Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
:D garibim onun elinde 4 kanal kaldı ads bağlı ondan yavaş yavaş diyo:D

şimdi güncelledim 7 tane sağlam adsense kanal gitmiş. Hepsi de farklı adsenselerde ******** bari 1 adsenseyi iptal et de hepsini spama düşürme yeni adsense de açılmıyor şimdilik ne halt yicez bilemez oldum o değil partnere attıklarım da banlanıyor ordan da ekmek çıkmaz olmuş.

ne yavaşlaması hocam bugün ibre 180i gördü. Dolar bile bu kadar hızlı yükselmemişti.

Ya ben kendı hesaplarıma gore yazdım ınsanlara yardım etme amaclı :D Yalan yok yanı 15 gun once baglıyordum 2 gun de kapanıyordu şimdi baglayınca bı 10 gun duruyo

izlenen kanalın maili, adsense maili yana yana gelince kanal infilak ediyor resmen. adsenseye bağlı kanalım kalmadı an itibariyle.
Zaten kanal olsa da kapananlar artık ödenmiyor, kesinleşmeyen adsenseleri görünce.

para kazanmayı açmak için adsense bağlama olayı geldiğinden beri işler düzelmedi, o güncelleme devam edeceğine göre, sorun da devam edecek gibi duruyor. Kariyer.netteki CVmi güncelleme vakti geldi.

Bendende 1 kanal uçmuş adsense bağlı.Zaten reklam sorunu vardı kazandıramadan kanal uçtu yine.

6 tane kapanmış biri bağlıydı reklam problemi vardı para kazandıramadan ayrıldı aramızdan:)

adsenseleri spama düşürüp banlamak için ellerinden geleni yapıyorlar..

Kesinleşmeyen adsensedeki tek kanal az önce gitti. Anlaşılan genel bir temizlik yapılıyor.

Tek adsense tek kanal bağlı kanalım geçici olarak devre dışı bırakıldı durup duruken. Saat 15:42

8 kanal gitti. 2015 yilinda acilmis kanallar. Herhangi bir yere bagli degillerdi (adsense. Partner). Ortak noktalari 2015 yilinda ayni kisiden satin almistim.

Le X620 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saat 23:00 itibarı ile 1 senelik 4 bin aboneli yarı-özgün yarı-spam, tüm videoları render alınmış kanalı kapattmışlar. Youtube denizi Hala durulmadı sanırım.Saygılar.

İtirazımı yaptım ama youtube'de giden gelmiyor geri Reisim. Sanmam açsınlar, çok büyük temizliğe giriştiler sanırım. Diğer arkadaşlar da kanallarına baksınlar diye yazdım. Saygılar.

benimde 7gün önce 9000 aboneli özgün kanalım gitti 3 kere itiraz ettim daha ses seda yok

Merhaba,

2 kanalım vardı bir tanesi eski videolardan oluşan kullanmadığım diğeri sürekli yükleme yaptığım kanal ikisi de kapanmış bunlar adsenseye bağlıydı şu anda adsenseye bağlı kanalım yok ve kesinleşmiş bakiyem var adsense de bu ödeme yapılır mı bana?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri