Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
bu yt her güncelleme yaptığında kıyım oluyor ne ayaksa şimdi şekilden şekile girmiş yt :)
Screenshot by Lightshot
daha ne gibi değişiklikler var zamanla göreceğiz..

Vay ünlem kalkmış :) ama hemen sevinmeyin turuncu dolar işareti yerini almış

Son düzenleme:
bu yt her güncelleme yaptığında kıyım oluyor ne ayaksa şimdi şekilden şekile girmiş yt :)
Screenshot by Lightshot
daha ne gibi değişiklikler var zamanla göreceğiz..

Vay ünlem kalkmış :) ama hemen sevinmeyin turuncu dolar işareti yerini almış

Bu kapanmalar zaten kesinlikle güncellemelerle alakalı ama söyle de bir durum var tüm kanallar aynı anda güncellenmiyor. 2 gün önce 5 kanala giriş yapmıştım ve 4ü eskisi gibiyken 1i güncellenmişti. Burdan şu sonucu çıkarabilir miyim? Güncellenen her kanal sırayla kapanacak mı acaba?

Bu kapanmalar zaten kesinlikle güncellemelerle alakalı ama söyle de bir durum var tüm kanallar aynı anda güncellenmiyor. 2 gün önce 5 kanala giriş yapmıştım ve 4ü eskisi gibiyken 1i güncellenmişti. Burdan şu sonucu çıkarabilir miyim? Güncellenen her kanal sırayla kapanacak mı acaba?
Yok hocam etkilemez o kadarda değil :) ama güncelleme dönemleri anasını ağlatıyorlar ortalığın

tamanes

haklısın haklısın daha neler olacak neler ayın sonunda film tamamen kopar:D

aralıktan sonra film kopacak gibi geliyor bana. Yepyeni bir 2016 model yt gelecek gibi. Artık youtube oyun videosu çeken,lego yapan,makyaj videoları çeken vs vs dolar. İnsanlarda artık ne kadar ytye girer bilemem. Sıkıcı biyer olur heralde.

yt music nationa a resmen soykırım uygulamıs
mnye bağlı kanallarımın %90ı kapanmış durumda

mn artık spama düştü heralde ytnin gözünde

bu kıyım değil
resmen soykırım

adsense spama düştü, 2 gün önce açtığım kanal bugün kapandı, ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar

ben kanallara video yukluyorum 3 haftada kadar ayakta kalıyor hiçbiryere bağlamıyorum ama kanallar eski 3 aylık ama yeni video atıyorum 3 haftada sonra kanallar kapanıyor ama video yüklediklerim kapanıyor diğerleri sorun yok birde quiz den atılan kanallar falan hep ayakat da ne bota bağlı olmasına ragmen yutubum botu içine video atmatıkça kapanamıyor atar atmazda sorun yok bir süre hiç sorun ama sonra bir kerede hepsi vidolu olan ne içerik olursa olsun cepten herhangi bir video cektim boş yani 20 dk oyle gezerken cektim oda kapandı

dün açıp adsenseye bile bağlı olmayan yağğ gibi render aldğıım kanal spamdan gitmiş

adsenseye baglı kanallarım kapanmış ne kesinleşmişti ne pin gelmişti. 2016da düzelmezse sigorta+yol+ssk iş bakmak farz oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri