok daha ileri görüşlü idi.inanılacak gibi degil ileri degil geri gidiyor,kurtlar vadisi vs izleye izleye delikanlı vs ama unutulmasın ki delikanlılık, efendilik saygı ve mertliktir aslında, tabiki istisnalar var o da olsun artık.

güzel bir durum forumun kalitesii artırır...saygılar

benim'de @Muslera06 'dan isteğim var...yönetici olup düşüncelere saygı göstermeyen adminlerinde gönderilmesidir.

yalan habelerler provakosyon işler yapıp.bunun dogru olmadıgı dile getirdiğim halde 8 gün forumdan uzaklaştırma veren kendimi billmeyen rey'nada yatıp kalkar cahil admin..
@Muslera06 bakalım adalet'den yanamasın...o yönetici olan arkadaşın için neler düşünebiliyorsun..

çifte standart diye bir durum söz konusu olmaması lazım istisnalar var o da olsu artık demekle bu durum geçiştirilemez...herkes ne konuştugunu bilecek... @Muslera06 gerçekten forumda iyi biri olduğunu hak'dan hukuk'dan dogru yonlendirme yapıldıgı bir çok arkadaşlar'dan duyulur yazılır...

Forumda Geçmiş'de yazdıgım konular incelemye alsın...kim tarafından uzaklaştırma verilmiş...hangi yönetici kişiyle diyalog yaşanmışsa..bunlar otursun incelesin bir zahmet...

Multi uyelikden Banlanmissiniz az once ,Bani geri actim."44Cent"'de sizin uyeliginizmis onu tamamen kapattim normalde bot her iki uyeligide suresiz kapatiyor.

Sen bu konuya adaletli ve cozum istiyorsan ustad,once imzandaki konundaki su cocukca yazilari resimleri kaldir.Sonra gel senle sabaha kadaar bu sorunu konusmak icin yazisalim tartisalim.Elimden ne geliyorsada soz yapacam,adminde olsa yakacam mod'da olsa yakacam.

Benden adalet bekleyecek,benden herkese ayni muameleyi isteyecek kisi oncelikle bu sinirini,kizkinligini vs belirtmek icin imzasinda sagda solda yazilarla yazip sonra bana gelip bunu yaparmisin diyemez.Once kendimize bakalim,sonrada dedigim gibi gel birlikde bakalim tartisalim sorun ve konu neyse bulalaim.Eger gerekeni yapmazsam o zaman yaz bu yazilarini.

Saygilarimla.

Yaz temizliği başladı mübarekler. :D

images

Multi uyelikden Banlanmissiniz az once ,Bani geri actim."44Cent"'de sizin uyeliginizmis onu tamamen kapattim normalde bot her iki uyeligide suresiz kapatiyor.

Sen bu konuya adaletli ve cozum istiyorsan ustad,once imzandaki konundaki su cocukca yazilari resimleri kaldir.Sonra gel senle sabaha kadaar bu sorunu konusmak icin yazisalim tartisalim.Elimden ne geliyorsada soz yapacam,adminde olsa yakacam mod'da olsa yakacam.

Benden adalet bekleyecek,benden herkese ayni muameleyi isteyecek kisi oncelikle bu sinirini,kizkinligini vs belirtmek icin imzasinda sagda solda yazilarla yazip sonra bana gelip bunu yaparmisin diyemez.Once kendimize bakalim,sonrada dedigim gibi gel birlikde bakalim tartisalim sorun ve konu neyse bulalaim.Eger gerekeni yapmazsam o zaman yaz bu yazilarini.

Saygilarimla.

Multi üyelike'den kapatılmadı....admin olan arkadaşın bamlama yaptıkdan sonra tekrar'dan üyelik açtım...bu konuda yanlışınız var kesinlikle belirtmek isterim

İmza konusunda ise admin olan arkadaş bir göndermeydi..velhasıl baktım çok güzel konuya deyinmişsin....bende bu durumu dile getirmek için izah ettim.

imza resim hadi çoçukluktur diyelim....Sizin o admin arkadaşın yazdıkları ve serce nickle bam vermesin ne statüsüne koyabiliyorsun.?

En Kısa Zaman'da ytpara'da Adeletin Yerini Bulmasıdır.

serce Nickli Üyeden Alıntı
çifte standart diye bir durum söz konusu olmaması lazım istisnalar var o da olsu artık demekle bu durum geçiştirilemez..
nicomedya
ben istisnalar var çümlesini istisna mert düzgün insanlar var anlamında söyledim yanlış anlaşılmasın.

Kesinlikle çok iyi oldu hem forum kalitesini arttırma hemde yeni gelecek üyelerin davetiye sistemiyle geleceği için hem kendini hem davetiye gönderen üyeyi zor duruma sokmamak için yalan yanlış şeyler paylaşmayacağı güzel bir ortam oluşur sanıyorum.

iki yüzlülük, adam kayırma, ve de gruplaşma olmassa düzeyli kaliteli bir forum olur,bu söylediklerim meclisten içeridir.sevmem öyle laf söyle meclisten dışarıdır vs .
ama gerçekten de çok seviyeli ve düzgün arkadaşlarda forumumuzda var allaha şükür.
not : söylediklerim forum genelidir konuya degildir.

E Abi Su Uyelik Alimi Ile Ilgili Dogru Karar Vermissinde ..

Yani Sen Simdi ; Benden Ogrendigi Seyleri Konu Olarak Paylasiyor Ve Bende Bu Durumdan Rahatsizim Mi Demek Istiyorsun .?

Abi Oyleyse Bu Farkli Birsey Ama ..
Yani Birak Acsin Ogrenenler Ne Olacak Ki .?

Kim, Ne Kaybeder .?

Multi üyelike'den kapatılmadı....admin olan arkadaşın bamlama yaptıkdan sonra tekrar'dan üyelik açtım...bu konuda yanlışınız var kesinlikle belirtmek isterim

İmza konusunda ise admin olan arkadaş bir göndermeydi..velhasıl baktım çok güzel konuya deyinmişsin....bende bu durumu dile getirmek için izah ettim.

imza resim hadi çoçukluktur diyelim....Sizin o admin arkadaşın yazdıkları ve serce nickle bam vermesin ne statüsüne koyabiliyorsun.?

En Kısa Zaman'da ytpara'da Adeletin Yerini Bulmasıdır.

Yok yanlis anladin ustad.Cift uyelikle bugun giris yapmissiniz iki uyeliginizde sabah banlanmis robot tarafindan.Sonra foruma ben girince bu mesajinizi gordum ve banli yaziyordu,ban sebebine baktigimda cift uyelik gordum ve seninle burda sorunu cozmek adina uyeligini aktif ettim.

Once bunu bi belirteyim.Diger konuya gelince sagduyu ve olgunlukla karsilikl icozulmeyecek sey yokdur.O konudada ne gerekiyorsa yapacagimdan suphen olmasin.

Yok yanlis anladin ustad.Cift uyelikle bugun giris yapmissiniz iki uyeliginizde sabah banlanmis robot tarafindan.Sonra foruma ben girince bu mesajinizi gordum ve banli yaziyordu,ban sebebine baktigimda cift uyelik gordum ve seninle burda sorunu cozmek adina uyeligini aktif ettim.

Once bunu bi belirteyim.Diger konuya gelince sagduyu ve olgunlukla karsilikl icozulmeyecek sey yokdur.O konudada ne gerekiyorsa yapacagimdan suphen olmasin.

adeletin tecelli etmesinden yanayım...bilgilendirmeni beklemekteyim...

bu konu üstlerde kalsın ki boş yere mesaj atan-saçma konu açanlar iyi okusun

bir baskı forumuna dönüşmesinde
siyaset hariç herkes her konuda kendi fikrini belirtebilsin yöneticilerden gereksiz bir korku cekinme olmasasın zira adam üyelik acamam tekrar diye susmaya başlar bu da gelişmeyi engeller rüzgar yön degiştirirde böyle bi durum oluşursa ben karşıyım üyelik kapatılmasına ...

ama rüzgar şimdiki gibi estigi sürece forum için sıkıntı yok

hayırlısı olsun .
herkes burda birşeyler paylaşmak için bulunsa ne güzel olur .
Fikir alışverişi yapılsa , ama bazıları Suistimal ediyorlar forumu .
Yalnızca bu forum içinde geçerli değil , heryerdeler onlar .

Hocam şu an için yerinde bir karar vermişsiniz 1 kaç haftadır forum un rengi değişmişti zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri