Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
kapanmalar devam edıyor . vakit geçtikçe kanallarım gruplar halıdne kapanıyor. bildigin göz göre göre eriyorum.

Tek topluluk yiyen kanallari bekletiyorum diger kanallar saglam. Adsense saglam. soyledigine katilmiyorum. tek kanal yuzunden butun kanallar spama dusecek olsa adsense 1 kanaldan fazla kanal eklemeyi engellerdi.

saygı duyuyorum fakat dediğimi kanalına içerik yükleyince anlayacaksın aslında adsense sana adsensini temizlemek için fırsat vermiş sen hala ısrarla kara listede kalmaya çalışıyorsun beni dinlersen bütün eski gmailleri çöpe at sıfır kanallarını bağla adsenseye gör bak herşey eskisi gibi olacak sadece daha sık telif topluluk gelecek

Bence kanalları giden arkadaşlar , çalışma yöntemleri , kanalda ki video sayıları , partner-adsense tarzı bilgileri verebilirse belki bir sonuca ulaşabiliriz.

saygı duyuyorum fakat dediğimi kanalına içerik yükleyince anlayacaksın aslında adsense sana adsensini temizlemek için fırsat vermiş sen hala ısrarla kara listede kalmaya çalışıyorsun beni dinlersen bütün eski gmailleri çöpe at sıfır kanallarını bağla adsenseye gör bak herşey eskisi gibi olacak sadece daha sık telif topluluk gelecek
Fazla kanalım gitmedi ama fena korkuyorum acaba kanalları bi süre ozele alsam bu kıyımdan kurtula bilirmiyim

Bence kanalları giden arkadaşlar , çalışma yöntemleri , kanalda ki video sayıları , partner-adsense tarzı bilgileri verebilirse belki bir sonuca ulaşabiliriz.

Uzun zamandır sıkıntı olmuyordu. Çalışma yöntemini anlatmaya gerek yok. 8 aylık kanallar bağlıydı yani bu iş nasıl yapılıyorsa herkes nasıl yapıyorsa bizde öyle yapıyoruz.. Bilmediğimiz iş değil sonuçta. Ama şunları söyliyim belki faydası olur..

Adsenseye 50 kanal bağlıydı. Hepsi dizi ve çizgi filmdi. Yani full episodes kaynıyordu. :) Fakat 8 aydır ödeme alan kanallarda vardı.. Son 1 ayda eklediğim 3-4 aylık kanallarda vardı. Ortalamaya vurursak her kanalın hiti 1000 civarıydı.. Yani günlük toplamda 40-50 k izlenim alıyorlardı..

Bunun ne gibi bir faydası olacak çalışma yöntemine bilmiyorum ama fikir istersen böyle çalışıyordum adsensede..

kıyım hala devam ediyor bence fazla darbe almadıysan 2-3 gün ne adsenseye gir nede kanallara unut youtube yi sadece 2-3 günlüğüne girdiğin zaman zaten enkazla yüzleşeceksin kaybedecek birşeyin de yok ben sabah yazdım bana vurmadı bu kıyım diye az önce komple sıfırlandım 2003 den beri hiçbir kıyıma birbir toplu kapanma adsense ban ıvır zıvır hiçbir şeye yakalanmadım ama buna bende yakalandıysam bu spama yapılan darbedir youtube da az hilekar değil bir kanalım 8.m izlenmeli sözde kanal benim ama bütün kazanç adsense pub ıd sine aktarılıyor o kanal kapanmamış bir tek yani goole bu göçmenlere yardımı nasıl yapacağını bulmuş bizim video ve paralara çökerek ya yazacak o kadar çok sey varki ama şunu söyleyeyim bu sahte izlenim kasanlar beğeni alanlar bu arkadaşlar artık youtube de gün yüzü göremezler çünkü şu an bütün yöntemler ortada alenen ifşa olmuş durumda youtube yöntemi sadece kendinde olanlara ekmek verecek bunu hissedebiliyorum botmuş falan hepsi hikaye kendi yöntemin varsa ve bu yöntem diğer arkadaşlardan farklıysa ekmek yersin yoksa YOKKKKKKK

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

Uzun zamandır sıkıntı olmuyordu. Çalışma yöntemini anlatmaya gerek yok. 8 aylık kanallar bağlıydı yani bu iş nasıl yapılıyorsa herkes nasıl yapıyorsa bizde öyle yapıyoruz.. Bilmediğimiz iş değil sonuçta. Ama şunları söyliyim belki faydası olur..

Adsenseye 50 kanal bağlıydı. Hepsi dizi ve çizgi filmdi. Yani full episodes kaynıyordu. :) Fakat 8 aydır ödeme alan kanallarda vardı.. Son 1 ayda eklediğim 3-4 aylık kanallarda vardı. Ortalamaya vurursak her kanalın hiti 1000 civarıydı.. Yani günlük toplamda 40-50 k izlenim alıyorlardı..

Bunun ne gibi bir faydası olacak çalışma yöntemine bilmiyorum ama fikir istersen böyle çalışıyordum adsensede..

Bu olayların episode full episode falan hiçbir ilgisi yok hurafe arkadaşım bunlar

Bu ne ya ödeme yapmadı sistem güncelleniyo diye.2ay verem etti.sonra para kazanmaları kapattı şimdide kanalları kapattı iki üç yıllık kanallar yt uçtu kısacası boşa kürek kaç aydır.

Bazı arkadaşları görüyorum da seviniyorlar ortalık temizleniyor diye , arkadaşım benim bizim kaç aylık kaç yıllık kanallar boşa gitti , ben geçen ay adam gibi çalışmaya başladım geçen ay ortalarında ve 10 günde günlük 20K izlenimlere çıktım ve adsense spama düştü , şuan hiç açık kanal kalmadı sen bunun neresine seviniyorsun acaba ? O kadar kişinin kaç yıl önceki kanalları kapandı burda birçok kişi bu iş sayesinde ev geçindiriyor sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba , ekmek getirmek için hem işte çalışıp hem geceleri sabahlayanlar var sen gelmiş iyi oldu diyorsun .. Afedersin ama b*k iyi oldu .. Şu okullar açılsa da kurtulsak sizden ...

MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN İYİLİĞİNİ İSTER KÖTÜLÜĞÜNÜ DEĞİL ..

Benim asıl merak ettiğim bu toplu kapanmalar sadece Türkiye'ye özgü bir durum mu diger ülkelerden haberi olanlar var mi?

facebookta vietnamlılar galyane gelmiş durum da. adamlar spam güncellemesi yapmış hocam en çok spamı yapan türkiye ve vietnam gibi ülkeler de görmen başka yerde olmuyor demek değil. yapılan güncelleme bütün ülkeleri kapsar.

Benim asıl merak ettiğim bu toplu kapanmalar sadece Türkiye'ye özgü bir durum mu diger ülkelerden haberi olanlar var mi?

Son düzenleme:
özellikle facebookta vietnamlılar galyane gelmiş durum da. adamlar spam güncellemesi yapmış hocam en çok spamı yapan türkiye ve vietnam gibi ülkeler de görmen başka yerde olmuyor demek değil. yapılan güncelleme bütün ülkeleri kapsar.

Orası öyle de adamlar Türkiye'ye para kazanmayı yeni açtılar. Belki de kanalların ilişkilendirildiği hesap ile kanalın lokasyonu farklı ülke Olanları incelemeye almıs da olabilirler cünkü 2009 kanallarından Özgün kanallara kadar kapatıyorlar bu ihtimal de söz konusu olabilir. Bu incelemede kapanmayan farklı lokasyonlar da olabilir tabi ama istisnalar kaydeyi bozmaz.

Orası öyle de adamlar Türkiye'ye para kazanmayı yeni açtılar. Belki de kanalların ilişkilendirildiği hesap ile kanalın lokasyonu farklı ülke Olanları incelemeye almıs da olabilirler cünkü 2009 kanallarından Özgün kanallara kadar kapatıyorlar bu ihtimal de söz konusu olabilir. Bu incelemede kapanmayan farklı lokasyonlar da olabilir tabi ama istisnalar kaydeyi bozmaz.

harika bir tespit

düşünülmesi gereken güzel bir tespit. adsense 1 yıl kadar önce türkiye den ödeme alıp almanya dan amerika dan sanal sunucularla kanal basanları banlamışlardı. zaten bu yüzden millet quiz'e yığıldı.

Ek olarak benim yeni kanallar Türkiye lokasyonlu ve bu kapanmada hic biri kapanmadı isterseniz böyle bir anket oluşturun yada burda tartışın yapılan yeni kanallarda ülkeyi Türkiye seçip toplu kapanma yasayan var mi ve ülkeyi ABD falan seçip toplu kapanma yaşamayan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri