Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

  • Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Youtube - Adsense iş birliğiyle spamın %90 'ı bitmiş durumda. Şimdi iki alternatif var. Ya bu bir temizlik ve temizlik bitince kaldığımız yerden çok daha fazla çalışarak devam edeceğiz. Ya da artık işler böyle... Buyrunuz Haziran 2015 'den beri son 3 ayda yaşananlar. (Dipnot: Aşağıda aşama aşama yaşanan gelişmeleri hatırladığınızda bunun geçici bir temizlik olmadığını düşüneceğinizden eminim.)

İlk olarak; Haziran ayında Adsense hesapları işleme girmedi. Ve Temmuz'da Google iki ayı birden ödedi.
2 - Adsenselerde para kazanmalar kapatıldı.
3 - Quiz uzun zamandır istikrarla uyguladığı şartlarını değiştirerek kapanan kanalları ödemeyeceğini duyurdu. Ve bir çok kanalıysa bünyesinden çıkardı. Şimdilerde spam kanal almayacağını söylüyor. (Quiz'in söylediğine göre bu Google'ın istediğiydi. Adsense'lerdeki para kazanmaların kapanması - aynı pub-id 'ye sahip kanalların kapanması ise bunu doğrular nitelikte.)
4 - Toplu kapanmalarda artış boy gösterdi. Bir kaç haftalık Adsense'ler dahi spama düşmeye başladı. Bağlanan boş kanal bile kapandı.
5 -İki yıllık kanallar bile spam yüzünden kapandı. Bir çok kişi bu kapanmaların başlangıçta f*** dan dolayı olduğunu düşündü. Çünkü bir çok seferde maillere topluluk videonuzun spam olduğunu söylüyor tarzında bir mail gönderildi. Ama hiçbir f*** cının, isterse bir çok kişi olsun bu kadar hızlı bildirim yapabilmesi mümkün değil. Ayrıca bazı kategorilerde çalışan kimse olmamasına rağmen videoların manuel yüklenmesinin yarım saat sonrasında topluluk ihlali alması da bunu doğrular nitelikte.

Sonuç olarak....

Spam hiç bir zaman bitmez. Çünkü yapılan bu iş karşısında çok ciddi bir izleyici kitlesi söz konusu. Ama gelirler çok çok düşebilir ve spamın %90 'ı bitebilir.

Hakkımızda hayırlısı olsun.
 
Spamı iyi yapanların kanalları fazla kapanıyorsa işimiz çok daha zor benim gibi kapandığı gibi gidiyo zaten bugün yüklenildi kapanma hayırlısı olsun ama işimiz çok zor.

O kadar tecrübeli olmama rağmen 2.5 senelik düşünüyorum ne yapabilirim v.s ama çok çok zor işimiz.Ben her zaman şartlara ayak uydurdum bunada zorda olsa uydurcam
 
adsense kapanmaz hocam ya banlanmıştır yada spama (kara liste) düşmüştür. eğer ki spama düştüyse hiç ellemiceksin o adsenseyi 1 ay dinlendiriceksin yönetici mailini değiştireceksin temiz bir gmail ile yeni bir adsense açıcaksın yola o şekilde devam ediceksin.

---------- Spam Engelliyici 04:13 ---------- Önceki Mesaj 04:10 ----------




hiç bir uyarı telif veya spamla ilgili google tarafından hiç bir mail gelmemiş adsense hesabımı kullandığım mail adresine ama https://www.google.com/adsense/app?hl=tr giriş yaptığımda AdSense ? Google Ads otomatik adsense tanıtım sayfasına yönlendiriyor beni ?
 
Abi yok böyle bişey ya. Quiz ödemez adsense kapatır. Lanet olsun çok kötü durumdayız
 
Abi yok böyle bişey ya. Quiz ödemez adsense kapatır. Lanet olsun çok kötü durumdayız

Hocam inan herşeye ayak uyduran biriyim.Çoğu arkadaşım bu konularda fikir alır ben artık bu işi herkesin yapacağını kesinlikle düşünmüyorum.Çünkü çoğu kişinin çalışma sistemi çöktü.Spam artık çok çok zor.Samanlıkta iğne aramak gibi olcak artık.

İşi bilenin değil.İşi bu konularda çok iyi bilinen birşeyler yapabilir ancak.
 
Spamın %90ı bitti demişti bi arkadaş aynen öyle. Şuanda kazandığımız paranın ondabirini kazanırız. Ama onuda ödemezler. Bu işin felaket tellalığı falan kalmadı artık. Bitmedi bitmez diyenler kendini kandırmasın
 
Bitti diyenler her seferinde sizi dinleseydik şimdi çok farklı yerlerde olurduk.Allah'tan aklımızla hareket ediyoruz.2-3 senedir ne badireler atlattık biz.Neler gördük.Her seferinde birileri çıktı dedi bitti artık bu işten hayır gelmez.Ama dinlemedik.Kötü mü ettik? Bence gayet iyi ettik dinlememekle.Bırakalım şimdi bu bitti muhabbetlerini de ne yapabiliriz ilerisi için onu düşünmeye başlayalım...
 
Bitti diyenler her seferinde sizi dinleseydik şimdi çok farklı yerlerde olurduk.Allah'tan aklımızla hareket ediyoruz.2-3 senedir ne badireler atlattık biz.Neler gördük.Her seferinde birileri çıktı dedi bitti artık bu işten hayır gelmez.Ama dinlemedik.Kötü mü ettik? Bence gayet iyi ettik dinlememekle.Bırakalım şimdi bu bitti muhabbetlerini de ne yapabiliriz ilerisi için onu düşünmeye başlayalım...

partnerler artık spam kanal almıyorlar,adsense de toplu kapanma var.Çok zor günler bizi bekliyor :(
 
iş bitmez sigara parası falan alınır belki de öyle büyük para olayları bitti artık. kimse heveslenmesin yedirmez artık o artık geçmişte kaldı.
 
en son açtıgm adsense hesabına baglı kanalıda kapatmışlar. şaşırmış bunlar iyice zaten kanal boştu video yok. bende itiraz ettim boş kanal nasıl topluluk kurallarınızı ihlal eder diye
 
Adsenseye bağladığım 22 kanalın birçoğunu kapatmışlar bitti artık bu iş artık herkes kendi yoluna Allah'a emanet :)
 
Bende şu dk ya kadar toplu kapanma olmadi. İnşallah olmaz. fakat son 4 gündür hergün 1 kanal kapanıyor. 8 kanal vardı adsensede 4 kanal kaldı. ve uçan kanallarda +2m izlenim almış +10k aboneli kanallar çok ilginç.. Ben bu youtube anlamıyorum artık.
 
Once partnere kisitlama getirip herkesi adsense yonlendirdiler sonra adsensleri tek tek patlatiyolar bugun oldugu gibi. Adamlar kararli gorunuyor. Bakalim bir sonraki adımları ne olacak
 
2 Senelik yarı özgün kanalım bile uçmuş. Bu iş bu gece bitti galiba herkese hayatında bol şans..
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri