Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Hala gitmeye devam ediyor, 2-3 yıllık hesaplar özellikle kapandı hatta 6 yıllık bir hesabım vardı, kendi ad soyadımla oluşturulmuş hiçbir şekilde video yüklenmemiş hesap bile uçtu.

para kazanması kapalı geçen sene banlanan adsenseden kalma 3 kanalım kapanmış.

hepte aynı şeyden kapanmış ve toplam 79 kanalım kapanmış adsense sıfıra düştü . adsensede girerken telefon onayı istedi dedim geçmiş olsun ama kapanmamış. ama kapanmayan kanallarda var neye göre oldu bu ?

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

içinde hiç video olmayan adsense ana maili kapanmış.
yıl 2050 "spam bitti arkadaşlar "
bitmez bu iş Türkler varken

Günaydın...

Öncelikle cümleten geçmiş olsun, iştir güçtür artık gece 12 de yatar sabah 8 de kalkar olduk, gece birçok arkadaş skype üzerinden yazmıs kıyım var diye post atmadan geçmek istemedim.

Evet arkadaşlar 3 aşağı 5 yukarı beklenen buydu zaten, adsense nin partnerlere bu kadar yaptırım yaptıktan sonra kendi kontrolü altındaki alanı rahat bırakacağını hiçbirimiz düşünmüyorduk...

Merak ettiğim, kapanma devam ediyor mu yoksa bittimi güncelleme? Ben kontrol ettiğimde bende bir kapanma söz konusu değil.

Eğer kapanma bitti ise bilgi verin en azından nasıl çalıştığıma ilişkin birkaç satır yazayım.

Hakkımızda hayırlısı...

L4mGdZ.png

bakınız bu dramdır. en son gece 3te kapanmış.

adsense bağlı birkaç yıllık kanallar dahil hepsi uçmuş 0'a indim.

adamın görünen 7 adsense i var hocam :)

Yok hocam 2 tane var 2 şer kanal bağlı az önce baktım sorun yok.
Quize bağlı kanallar vardı onlarada baktım hiç spamdan gitmemiş bugün.
Kapanan arkadaşların hepsine üzüldüm.
Resmen bir kıyım yaşandı bugün yorumları tek tek okuyorumda.

Aktif olarak kullandığım 3 adsenseninde mailleri uçmuş birer kanal bağlıydı hepsine kanallar sağlam tas gibi tuhaf bi durum benimkiside..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri