kanala girilmiyor tek kanal ama video sağlam"gerçi para geliyor hala"
o nasıl oluyor![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanala girilmiyor tek kanal ama video sağlam"gerçi para geliyor hala"
o nasıl oluyor![]()
Ya herkes kapanmadan bahsediyor da kazançlar kesinleşecek mi? en önemlisi bu. Kesinleşmedikten sonra kapansa ne olur kapanmasa ne olur
bu gün gün içinde 15-20 arası bir kapanma olmuş. bir kısmı adsenseye bir kısmıda adsenseye bağlı değildi.
videoyapla mı çalışıyorsunuz manuel vdsyle mi,
bende yeni videoyapa başladımda, ona istinaden soruyorum
tamamen renderli çalışıyorum.
videoların bir kısmını videoyap ile hesaplara dağıtıyorum bir kısmınıda vdsler üzerinden. pek bir kapanmada farkını görmedim.
Şahsen ben öyle çalışıyorum benim tavsiyem oynatma listesi yapmayın benim tavsiyem sadece oynatma listesi olan kanallarım kapandıvideoyapla mı çalışıyorsunuz manuel vdsyle mi,
bende yeni videoyapa başladımda, ona istinaden soruyorum
arkadaşlar şu konuyu sürekli güncellemeyin toplu kanal kapandı zannediyoruz her seferinde ...
Geçmiş olsun hocamKasım başında 2 adet yüksek gelirli kanalım kapanmıştı. Aralıkta ortalarında da 2 adet normal gelirli kanal kapandı. ve dün itibariyle adsenseye bağlı 8 kanal 5 dk. içerisinde sırayla kapandı. Adsenseye bağlı kanal kalmadı. Spama düştü sanırım. İşin ilginç tarafı adsense hala açık. Yalnız şunu belirtiyim ki; bu 8 kanalın içerisindeki 5 kanal 4 yıllık düzenli kazanç getiren sağlam ve özgün kanallardı. Kasım ayında kapanan kanallarımda özgün sayıbilecek türden videoların olduğu iyi kanallardı. Aralıkta kapanan kanallar ise yarı-özgün kanallardı. Spam yapmadığımız halde kanallarımız kapatıldı. Kısaca; youtube algoritmaları sorunlu. Özgün kanalları bile kapatıyorlar. Ben bu durum geçici falan diyordum ama sanırım kalıcı bir güncelleme yapmışlar.
sabah ki aynı adsenseye bağlı 4 kanaldan sonra,şimdide başka adsensede ki 3 kanal kapanmış.biri de tam özgündü.
Kanalları bu ay içimi bağlamıştınız?
Geçmiş olsun hocam
Özgünler sürekli böyle kapatılacaksa nasıl kalıcı bir güncelleme olabilirki. Çok tuhaf son 1 aydır çokca özgün kanalın kapandığını gördük forumda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.