webtasarimda
Yasaklanmış
2 sağlam kanal flagtan gitti herkes flag atmak için aynı günü mü beklemiş. Bence youtube'un oyunu olabilir. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
temizlik bitmeyecek, yaz gelecek yaz temizliği diyeceksiniz![]()
Çıkarın şu ölümsüz kanalıda bitsin şu kapanmalar [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu Flagten kapanma olayına nasıl çözüm üretebiliriz, can sıkmaya başladı artık.
malesef çözümsüz
Kanal rayına oturuyor izlenmeye başlıyor adam gibi, tak flagten kanal gidiyor nasıl olucak bu iş, kafayı yedirticek
az once flagtan kapanan bi kanalın mailine baktım seref yoksunu mahluk https://plus.google.com/117651825770684111678/posts?cfem=1 bu haysiyetsiz mesaj atmıs fransızca '' sen bizim uyarımızı dikkate almıyorsun demek '' son askıya alınan kanaldaki son mesaj bu izlenim falan iyi idi kapanacagına ihtimal vermedigim kanallardan biriydi flag atan sahıs sana sesleniyorum muhtemelen bu yazıyı okuyorsundur allahım seni cocuklarını sevdiklerini en sevdigin varlıkla birlikte o kanalın icerisindeki paranın binde birine muhtac etsin. ( beddua etmeyecem etmeyecem dedim dayanamadım arkadaslar kusura bakmayın ekmegimle oynadı bu haysiyetsiz )
edit
Kanal rayına oturuyor izlenmeye başlıyor adam gibi, tak flagten kanal gidiyor nasıl olucak bu iş, kafayı yedirticek
flag atanlara flag yiyenlerin beddualari yeter. yakın tarihte tutmazsa bile hayatlarında hic beklemedikleri anda hic tahmin etmedikleri zamanda beddualar yerini bulacaktır yaradanın izni ile.
Ben de mağdurum ve acınızı hissediyorum dostlar nitekim beddua hoş bi'şey değil dinimizce, Allah'a havale ediyorum demeniz yeterli olacaktır..
120nin uzerinde kanalım kapandı flagdan beddua etmeyeyim etmeyeyim dedim artık gırtlagıma kadar dayandı hocam. benim yerime koyun kendinizi ! gunluk 4 haneden 3 haneyi zor gorur oldum.
edit
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.