Bende hangi kanal girsem siz olduğunuzu doğrulayın dıyor Özellikle yenı actığım bir iki aylık kanallarda bu sorun var eskılerde yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler münferit olaylarda şu konuyu hortlatmayın rica edicem. Adı üstünde Toplu Kanal Kapanması diyor yani her giden 1-2 kanalda bu konuyu hortlatacaksak o halde manası kalmıyor. Bence 5+ kanal kapanması topluya girer. Bizimde gidiyor hergün öyle teker teker kanallar.
Ya hocam nickin bana çok tanıdık geliyor ama çıkartamadım seni .
He şimdi aklıma geldi bir aralar silkroad private server oynarken bu nickte arkadaş vardı o sen misin bilemedim
joysroda vardı morbid
Hocam Knight Online oynadım fakat silkroad oynamadım dolayısıyla o deilimYa hocam nickin bana çok tanıdık geliyor ama çıkartamadım seni .
He şimdi aklıma geldi bir aralar silkroad private server oynarken bu nickte arkadaş vardı o sen misin bilemedim
Başka sorun yaşayan var mı?an itibariyle tek güncellemede 102 kanal kapanmış hepside son 1-1.5 ayda açılmış
bu kanal kapanmaları tamamen adsense ile alakalı daha önceden ödeme alınmış full olan adsenselerdeki tüm kanallar kapanırken geçen ay ve bu ay açtığım pinsiz adsenselerdeki kanallar sapa sağlam adsense bağlı olmayan kanallarda sapa sağlam
Aynen katılıyorum genelde baba kanallar kapanıyorAlakası yok benim pinli pinsiz tüm adsenselerimde kanallar kapandı
aynı andamı kapandı hocam adsenseye bağlımıydı peki ?Şimdi 30 kanal kapandı yine kıyım başladı gibi
aynı andamı kapandı hocam adsenseye bağlımıydı peki ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.