Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
kapanan kanallar olsun takmayın . 50-60 tanesi gitti 4 tane açık kaldı. 21 ine kadar dokunmayın.Ödeme geldimi devam.Önemli olan adsensedir.

Hocam öle diyosunda arkadaşları ve benim 7 adsense olmasına rağmen toplu kapanma oldu ve adsense mimlendi.Bunun ne kıymeti kalır ki.Adsense çöp oldu.
Keşke açık kanallar kalsaydı öle birşey olmadı malesef ):

dün geceyi kara perşembe olarak nitelendiriyorum Ecevitin kara çarşambası gibi resmen ekonomik krize girdik. benim kanallar yarı yarıya kapandı hepsi kapanmadı. adsenseye bağladıgımda kapandı bağlamadıgımda kapandı. telefon onayı +15 dk açtıgımda kapandı açmadıgımda kapandı. manuel yüklediğimde kapandı videoyap vds felan yüklediğimde kapandı kendi ip m den yüklediğimde kapandı. çok ama çok garip bir durum. geçen sene ekim gibi adsenseler gidiyordu bu sene bu zamanlar kanallar.. sonumuz hayrolsun valla çok ilginç ve kötü bir durum. adsense rakamları oldugu yerde gözüme gözüme bakıyor

Ne kadar sıklıkla açıyorsun kanalı?

bir iki aydır kanal açmıyorum.bu kapanmalar başladığından buyana.elimdeki kanalları 3 adsensem vardı birini baya kullandım.bir yandan video yüklerken biryandanda kanallar kapandı ama dün elimde olan ve adsenselere bağlı olan kanallar 250 civarı kanal 2 gün içinde kapandı hiç kanalım kalmadı.elimde bir adsense daha var ama kanal bağlanınca o kanalda gidiyor.çare bulamadım.hiç kanal satın almadım hepsini evimden açtım.kapananlar hep alt kanaldı video yüklü ana kanallarda kapandı.şimdi video yüklü olmayan adsenseye bağlı olmayan 20 civarı kanal kaldı.onlarıda elleyemiyorum kapanır diye. :)

Benim orijinal üç yıllık kanalım dün akşam kapandı. Bende itiraz ettim fakat robot sistemler ile yükleme, izleme, like vs. Olduğu için kapattıkları bildirdiler. Gelen cevaba tekrar yanıt verdim ve böyle birşeyi hiç yapmadığımı belirttim. Manuel olarak kanalımın tüm istatistiklerinin kontrol edilmesini istedim. Az önce kanalımı açtılar. Kanal size ait değilse geri açmak imkansız gibi.

yanıt verdiğiniz maili yazabilirsin hocam ? google maili

Beyler birde aldığınız mail içeriği nedir? Bende

Biz nedeniyle bizim Topluluk Kuralları (tekrarlanan veya ciddi ihlalleri sizi bilgilendirmek isterim http://www.youtube.com/t/community_guidelines) YouTube hesabınızın ***** askıya alınmıştır. Inceleme sonra hesabınızdaki etkinlik spam dolandırıcılığı yasaklamak ya da ticari aldatıcı içerik. Erişmeniz, sahip veya başka herhangi bir YouTube hesapları oluşturma yasaklanmıştır unutmayın.

eski yeni abartısız tüm kanallarım spamdan kapanmış... 1 kanal bile kalmamış cidden

Tuhaf olan bende QUİZE bağlı kanallarım hala açık
Bu kanallar oldukça eskiler.
Partnere bir kıyakmı geçiyor bu youtube anlamadım gitti

Adsense yeni bağlanan kanallar ne zaman yansıyor sabahtan beri 0 görmek istemiyorum

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok ben öyle bağlamıyorum bu konuda taktik fln olduğuna da inanmıyorum saçma geliyor çünkü

anladım hocam web_scripti konunun altına belirtmişti de adını oradan sorayım dedim, ben youtube spama ara verdim olacak gibi değil açtığım adsenseler patlıyor başka birşey değil özgüne devam

bu kapananları naptınız gmaili sildiniz mi uğraşayım mı bütün kanallarla ne dersiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri