TN - TucoNetwork

Arshavin

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce sadece kendi kullanımımız için aldığımız network hizmetini sizlerinde kullanımına açmaya karar verdik. Aşağıda kısa kısa bilgileri sizlere sunuyorum.
logo.png

Hangi Ana Network'e Bağlıyız ?
-Forela Digital

Kaç Yetkilimiz Var?
-Şuan da benimle birlikte bu işte 3 kişiyiz.

Başvuru Şartları Nelerdir?
-Diğer networkler ile hemen hemen aynı şartları sağlamanız gerekmektedir.
* Kanalınız en az 29 günlük olmalıdır. (Bu kanal kalitesine göre değişim gösterebilir.)
* Günlük +200 izlenim almalısınız.
* En az 50 aboneye sahip olmalısınız.
* Kanalınızın para kazanması aktif durumda olmalıdır.
* Herhangi bir telif uyarısı almamış olmalısınız.

Yukarıdaki şartlara uyan kanallarınız var ise büyük ihtimal onay alacaktır. Fakat başvuruda kullanılan kanalın bu şartları sağlıyor olması %100 kabul edileceği anlamına gelmez. Çünkü ileride telif verebilecek içerikte(örn: dizi,film) olan kanallar reddedilebilir.

Kesinti Oranlarımız Nedir?

Kesinti Nisan Ayı sonuna kadar bize katılanlara özel %20'dir
- Bu oran %30 olarak sabitlenmiştir. Fakat kanalınızın kalitesine göre size ayrıcalık sağlayabiliriz. (örn: %25-%20 gibi.)

Ödeme Seçeneklerimiz Neler?
- Ödemelerimiz Paypal, Banka Hesabı ve Western Union üzerinden yapılacaktır.
-Paypal ödeme limiti : 1$
-Banka Havalesi : 150$

Ödeme Süreci ?
- İlk ödeme 45 gün gibi bir süre almaktadır.
Örnek : 01-31 Ocak tarihinde başvurulan kanalın ödemesi **Mart 10-11** tarihinde yapılır. İlk sonrasında her ayın 10-11'i ödemeler yapılır.

Dashboard Verilecek Mi?
- Evet.

Telif - İhtar - Uyarı Alma Durumu
- Önceki konumuzdan değişim gösteren başlıklardan biri budur. Şuan diğer partner şirketler ile aynı durumda olduğunu söylemekte fayda var

Ayrıca Partner kanal olmanın avantajlarından bahsetmek istemedim. Çünkü artık bunu hemen herkes biliyor. Özellikle izlenim ile 2-10$ arası (içerik kalitesine göre) kazanç sağlaması en belirgin özelliği durumunda.

Başvuru Yapmak İçin Link : TIKLAYINIZ!
Bizimle İletişime Geçmek için Link : TIKLAYINIZ!

MaşaAllah epey Türk ağlar kurulmaya başladı , hayırlı olsun

bende açiim bi tane yaa :D nerde satılıyodu .. Şaka maka Hayırlı olsun hocam

Hocam Telif - İhtar - Uyarı Alma Durumu herkes için geçerlimi , öyleyse süper olur

hayırlı olsun deneme amaçlı eski bir kanalımda başvuru yaptım
edit: network.forela.com konumundaki sunucu bulunamıyor. almaktayım

Hocam Telif - İhtar - Uyarı Alma Durumu herkes için geçerlimi , öyleyse süper olur

Şuanda herkes için geçerli olan durumdur. İstisnai durumlar olabilir. Bunun sebebi de ana network kaynaklıdır. Şuana kadar denemelerimizde bu tür bir durum ile karşılaşmadık.

---------- Mesaj saat 15:33:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:32:23 civarında gönderildi. ----------

hayırlı olsun deneme amaçlı eski bir kanalımda başvuru yaptım
edit: network.forela.com konumundaki sunucu bulunamıyor. almaktayım

Pm ile tam bilgi verir misiniz?

Kaynak [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] :D :D

Artık öyle bir noktaya geldik ki, ilk baktığımız katılım maddesi abone, izlenim vs kriterlerinden ziyade alınan ihtarın önceden network şirketine gelmesi ve sonra bize iletilmesi. Gerçekten bu şekilde sağlam bir alt yapı kurulursa ya da kurulduysa tadından yenmez :)

İleride siz partner bayiliğini kapatsanız dahi biz ödemelerimizi alabilecek miyiz ?

İleride siz partner bayiliğini kapatsanız dahi biz ödemelerimizi alabilecek miyiz ?

öneclikle hayırlı uğurlu olsun
bi türk alt bayi daha ..3ncü mü oldu :) benimde herzaman aklımda :)

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. diyelim herangi bi nedenden iletişimmiz koptu bayilik kapatıldı.
mağdur durumamı düşecez ? tam olarak ne olacak kanallarımıza ? sözleşmemiz otomatikmen fes mi edilecek

skype dan kaliteli destek verirseniz kanallarımı size de acabilirim.
benim icin önemli olan kaliteli destek kem küm demeden.

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. diyelim herangi bi nedenden iletişimmiz koptu bayilik kapatıldı.
mağdur durumamı düşecez ? tam olarak ne olacak kanallarımıza ? sözleşmemiz otomatikmen fes mi edilecek

Arkadaşlar her ne kadar bizim partnerliğimizi almış olsanızda sizinde ana network şirketiniz forela olacağı için ileride bizim networklük konusunda yaşayacağımız sıkıntıdan sizin etkilenmeniz söz konusu olmayacaktır. Zaten sizin partnerlik onayınıda hesap özetine gelen davet sonrası kabul edilmeniz ile birlikte Ağ olarak "Forela Digital" görünecek.

Skype ile destekte kısa süre içinde sunulacaktır.

Hayirli olsun ustad,bol kazanclar kolay gelsin.Bu gibi networkler cogaldikca dahada iyi yerlere gelmemiz,dahada duzenli duzgun ve bilincli calismalar yapârak sorunsuzca kazanclarimiz olacakdir.

herkesin networkü olmaya başladı :)

Sira bende :) Bir networkde ben kuruyum hic alisilmadik ozelliklerle :) yani standartlar disinda sartlar ile yakinda patlak verebilirim dermisim.

Kardesim hayirli ugurlu olsun ama su onceden haber verme olanagina ben sicak bakmiyorum, simdi ihtar alindiginda ana networke mi dusuyor sizemi ?

hayırlı olsun aranıza katılabilirim ileride

Uzun süredir pek bir aktiflik gösteremedim. Partnerlik için başvurularınızı bekliyoruz.

Forumdan başvuranlar pm ile başvurularını belirtirlerse normalde %30 olan kesinti %25 olarak ayarlanıcak, hatta iyi kanalları olanlar için oran daha da düşebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri