Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Kapanma devam ediyormu az önce kontrol ettim sıkıntı yok gibi.

botla son bir haftada bastıgım tüm yeni hiçbiryere bağlı olmayan kanallar gümlemiş boş kanallarda sıkıntı yok :)

bende botla yüklediğim kanallar gümlemiş 5 kanal içlerinde 15 video 15 dakka altı videolardı 2 gün olmadılar.

Yine bşlıyoruz hadi bakalım kaç kanal kalacak :/

Botla yüklenen kanallar kapalı bende ama geçen kapanma olayını denemek için kendi bilgisayarımdan video yüklediğim iki kanal hala açık.. (kapanma olayını incelemeleri için yapmıştım) Bence botlara önlem almış olabilirler gibi geliyor. Acaba vdsden yükleme yapıp kapanma yaşayanlar var mı?

öf ya benimkiler kapanmıyor diye seviniyordum. her kanala kendi clientini veriyordum. ortalama 10 video yüklüydü ne telif nede topluluk tertemiz kanallardı, ileri düzeyde pc temizliğine ip,çerez,konum gizliliği farklı satıcılardan kanallar vs dikkat ediyordum.150 civarı kanal hepsi kapanmış çıldırmamak elde değil.

manuel atıyordum 12 kanalım vardı 4 kanal boştaydı hepsi ucmuş

en çok gelir getiren kanalım dışında yükselişe geçen 1 kanalım daha gitti.. en mantıklısı videoları liste dışı yapıp en az birkaç gün öyle bırakmak

750 aboneli günlük 15k ızlenımlı dizi kanalım kapandı hayret bır olay tek kanal tek ip calısyıroum hep

Beyler vdsde kanal yapıp toplu kapanma yaşayanlar varmı belirtirseniz iyi olur (bot - vds - manuel belirtilirse hepimize ışık tutar)

vdsden özenle yapılmış tertemiz 3 kanalda benden pert

<kd>
Yaza kadar kafa dinleyecem şahsen. Spor yapacağım, gezeceğim, kitap okuyacağım, ailem ve arkadaşlarımla takılacağım vs. neyi özlediysem doya doya onu yapacağım ve 3-4 ay sonra tekrar dönüp bakacağım youtube işlerine. Size de tavsiyem arkadaşlar biraz kafanızı dinlendirin..
<kd>

Dün hiç video su olmayan para kazanması dahi açık olmayan kanalı kapattılar topluluk ihtarı diye gmail üzerinden blog açmıştım ben buna bağladım durumu blog üzerine iki video eklemiştim

Sent from my iPhone using Tapatalk

<kd>
Yaza kadar kafa dinleyecem şahsen. Spor yapacağım, gezeceğim, kitap okuyacağım, ailem ve arkadaşlarımla takılacağım vs. neyi özlediysem doya doya onu yapacağım ve 3-4 ay sonra tekrar dönüp bakacağım youtube işlerine. Size de tavsiyem arkadaşlar biraz kafanızı dinlendirin..
<kd>

Akıl Vereceğine Para Ver Hocam :mad:

2007 yılından YouTube kanalım bile kapandı 2 yıldır üzerine 1 video dahi yüklenmemiş tarayıcı olarak chrome kullanıyorum tarayıcıda herhangi bir bot kullanımında kanalı kapatıyorlar YouTube kanalınızla bir bağlantısı olmasa bile

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri