Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Ben şunu merak ediyorum son 15 gün içinde yeni adsense açıp 4 5 kanal yapıpta kanalları kapanan var mı ? Hiç içinde kapanan olmadığı halde filan.

Kanal yapıyordum gece gece, kıyımı görünce kapattım herşeyi. Adsensein birinin hesabını iptal ettim. Şimdi oturup özgüne nasıl geçerim onun planını yapmaya başladım. En azından verdiğimiz emek boşa gitmez.

Bir de çok tuhaf bişey geldi başıma.Adsense'ye bağlı bi kanalım açıktı onunla uğraşıyodum edit vs.Bi o kapatılmamış diğerlerinin hepsi kapatılmış.Eğer bu tesadüf değilse ulan diyorum keşke diğer kanallarımı da açık tutsaymışım!

---------- Spam Engelliyici 03:42 ---------- Önceki Mesaj 03:39 ----------

Şuan gece 4 e yaklaştığından forumun %80 i kanallarını görmedi.Yarın onlar da bi gelsin hasar tespiti yaparız.Umarım kanallar bi yanlışlık sonucu kapanmıştır.Nasıl banlanan yeni adsenseleri geri açtıylarsa bunları da geri açarlar inş.Yoksa işimiz yaş.Artık çalışasım bile gelmiyo bu durumda.

para kazanması kırmızıya düşen kanalımda spama girdi girmiyordum bile maile bakıyım dedim bugün kapatmışlar kanalını.

---------- Spam Engelliyici 03:46 ---------- Önceki Mesaj 03:44 ----------

çok pis bir temizlik yapılıyor....

Bir de çok tuhaf bişey geldi başıma.Adsense'ye bağlı bi kanalım açıktı onunla uğraşıyodum edit vs.Bi o kapatılmamış diğerlerinin hepsi kapatılmış.Eğer bu tesadüf değilse ulan diyorum keşke diğer kanallarımı da açık tutsaymışım!

---------- Spam Engelliyici 03:42 ---------- Önceki Mesaj 03:39 ----------

Şuan gece 4 e yaklaştığından forumun %80 i kanallarını görmedi.Yarın onlar da bi gelsin hasar tespiti yaparız.Umarım kanallar bi yanlışlık sonucu kapanmıştır.Nasıl banlanan yeni adsenseleri geri açtıylarsa bunları da geri açarlar inş.Yoksa işimiz yaş.Artık çalışasım bile gelmiyo bu durumda.

Geri açılacağını zannetmem hocam. Neden derseniz Quizdeki kanallar açık şu an. Quizin attıklarında da hiçbir sıkıntı yok. Başka partnerlerde kanalım var onlarda da sıkıntı yok. Adsenseye bağlamak için beklettiğim kanallar vardı onlarda da zerre sorun yok. Ama adsense de kanal kalmadı hepsi patladı spamdan şu an.
Tahminim adsense partner şartlarını zorlaştırıp spam kanalları bünyesinde topladı. Sonrada hepsini temizliyor. Bundan sonraki süreç umarım böyle devam etmez sürekli. Her ay bu şekilde temizlik yaparsa o zaman işimiz tam zor...

Geri açılacağını zannetmem hocam. Neden derseniz Quizdeki kanallar açık şu an. Quizin attıklarında da hiçbir sıkıntı yok. Başka partnerlerde kanalım var onlarda da sıkıntı yok. Adsenseye bağlamak için beklettiğim kanallar vardı onlarda da zerre sorun yok. Ama adsense de kanal kalmadı hepsi patladı spamdan şu an.
Tahminim adsense partner şartlarını zorlaştırıp spam kanalları bünyesinde topladı. Sonrada hepsini temizliyor. Bundan sonraki süreç umarım böyle devam etmez sürekli. Her ay bu şekilde temizlik yaparsa o zaman işimiz tam zor...

evet benim quiz kanallarımda saglam sadece adsensede olanlarda sıkıntı oluyor

Adsense hayvan gibi şiiiy yapıyor Sabah buralar karışacak çok kişi kanallarına baktıgında cok üzülecek malesef hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.

Son düzenleme:
kapananların % 90 ı adsensede yönetici olan mailler sizde de durum bu şekilde mi arkadaşlar

kapananların % 90 ı adsensede yönetici olan mailler sizde de durum bu şekilde mi arkadaşlar

ben yönetici maili eklemedim hocam hiçbir zaman. Uzun zaman quiz çalıştığım için adsenseler 4-5 aydır boştu hatta. Yeni yeni kanal eklemeye başlamıştım

51 adet kanal kapanmış :/

hersene yaz aylarında bitiriyor bizi yt

Son düzenleme:
Gece gece resmen yataktan fırladım hemen ytparaya girdim adsense hesabım ve ona bağlı 9 kanalımın 9 uda kapanmış kanallarım hep milyon izlenmeye sahipti hala şoktayım foruma bakıyorumda adamlar resmen toplu kıyım yapmışlar geçen aya ait yüklü bir kesinleşmiş tutarım vardı acaba onu öderlermi ?

Gece gece resmen yataktan fırladım hemen ytparaya girdim adsense hesabım ve ona bağlı 9 kanalımın 9 uda kapanmış kanallarım hep milyon izlenmeye sahipti hala şoktayım foruma bakıyorumda adamlar resmen toplu kıyım yapmışlar geçen aya ait yüklü bir kesinleşmiş tutarım vardı acaba onu öderlermi ?

ödeme konusunda sıkıntı yaşatmadılar hiç hocam. benim bu adsense 3.kez spama düşüyor hepsinde de ödeme aldım standart ödeme tarihlerinde.

Partner kanalları ne durumda? Bende sadece 1 adsense kanal var şuana kadar kapanma olmadı.

kapanan kanalları siliyormusun arkadaslar tek tek yoksa ölece bırakıyormusunuz

ödeme konusunda sıkıntı yaşatmadılar hiç hocam. benim bu adsense 3.kez spama düşüyor hepsinde de ödeme aldım standart ödeme tarihlerinde.

çok sagolasın hocam zararın neresinden dönersek kardır :) birde bu adsense 3.kez spama düşüyor demişşin bu kapanan adsensemi geri açma yolu nedir bu konuda yardımcı olurmusun.

partnerlere bişey yapmamışlar sapasağlam duruyor hepsi. genelde benim kanal kapanmaları Türkiye saatine göre 06:00-08:00 arasında olurdu standart youtube botları tarafından.. Ancak bu sefer durum farklı bu özel bir tarama sabah 8 e kadar gidenler gitti kalanlar daha da kapanmaz diye tahmin ediyorum

---------- Spam Engelliyici 04:13 ---------- Önceki Mesaj 04:10 ----------

çok sagolasın hocam zararın neresinden dönersek kardır :) birde bu adsense 3.kez spama düşüyor demişşin bu kapanan adsensemi geri açma yolu nedir bu konuda yardımcı olurmusun.

adsense kapanmaz hocam ya banlanmıştır yada spama (kara liste) düşmüştür. eğer ki spama düştüyse hiç ellemiceksin o adsenseyi 1 ay dinlendiriceksin yönetici mailini değiştireceksin temiz bir gmail ile yeni bir adsense açıcaksın yola o şekilde devam ediceksin.

40 kanalda bende mefta,Allah sonumuzu hayretsin,olay ne adsenseler ile ne de ip ve çerezlerle alakalı gibi görünüyor...gece gece kaynar suları boşalttılar başımızdan aşağı...
gidenler hep adsense kanallar bende,quizler sapasağlam duruyor...
bakalım ne zaman sonlanacak...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri