Teşekkürler YtPara Ailesi.

Bilgi dünyada en değerli şeydir...

Küçük bir tavsiye: sitenin verilerini güncel ve sorunsuz yedek alınmasına dikkat edin.

mümkünse saatlik yedek alınsın. 1 bilgi bile kaybolsa zamandan çok şey kaybettiriyor.

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...

Bilgi dünyada en değerli şeydir...

Küçük bir tavsiye: sitenin verilerini güncel ve sorunsuz yedek alınmasına dikkat edin.

mümkünse saatlik yedek alınsın. 1 bilgi bile kaybolsa zamandan çok şey kaybettiriyor.

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...

Mantıklı. Hatta alınan yedeği sub domainde haftalık test etmek gerek. Hatalı yedek vb. olmaması için. Teşekkür ediyorum öneri için.

Asıl sana teşekkürler abi.

Bir gün okula dahi gidecek param yoktu. Forumda kanalımı sabahtan satıp, ikinci öğretim olduğum için öğleden sonra okula gidecektim. Ancak alıcı çıkmadı, sohbet bölümü vardı o zamanlar normalde 50 lira edecek bir kanalı 20 liraya satmaya çalışırken sohbet bölümünde SERKAN ABİ çıktı satma kanalını büyüt sen kazan, kaç para lazımsa söyle dedi bana o gün okula gidecek yol paramı ve fazlasını yolladı. Bu adama her gün dua edilmezde napılır. Eli öpülesi insan Rabbim sana her şeyin en iyisini hayırlısını nasip etsin. O satma dediği kanal sayesinde artık her ay para alıyorum yt'den. Büyüksün abi büyüükk.

Hakkını Helal Et Abi.

Asıl sana teşekkürler abi.

Bir gün okula dahi gidecek param yoktu. Forumda kanalımı sabahtan satıp, ikinci öğretim olduğum için öğleden sonra okula gidecektim. Ancak alıcı çıkmadı, sohbet bölümü vardı o zamanlar normalde 50 lira edecek bir kanalı 20 liraya satmaya çalışırken sohbet bölümünde SERKAN ABİ çıktı satma kanalını büyüt sen kazan, kaç para lazımsa söyle dedi bana o gün okula gidecek yol paramı ve fazlasını yolladı. Bu adama her gün dua edilmezde napılır. Eli öpülesi insan Rabbim sana her şeyin en iyisini hayırlısını nasip etsin. O satma dediği kanal sayesinde artık her ay para alıyorum yt'den. Büyüksün abi büyüükk.

Hakkını Helal Et Abi.

Vay bee Muthis Bi Sey

ALLAH Razi OLsun

Evet arkadaslar,2 ay gibi bir sure oldu Ytpara.com sitemizi acali ve gercekden sizlerin ilgisi destegi paylasimlari ile gittikce buyuyoruz.Buyudukcede biz Site yoneticileri olarak sitenin ilerki seviyelerde daha iyi hizmet vermesi icin surekli calisiyoruz.

Ozellikle De Te Fabula Narratur adminim ve ben son bir haftadir sitemizin geri planinda bir cok yeni seyi ve ayarlari yapmakla gecirdik vaktimizi.Halende devam ediyoruz.Forumdada yeni kategorilerimiz,Yeni gelenler icin Youtube S.S.S. sayfalarimiz vs yapiyoruz.Insallah kisa surede daha duzenli dahada iyi bir forum haline gelecegiz.

Ve bu kisa sure icerisinde Ytpara.com Olarak Alexa Dunya Siralamasi ve Ulke siralamasinda Muthis bir Yukselis yasadik.Umarim bu yukselis,bu paylasim bu kardeslik arkadaslik devam eder.

Hepinize Gerek Foruma,gerek forumdaki yardim konularina yazdiginiz cevaplar,yaptiginiz paylasimlar sohbetler icin cok tesekkur ediyorum.Sizinle birlikde az ama oz olarak daha iyiye daha iyi kazancli gunlere birlikde yurumek dilegiyle.

Tesekkurler..

Ytpara.com
Dünya Sıralaması : 113.734
Türkiye Sıralaması :
995

pl127.jpg

Abi skypten bi dönüş yaparmısın bi mevzu varda ?

hadi hayırlı olsun herkese ...daha güzel günlere hep beraber inşallah başarılar :)

Her zaman daha iyiye hep birlikte hocam.İnşallah bu çizgimiz hiç bir zaman bozulmaz.

vaybe bu kadar kısa sürede ilk 1000 içinde olmak büyük başarı gerçekten

2 aylık bir site ama kalitelisi var o nedenle hak edilen yerdedir bence daha da iyi yerlere gelecektir.

domain değişikliği olmasa sanırım ilk 500 de olurduk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri