Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Tek kanal tek adsense bağlı kanalım sabah kapanmış spamdan bakalım kesinleşecekmi.

aynısı benimde başıma geldi hocam bugün. Ayrıca benim kanal 1 seneden fazladır ayaktaydı. 10 gün önce adsense bağladım kanal günlük 100 tl yi geçti ertesi gün uçtu.

içerisinde,yt işine ilk başladıgımda açtıgım ve yıllardır quize baglı olan kanallardan biriside dahil olmak üzere bikaç kanalda benden gitmiş bugün.adsense baglı olan yok içlerinde.partner var,boşda olan var,hatta içi bomboş olanda var :)

evet hocam,bende özellikle bu bahsettigim kanallarda not almıştım hatta.bagzıları milyonluk izlenimleri olan,30-40k aboneli ama boşda duran,hiçbiyere baglı olmayan kanallardı.neden bu adamlar biyere baglamıyor,para kazanmıyorda bu kadar izlenim boşa gidiyor demiştim.bugün kapanmışlar...hala takip listemde bu durumda olan,henüz açık olanlarda var tabi.bakalım onlarda gidecek mi :(

diğer kalanların da gitceğini düşünüyorum hocam bence youtube hepsini işaretliyor ve yavaş yavaş kapatıyor

Adsense bitti şimdide partner kanalları kıskaca aldı youtube.. 2 senedir aynı partnere bağlı sabit izlenimi olan 2 kanalım kapatılmış.

15 martta açtığım tek adsense tek kanal ingiliz hesap demin kapatılmış. ne izlenim var nede kazanç iyice b*ku çıktı bu işin.

Bu kadar uzun süren kıyım görmedim...Sağlam sistem geliştirdiler bu sefer..Nefes aldırmayacaklar..

partnere gitsek partner almaz adsense özgün spam demeden kapatıyor ee biz nasıll kazanıcazz sene oldu belki yt den bir kuruş kazanamadım.ahh ahh 2014 2015 yılları:(

gitmiş yine tr,ing adsense lere baglı kanallar.sanırım arada 2-3 tane boş kanalda vardı kapanan...

2 gün önce adsenseye bağladığım 1 kanal daha gitmiş.. özgündü yahu bide

adsenseye bağlanan kanallar otomatik kapanır hocam itiraz ile açtırın 2. adsenseden dolayı kapanma şansı baya düşük oluyor

işin kötü yanı itiraz bölümü yok :) kanala giremiyorum.. kırmızı şeritli televizyonlu ekran çıkıyor.

Geçersiz veya uygun olmayan bir Marka Hesabıyla oturum açmaya çalışıyorsunuz. Marka hesabı olmadan oturum açmak için burayı tıklayın.

İtiraz linkini hayrına yazabilecek varsa bekliyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri