Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
benim kanalıma telif geldi. Telif okulundan geçtik. 10 dk içerisinde kanal kapandı.
Tam da rayına oturuyordu kanal.
Bu arada youtubum botu kullanıyorum.

Bottan kaynaklı olduğunu sanmıyorum telif topluluk d.engeli gibi uyarılar alındığında yt kanalı incelemeye alabiliyor ve spamsa kesinlikle şans tanımıyorlar.

tam ne güzel kalkınıyor dediğim kanalım yine gitti yine gitti :( , anlamadığım nokta her kanalda izlenimler 20 k yı geçtikten sonra kapanıyor bende bunu çözemiyorum diğer türlü sıkıntı yok ama :/ herhangibi yanlış videoda yüklemiyorum oysaki ..

beyler ne yapıyorsunuzda kapanıyor yani bana hiç denk gelmedi nasıl oluyor hiç uyarısız solgusuz sualsiz direk o google hesabı siliniyor mu? daha sonra aynı adresle google a kayıt olunuyormu? kanal ve o google hesabı tamamen mi siliniyor nasıl oluyor beni aydınlatırmısınız

benim kanalıma telif geldi. Telif okulundan geçtik. 10 dk içerisinde kanal kapandı.
Tam da rayına oturuyordu kanal.
Bu arada youtubum botu kullanıyorum.
Benada aynısı oldu.
Topluluk gelmis, itiraz ettim o gece kapanmıs kanal.
Bu 2. oldu itiraz ettiklerim hemen gümlüyor.
Artık itiraz falan etmeyecegim.

selamunaleykum arkadaslar az once videoyap hesabımdan yt deki bi kanalı kopyaladım yabancı icerik cizgi film videoları yayınlar yayınlamaz benim kanala topluluk ihtarı geldi. gıcık oldum o kanaldan 5-6 tane acacam dedim kanalın linkini tekrar girdigimde kanal spam dan askıya alındıgını gordum.

etiket ve acıklama girmemistim videolara baslıkları tek tek kontrol ettim mustehcen kelime yoktu videolarin iceriginde dunya engeli olan cizgi filmler vardı baslıktada cizgi filmlerin adı vs yazıyordu.

sizde kabul edersinizki son zamanlarda kanala yukledigimiz videolara dunya engeli gelse bile kanalın durumunda bazen ne uyarı geliyor nede kanal kotu duruma dusuyor.

kisisel gorusum yt kanala dunya engeli video yuklendigi zaman kanala uyarı verip kotu duruma dusuruyordu. simdi ise yt de yayınlanması yasaklanan videoların isimlerini girdiginiz anda yt sistemine yakalandıgı anda topluluk geliyor.

şu sıralar en büyük kontrol ip adreslerinden çok kanalların şifreleri aynımı olayıdır. Bir ip ile girdiniz öeneğin istanbul bahçelievler merkez mah. modemi resetlediniz çerez sildiniz aynı şifreye sahip başka kanala girdiniz. 1 kanal spamden gidince öteki aynı şifeye sahip aynı lokasyondaki kanalda gidiyor. Bu nedenle kanallara aynı şifre girenler hala varsa aynı şifre girmeyi bıraksınlar. Asıl zaten soru şudur. O benim diğer kanallarımı nasıl tespit edebilir ki?

Dipnot: Bir videoyu orjinal indirip yüklemede yapmayın. Hiç bir renderı yoksa kanalınız partnerda olsa olmaz arkadaşlar. Orjinalini yt biliyor, attığınız gibi orjinalle aynı diye görür kısa sürede yaptığı taramalarla kapatır kanalları. Geçen aydan beri özellikle bunun üstünde çok duruyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dediği doğru sanırım benim kapanan kanalların şifresi hep aynıydı.

şu sıralar en büyük kontrol ip adreslerinden çok kanalların şifreleri aynımı olayıdır. Bir ip ile girdiniz öeneğin istanbul bahçelievler merkez mah. modemi resetlediniz çerez sildiniz aynı şifreye sahip başka kanala girdiniz. 1 kanal spamden gidince öteki aynı şifeye sahip aynı lokasyondaki kanalda gidiyor. Bu nedenle kanallara aynı şifre girenler hala varsa aynı şifre girmeyi bıraksınlar. Asıl zaten soru şudur. O benim diğer kanallarımı nasıl tespit edebilir ki?

Dipnot: Bir videoyu orjinal indirip yüklemede yapmayın. Hiç bir renderı yoksa kanalınız partnerda olsa olmaz arkadaşlar. Orjinalini yt biliyor, attığınız gibi orjinalle aynı diye görür kısa sürede yaptığı taramalarla kapatır kanalları. Geçen aydan beri özellikle bunun üstünde çok duruyor.

hocam bütün kanallarımın şifresi aynı sorun olmuyor bende

hocam 4-5gun once kanal kapanması yasadım toplu olarak ertesi gun 15e yakın kanal actım ve sifreleride gene aynı her zamanki kullandıgım sifreler eger oyle olsa idi kapanmadan sonra actıgım 15 kanaldan 1i kapandıgında diger 14 taneside kapanmazmıydı.

katılmıyorum hocam

600 civarı kanalım var ve hepsinin şifresi aynı 6 ay kısa bi süremidir orası tartışılır tabi

sorunuza gelince hocam kimse kimsenin kanalı tespit ettiği falan yok flagcı sevdiğimiz kardeşlerimiz saolsunlar

bi diğer husu ben render falan almadığım belki de 100 lerce kanal var tamam cok bişi kazandırmıyolar ama taramada falan da gittikleri yok

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dediği doğru sanırım benim kapanan kanalların şifresi hep aynıydı.
Bu ay açılmışlar mı gitti geçen aylara aitte açılmışlarda varmıydı hocam? geçmiş olsun
hocam bütün kanallarımın şifresi aynı sorun olmuyor bende

Bence yavaş yavaş değiştirmeye başla hocam. 10 kanal yaparsın aynı şifreli hiç spamden kapanmaz kanallar açık kalır. 10 kanaldan biri spamden gider yine açık kalabilir. Ama birgün bir tarama yapar hepsi gider. 13.04.2015 den beri kapanma araştırdığım 10 üyenin 9 unda bu nedenle kapanmış. Şahsen aynı şifeye sahip geçen yıla ait kanallarım var birşey oluyor mu? Hayır olmuyor. Ama 4. aya ait açılmış yani yeni kanallarda olduğunu görüyorum. Zaten asıl olayda hiç bir neden yokken küt diye gitmesi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu ay ve geçen ay açtığım kanallar gitti hocam. yalnız ben sizin botu kullanmıyorum. bir karışıklık olmasın. sadece vds ile upload yapıyorum.

hocam 4-5gun once kanal kapanması yasadım toplu olarak ertesi gun 15e yakın kanal actım ve sifreleride gene aynı her zamanki kullandıgım sifreler eger oyle olsa idi kapanmadan sonra actıgım 15 kanaldan 1i kapandıgında diger 14 taneside kapanmazmıydı.

Taramalar her an olan birşey değildir. Youtube bir tarama geliştirir onu uygulatır. Sonrasında her 1-2 aya bir ona göre tarama çıkar. Zaten tarama olayının varlığı bu konuyla alakalı olarak ortadır. Konu 10 gün yorumsuz kalır 10 gün sonra bir anda 20-30 kişi yazar. Yani bana göre şifre taramasını 13.04.2015 tarihinde youtube yaptı. Nelere baktıda hangi kanalları taradı olayı ise tam bilemiyorum. Ama herkesi taramadı, taranmaya giren kriterli kişileri taradı. Zaten hiç bir taramada herkesi taramıyor belli başlı kriterler oluşturuyor ona göre tarıyor. Her önlemi aldıktan sonra hiç bir tarama kişiye önemsiz gelir. Bu konuya bile girmez.

katılmıyorum hocam

600 civarı kanalım var ve hepsinin şifresi aynı 6 ay kısa bi süremidir orası tartışılır tabi

sorunuza gelince hocam kimse kimsenin kanalı tespit ettiği falan yok flagcı sevdiğimiz kardeşlerimiz saolsunlar

bi diğer husu ben render falan almadığım belki de 100 lerce kanal var tamam cok bişi kazandırmıyolar ama taramada falan da gittikleri yok

Hocam zaten tarama herkese yapılsaydı ortaya kıyım çıkardı. Taramaya giren durum ve koşullar oluyor. Bir kanal 4. ayda spamden kapanmıştır, ip adresiyle sokağına kadar zaten bulunuyor. O sokokdaki aynı şifreye sahip tüm kanallarıda kapatmıştır. Yoksa bendede çok kanal var eskiye ait aynı şifreli. Yeni kanallarımda aynı şifre hiç denemedim. Açıkcası 2015 yılında da hiç şifreleri aynı kanal yapmadım. Ben yapılmaması tarafındayım. Ne olur ki yapılmasa +1 önlem alınsa? Bana göre artık aynı şifreli kanal olayı bitti. Ama size göre bitmemiştir. İnşallah hiçde bitmez kanallarınıza birşey olmaz. Render olayına gelince hocam kategoriye bağlılığıda var tabiki. Kişi rendersız çizgi film atar sıkıntı yaşar, rendersız araba kazası atar sıkıntı yaşamaz. Hatırladığım kadarıyla 2014 Mayıs kıyımında büyük zararın olmuştu. Hiç bir zaman olmaması dileklerimle.

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu ay ve geçen ay açtığım kanallar gitti hocam. yalnız ben sizin botu kullanmıyorum. bir karışıklık olmasın. sadece vds ile upload yapıyorum.

Yo ben botumla alakalı kapanmaları olan değil, herkese ait kapanmaları araştırıyorum.

Benim bildiklerim Google profilini %100 doldur açtığın kanalın adını yüklediğin dizi ile alakalı olmasın full episodes ney abi direk spam zaten yeni kanal açıp gerçek isim kullanıp profili tamamen doldurduğun da alınmamış sa adına özel url teklifi geliyor resimde görünen kanal 4 Kasım 2014 tarihli bu kanal ile birlikte aldığım 15 kanalın resimdeki hariç hepsi kapandı
Screenshot_2.png

Benim bildiklerim Google profilini %100 doldur açtığın kanalın adını yüklediğin dizi ile alakalı olmasın full episodes ney abi direk spam zaten yeni kanal açıp gerçek isim kullanıp profili tamamen doldurduğun da alınmamış sa adına özel url teklifi geliyor resimde görünen kanal 4 Kasım 2014 tarihli bu kanal ile birlikte aldığım 15 kanalın resimdeki hariç hepsi kapandı
Screenshot_2.png

profil olusturma sifre edit ile alakalı bir durum oldugunu dusunmuyorum hocam

zaten genellikle adsense ödeme zamanı geldiğinde sıklıkla kapanma yaşanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri