benim quizdeki tüm kanallar gitti onca parada yandı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim quizdeki tüm kanallar gitti onca parada yandı.
çok büyük kıyım var kazançlıları indiriyorlar bir adsensedeki bütün kanallar gitti
bu yt her güncelleme yaptığında kıyım oluyor ne ayaksa şimdi şekilden şekile girmiş yt![]()
Screenshot by Lightshot
daha ne gibi değişiklikler var zamanla göreceğiz..
Vay ünlem kalkmışama hemen sevinmeyin turuncu dolar işareti yerini almış
Yok hocam etkilemez o kadarda değilBu kapanmalar zaten kesinlikle güncellemelerle alakalı ama söyle de bir durum var tüm kanallar aynı anda güncellenmiyor. 2 gün önce 5 kanala giriş yapmıştım ve 4ü eskisi gibiyken 1i güncellenmişti. Burdan şu sonucu çıkarabilir miyim? Güncellenen her kanal sırayla kapanacak mı acaba?
bu yt her güncelleme yaptığında kıyım oluyor ne ayaksa şimdi şekilden şekile girmiş yt![]()
Screenshot by Lightshot
daha ne gibi değişiklikler var zamanla göreceğiz..
Vay ünlem kalkmışama hemen sevinmeyin turuncu dolar işareti yerini almış
adsense spama düştü, 2 gün önce açtığım kanal bugün kapandı, ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar
adsenseye baglı kanallarım kapanmış ne kesinleşmişti ne pin gelmişti. 2016da düzelmezse sigorta+yol+ssk iş bakmak farz oldu
Yeni mi kapandı hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.