Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
dünden beri 20 kanal gitti topluluk tan flagcılar yerin de durmuyor gene demek ki daha çok kanal yapmak gerek uğraşsınlar bol bol ........

dünden beri 20 kanal gitti topluluk tan flagcılar yerin de durmuyor gene demek ki daha çok kanal yapmak gerek uğraşsınlar bol bol ........

2 gündür benim de 10 kanal falan kapandı hocam topluluktan. Ama bu topluluklar flagdan değil sanırım, youtube kapatıyor.

Kanalı kapananlar nedenini de yazabilir mi. Benim kapanan kanallarda topluluk uyarısı nedeniyle diyor. Ama flag değil sanırım bi günde flagdan bu kadar kapanma olmazdı. Youtube kapatıyor sanırım topluluktan.

Selamunaleykum
bugun 50 den fazla kanalım kapandı hepsi partnerdi hepsini videoyap botu ile acmıstım daha once boyle bi problem le karsılasmadım 10 gun once 2 tane vdsli videoyap botu aldım onlarla yukleme yapıyordum. son 10 gundur yuklemedede problem yasıyorum.

kapanan kanallarımdaki yazı
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

ayni pc-den açtığım ve 3aydır çalışdığım 300 kanal birden gitdi. ama farklı pc-den açdığım 10-15 kanal hala sağlam. demek ki mac adrese kadar gitmişler.

Kapanma periyodu çok düştü artık neredeyse 10 günde bir temizliyorlar sağlam kalan kanal oranı çok düştü göz açtırmıyor youtube tam oturduğu anda patlıyor kanallar.Flag falan değil direk youtube kapatıyor,bi flag geliyor ama youtube kaynaklı o da.

Benimde kanallarım kapanıyor ara ara gözlemlediğim kadarıyla ilk giden kanallar, belirli ülkelerde engel yemiş vidoların olduğu kanallar.İkinci sırayı dünya engeli ve eşleşen yiyen kanallar geliyor, üçüncü sırada tek yada iki telif yemiş kanallar geliyor.İp değiştirmek bazen fayda etmiyor, mac id, ekran çözünürlüğüne,donanım bilgisine kadar iniyorlar.Kesinlikle chrome kanallara girmekte kullanmıyor.Bilgi göndermiyoruz dese de chrome bence gönderiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

25 de benim gitti dün gece, hepsi aynı adsense e bağlıydı. farklı adsense ya da partner olanlar duruyor

mac adresi falan soyluyor bazı arkadaslar ama mac id ile falan alakalı oldugunu zannetmiyorum 1 hafta once pc ye format atmıstık 20 gun once actıgım kanallar kapandı bence bot ile alakalı bi durum onceki gun sabah 5:30 da duzenleme yaptıgım kanal ile birlikte o gece actıgım butun kanallar askıya alındı bir iki gun onceki kanalları kontrol ettim oylen vakti saglamdı aksamda baktım gene saglam bugun kontrol ettigimde format atıgım tarihten once ve sonra actıgım kanallar ( Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.) bu yazı ile kapanmıs. eskiden beri spam calısıyorum 1 yıldır boyle bi sey gormedim gecen yaz 40-50 kanalım gitmisti o tamamen benim hatamdan kaynaklıydı cerez temizlemeyip modeme reset atmıyordum o gunden sonra her kanala token verdigimde vs cerez temizleyip modeme reset atıyorum son zamanlarda actıgım kanallarıda bu sekilde acmıstım actıgım kanalın icine dahi girmiyorum.

Dun 30 kanalim daha kapandı bu ara temizlik var galiba yine

bot, yanlış gmail açımı, flag mafyası vs gibi pek çok faktörün birleştiğin de kanallar artık daha çabuk kapanıyor. çözüm az kanaldan çok para kazanmayı öğrenmek olsa gerek.

Hocam uploadextra kullaniom vdssiz ondan şüphe duyuyorum sebebi o olabilir

henuz kapanma nedenini bulamadım ben bota baglıyorum 2 ayrı hesapta iki ayrı bot kullanıyorum. dunku kanal kapanmalarından sonra iki botlada yukleme yaptım ayrı ayrı adsenselere bagladım. kanal kapanması yasadıgım adsensede dun actıgım kanal kapanmıs diger kapanma yasamadıgım adsensede kanal kapanmamıs. kanal kapanması yasadıgım bota farklı client id falan hep degistirmistim. gene kapandı vdsli bot oldugu icin bi kez yt yakaladı ondan sonra surekli aynı vds uzerinden yukleme yapılan kanalları askıya alıyor diye dusunuyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:06 ---------- Önceki Mesaj 16:21 ----------

hocam biz pclere linux isletim sistemi kursak yt ye yukleme yapacagımız zaman linux uzerinden calısmalarımızı yapsak daha guvenli olmazmı ? Yt nin bizi yakalama olasılıgı azalmıs olmaz mı?

saat 22 civarı 15-20 kanal kapandı. Bot vds kullanmayan ve benim kanallarla hiçbir bağlantısı bulunmayan tek kanalı olan bir arkadaşımda kanalı aynı anda kapandı. Sağlam temizli var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri