Merhaba arkadaşlar. Bot ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ben sürekli bot çalışıyorum sadece adsense bağlı olan kanallar kapanmış. Zaten yeniyim 3-5 bişy kazanıyorduk başlar başlamaz heves kırıldı :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar emin olmak için soruyorum bu olay şu an adsense çalışanların başına mı geldi acaba?
Aslında beyin fırtınası ypılarak çözülebilir belki hani bot kullanma durumu kanalların açılış alınış şekli vs gibi, çünkü bi kaç gün öne android iele ilgili yenilik dendiği için ben cihazlarımdan tüm androidleri kaldırarark yapmıştım an itibariyle kapanmış olan kanalları bu da fayda etmemiş oldu demek ki.
Bu 24 kanal aon 10 günde yükleme yapılanlar mıydı hocam diğer adsenselerde de son 10 günde bağlandığı yükleme yapıldığı halde ve aynı seri mail olduğu halde kapanmayan mı var aaba?24 Kanalda bende gitti şöyle bir durum var farklı adsense hesapları var 24 kanalda tek bir adsense hesabından kapanmış bende tam olarak çözemedim durumu
Bu 24 kanal aon 10 günde yükleme yapılanlar mıydı hocam diğer adsenselerde de son 10 günde bağlandığı yükleme yapıldığı halde ve aynı seri mail olduğu halde kapanmayan mı var aaba?
son 10 gün evet.diğer adsenselerde hiçbir sorun yok ve aldığım mailler seri mailler
yine kapanmalar var 1 kanal gitmiş galiba
adsense çalışıyorsan eğer ve diğer kanallarında aynı adsensede ise biran önce adsenseden sil bağlantısını. bugün tüm adsenseye bağlı nisan ayına ait kanallarım kapandı bilgine.
atanlar alahından bulsunlar neyini kontrol edecez hocamArkadaslar flaglar,topluluklar basladı galiba.
Kontrol edin kanalları.
Ben kıyımı yedikten sonra ortalık sessizleşti ama nereye kadar Allah bilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.