Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
15 Kanal gitti dün YUTUBUM Botunu kullanıyorum çerezleri felan temizleyerek giriyorum kanallara fakat ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum Youtube çok önlem almaya başladı.

tek bendemi sorun var diyorum demekki genel temizlik var açtığım kanallar 2-3 tanesi hariç gittiler

Arkadaşlar 3 gündür toplu halde kanallarım kapanıyor.

İlk gün tüm kanallarım aynı anda spamdan kapandı.
Ardından 2 gündür kanallarım hep ayını saatlerde toplu halde kapanıyor

Mac değiştirdim
Pc Formatladım

Sorun hakkında tavsiye verebilecek arkadaşım varmı ?

Birde acaba internet bağlantımla ilgili bir sorun olmuş olabilir mi ?

Yardımlarınızı Bekliyorum!

Vds de manuel çalışıyorum
Günde max 9 kanal yapıyorum
Kanalları satın alıyorum (3 ayrı kişiden satın aldım)
3 ayrı vds denedim aynı oldu!

Arkadaşlar 3 gündür toplu halde kanallarım kapanıyor.

İlk gün tüm kanallarım aynı anda spamdan kapandı.
Ardından 2 gündür kanallarım hep ayını saatlerde toplu halde kapanıyor

Mac değiştirdim
Pc Formatladım

Sorun hakkında tavsiye verebilecek arkadaşım varmı ?

Birde acaba internet bağlantımla ilgili bir sorun olmuş olabilir mi ?

Yardımlarınızı Bekliyorum!

Vds de manuel çalışıyorum
Günde max 9 kanal yapıyorum
Kanalları satın alıyorum (3 ayrı kişiden satın aldım)
3 ayrı vds denedim aynı oldu!

9 kanalı tek vds den mi açıyorsunuz ben mi yanlış anladım

her şeyin bir miladı vardır. otomatik sistemlerin, seri kanal basmaların, kopyala yapıştır kanalların miladı doldu artık. bu saatten sonra emek veren orjinal içerik çalışanlar kazanacaktır. başka türlü kapanmaların önüne geçilemez.

nisan başından beri kanallarım sürekli spamdan kapanıyordu. videoyap botuna bağlıydı hepsi. denemeler yaptım yeni kanalları bota bağlamadım herşeyi denedim nerdeyse. dün pc ye format attım sağlam bir format fdisk gibi birşey :) bugün sabahta videoyap a yeni cilient yeni api key bağladım. kanalı açtım yeni formatladığım pc ile. bota bağladım yeni client olana 5-6 tane video attım. eve geldim bir baktım kanal kapanmış yanında bota bağlı olupta 3-4 aydır açık olan kanalımı da götürmüş. ben kafayı sıyırmayım da kim sıyırsın arkadaş. youtube herhalde ben kanal açınca pc nin kamerasından beni görüpte kanalı spamdan kapatıyor :) başka anlam veremiyorum en son çare yeni pc alıp onda deneme yapıcam bota bağlamadan ama belimi büktü bu iş mahvetti beni perişan oldum

Farkettiğim 20 küsür kanal gitmiş bugün hadi hayırlısı. Kanallar açılırken ve arasında geçiş yapılırken ip değiştirip çerezlerimi temizliyordum fakat kullandığım bottan olduğunu tahmin ediyorum hadi hayırlısı bakalım yarın yeni api key ile denemelere devam.

Çalışma düzenimi azıcık bozdum Yandex katliamından bile kayıpsız kurulmuşken dün gece saat tam 3te 3 kanalım uçmuş. Uzun bir aradan sonraki ilk kayıplar.

çok sağlam bir kapanma var dikkatli olun
bazı kategoriler tek tek uçuyor haberiniz olsun

Hergün sabit 1 - 2 kanal kapanıyor.
Günlük normalde 3 kanal yapıyorsam, nede olsa 2 si gidecek diye 5 adet yapıyorum.
Ne hallere düştük yav

50 kanalım gitti bugün spam ve topluluk karışık herkes çok dikkat li olsun kayıp çok büyük oldu bu kıyım da o da bize vurdu..
şu aralar biraz sakin kalmak lazım galiba..

50 kanalım gitti bugün spam ve topluluk karışık herkes çok dikkat li olsun kayıp çok büyük oldu bu kıyım da o da bize vurdu..
şu aralar biraz sakin kalmak lazım galiba..

daha öncedende vardı ama bu kadar sık değildi.. geçici bir şey olsa bari :)

Bu sabah vdsden girdiğim bütün hesaplar kapanmaya başladı. Direk ip ye mac'a özel bir engelleme yapıyorlar diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri