Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Ya herkes kapanmadan bahsediyor da kazançlar kesinleşecek mi? en önemlisi bu. Kesinleşmedikten sonra kapansa ne olur kapanmasa ne olur

benden de gitmiş bir dünya adsenseye bağlı kanal.

Ya herkes kapanmadan bahsediyor da kazançlar kesinleşecek mi? en önemlisi bu. Kesinleşmedikten sonra kapansa ne olur kapanmasa ne olur

İstersek trilyon kazanalım. Dediğin gibi kesinleşmeyi görmedikten sonra bir anlamı olmuyor. Ayın 11ini bekliyoruz dört gözle

bu gün gün içinde 15-20 arası bir kapanma olmuş. bir kısmı adsenseye bir kısmıda adsenseye bağlı değildi.

videoyapla mı çalışıyorsunuz manuel vdsyle mi,

bende yeni videoyapa başladımda, ona istinaden soruyorum

tamamen renderli çalışıyorum.
videoların bir kısmını videoyap ile hesaplara dağıtıyorum bir kısmınıda vdsler üzerinden. pek bir kapanmada farkını görmedim.

videoyapla mı çalışıyorsunuz manuel vdsyle mi,

bende yeni videoyapa başladımda, ona istinaden soruyorum
Şahsen ben öyle çalışıyorum benim tavsiyem oynatma listesi yapmayın benim tavsiyem sadece oynatma listesi olan kanallarım kapandı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günlük 20-30 izlenim alan bağlı kanal bile kapanıyor.Ne zaman düzeltecekler bunu :(

arkadaşlar şu konuyu sürekli güncellemeyin toplu kanal kapandı zannediyoruz her seferinde ...

sabah ki aynı adsenseye bağlı 4 kanaldan sonra,şimdide başka adsensede ki 3 kanal kapanmış.biri de tam özgündü.

Kasım başında 2 adet yüksek gelirli kanalım kapanmıştı. Aralıkta ortalarında da 2 adet normal gelirli kanal kapandı. ve dün itibariyle adsenseye bağlı 8 kanal 5 dk. içerisinde sırayla kapandı. Adsenseye bağlı kanal kalmadı. Spama düştü sanırım. İşin ilginç tarafı adsense hala açık. Yalnız şunu belirtiyim ki; bu 8 kanalın içerisindeki 5 kanal 4 yıllık düzenli kazanç getiren sağlam ve özgün kanallardı. Kasım ayında kapanan kanallarımda özgün sayıbilecek türden videoların olduğu iyi kanallardı. Aralıkta kapanan kanallar ise yarı-özgün kanallardı. Spam yapmadığımız halde kanallarımız kapatıldı. Kısaca; youtube algoritmaları sorunlu. Özgün kanalları bile kapatıyorlar. Ben bu durum geçici falan diyordum ama sanırım kalıcı bir güncelleme yapmışlar.

Kasım başında 2 adet yüksek gelirli kanalım kapanmıştı. Aralıkta ortalarında da 2 adet normal gelirli kanal kapandı. ve dün itibariyle adsenseye bağlı 8 kanal 5 dk. içerisinde sırayla kapandı. Adsenseye bağlı kanal kalmadı. Spama düştü sanırım. İşin ilginç tarafı adsense hala açık. Yalnız şunu belirtiyim ki; bu 8 kanalın içerisindeki 5 kanal 4 yıllık düzenli kazanç getiren sağlam ve özgün kanallardı. Kasım ayında kapanan kanallarımda özgün sayıbilecek türden videoların olduğu iyi kanallardı. Aralıkta kapanan kanallar ise yarı-özgün kanallardı. Spam yapmadığımız halde kanallarımız kapatıldı. Kısaca; youtube algoritmaları sorunlu. Özgün kanalları bile kapatıyorlar. Ben bu durum geçici falan diyordum ama sanırım kalıcı bir güncelleme yapmışlar.
Geçmiş olsun hocam
Özgünler sürekli böyle kapatılacaksa nasıl kalıcı bir güncelleme olabilirki. Çok tuhaf son 1 aydır çokca özgün kanalın kapandığını gördük forumda.

sabah ki aynı adsenseye bağlı 4 kanaldan sonra,şimdide başka adsensede ki 3 kanal kapanmış.biri de tam özgündü.

Kanalları bu ay içimi bağlamıştınız?

Geçmiş olsun hocam
Özgünler sürekli böyle kapatılacaksa nasıl kalıcı bir güncelleme olabilirki. Çok tuhaf son 1 aydır çokca özgün kanalın kapandığını gördük forumda.

Kasım ayının başından beri böyle hocam. Ocak ayına girdik hala devam ediyor. Pek düzeleceğe benzemiyor. Umarım ben yanılırımda yaptıkları hatadan geri dönerler...

geçen hafta bağladığım 4 kanal daha gitmiş az önce. kanal açılış ve videoların atılma tarihi eskiydi. ocakta düzelecek diye umuyorduk.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri