KimLanBunLaR
Yasaklanmış
nefret ediyorum su konudan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maşallah daha neler görcez bakalımkanal oluşturmadığım gmail topluluk ihtarından kapanmış arkadaşlar böyle bir şey mümkün mü?
Vay be hocamBenimde epey kanal kapanmış bu akşam ama kıyım diyemem Katliam olmuş.
aynı anda açılmış mail gittiyse yanında bunuda götürmüş olabilri.kanal oluşturmadığım gmail topluluk ihtarından kapanmış arkadaşlar böyle bir şey mümkün mü?
Benimde epey kanal kapanmış bu akşam ama kıyım diyemem Katliam olmuş.
Bugün bana mı katliam var arkadaşlar 15k ve üstü kanallar hakkın rahmetine kavuşmuş, Life da bir çok kanalı atmış sağolsun çalışırız yapcak bir şey yok![]()
Merakımı Afbuyur ama hocam kaçtane ?[MENTION=9224]mNote[/MENTION]
İlk belirlemelere göre 300 küsür
durduk yere benimde tüm kanallarımın kanal logosu ünlem olmuş hepsine girişte tel nosu istiyor. tehlike çanları başladı galiba
yok hocam uçmadılar tel no girdiklerim hemen açılıyor ama hepsinde ünlem işareti var logolarında.hepsi ucmus o telefon isteyenlerin
21 tane kanal ekliydi bota.. 3 tanesi 4 aylık kanallar içerisine 3 aydır video atmıyorum. geriye kaldı 18 kanal.. bu 18 kanalın hepsi yeni kanal yaklaşık 10 günlük süre zarfında video yüklediklerim. 18 kanalın 15 tanesini adsenseye bağlamışım 3 tanesini bağlamamışım.. bugün 15 tane kanalım kapandı hepside adsenseye bağlı kanallarım. 3 tane bağlı olmayan kanal sapa sağlam ayakta.. kocaman bir ????? alakası var mıdır ?
Aynen hocam gelen ünlemlere sinirlenip adsenseye bağkamadığım ama takipte duran kanal kendi halinde takılan o kanal hariç gümleme büyük, böylesini hiç görmemiştim nereye saldıracapımı şaşırdım. ama adsenseye bağlı olması ile kesin alakası var bu tesadüf olamaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.