Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba,
2 kanalım vardı bir tanesi eski videolardan oluşan kullanmadığım diğeri sürekli yükleme yaptığım kanal ikisi de kapanmış bunlar adsenseye bağlıydı şu anda adsenseye bağlı kanalım yok ve kesinleşmiş bakiyem var adsense de bu ödeme yapılır mı bana?
Ödeme tarihine kadar adsenseniz kapanmazssa alırsınız. Okuduğum eski bazı yazılarda kapanan adsenselerden de ödeme alındığı yönündeydi. Youtube'nin ne yapacağı belli olmuyor. Ayın 23. gününü beklemekten başka çare kalmıyor. Saygılar.
Benimki geri açıldı. Özgün olduğu belliydi ancak itiraz etsen dahi 1 ay kadar inceleme sürebiliyor gerçekten.
2 gündür kanal kapanmıyordu 1 dk önce seri biçimde eski kanallar kapanmaya başladı.
kanallar adsenseye bağlımıydı peki hocam
aynen hocam 4 tanede benden gitmiş bakmamıştım sabahEvet bağlı bir anda kapanmaya başladı başka bir arkadaşa sordum onda da kapanmalar başlamış gene toplu kapanmalar başlamış olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.