Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=8008]Titan[/MENTION] Spamcılara düşman olan kendini özgün spamcı olarak gören arkadaşın durumu ne merak ettim[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]
bu toplu kapanmalardan sonra adsensler spama düştü mü ? artık bu adsensler çöpmüdür? yeni adsense ile mi yola devam etmeli özgün kanal çalışıyorum fakat bu adsensim yaklaşık 1 yıllık spam kanallarımda vardı fakat çoğu hiç kazanmıyor eski unutulmuş kanallarımdı toplu kapanma ile hepsi kapandı özgün kanalımda kapandı şimdi aynı özgün kategorimde yeni kanal açmayı planlıyorum sizce yeni adsensemi geçmeliyim yoksa bu adsensimle devam etme şansım var mı ?
arkadaşlar bi yerlerde bi sıkıntı var kesinlikleee varrrr kesinlikle dün bir kanal açtım içine sadece denemelik 1 video attım adsense bile bağlamadım şimdi baktım kanal spamdan uçmuş
Gmailleri nasil aciyorsun ayrica kanalin telefon dogrulamasini nasil yapiyorsun
Geri geliyor ağzından kaçırmış elemanAdsensenin bize yaptıgı tek cümle: Winter is coming.
nerdeyse 1 sene önce açtığım gmail sapasağlam duruyodu kullandım çat gitti
Ay çok mu incindin,ulan ödeme başlığımı burası zaten konuşulan konuşulmuş kaç sayfadır yeni ne bekliyorsun.Ezbere konuşma akıllı ol
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.