Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
2 sağlam kanal flagtan gitti herkes flag atmak için aynı günü mü beklemiş. Bence youtube'un oyunu olabilir. :rolleyes:

temizlik bitmeyecek, yaz gelecek yaz temizliği diyeceksiniz :)

:) az kaldı çalışıyorum üzerinde. ama şu kadarını söylüyorum eğer sağlam organik ağın yoksa botla çalışıyorsan günde 10 20 kanal basmak tümden ziyan. botla basacaksan bile temiz çalışacan, hedefe yönelik çalışacan. ytkazan güncelleme yapmış bir bak istersen. birde gmailleri otomatik sistemlerle açma, açanlardan satın alma kendin aç yada manuel gmail açtığından emin olduğun kimseden satın al.

Çıkarın şu ölümsüz kanalıda bitsin şu kapanmalar [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu Flagten kapanma olayına nasıl çözüm üretebiliriz, can sıkmaya başladı artık.

Kanal rayına oturuyor izlenmeye başlıyor adam gibi, tak flagten kanal gidiyor nasıl olucak bu iş, kafayı yedirticek

az once flagtan kapanan bi kanalın mailine baktım seref yoksunu mahluk https://plus.google.com/117651825770684111678/posts?cfem=1 bu haysiyetsiz mesaj atmıs fransızca '' sen bizim uyarımızı dikkate almıyorsun demek '' son askıya alınan kanaldaki son mesaj bu izlenim falan iyi idi kapanacagına ihtimal vermedigim kanallardan biriydi flag atan sahıs sana sesleniyorum muhtemelen bu yazıyı okuyorsundur allahım seni cocuklarını sevdiklerini en sevdigin varlıkla birlikte o kanalın icerisindeki paranın binde birine muhtac etsin. ( beddua etmeyecem etmeyecem dedim dayanamadım arkadaslar kusura bakmayın ekmegimle oynadı bu haysiyetsiz )

edit

Son düzenleme:
az once flagtan kapanan bi kanalın mailine baktım seref yoksunu mahluk https://plus.google.com/117651825770684111678/posts?cfem=1 bu haysiyetsiz mesaj atmıs fransızca '' sen bizim uyarımızı dikkate almıyorsun demek '' son askıya alınan kanaldaki son mesaj bu izlenim falan iyi idi kapanacagına ihtimal vermedigim kanallardan biriydi flag atan sahıs sana sesleniyorum muhtemelen bu yazıyı okuyorsundur allahım seni cocuklarını sevdiklerini en sevdigin varlıkla birlikte o kanalın icerisindeki paranın binde birine muhtac etsin. ( beddua etmeyecem etmeyecem dedim dayanamadım arkadaslar kusura bakmayın ekmegimle oynadı bu haysiyetsiz )

edit

Bunlar karakter yoksunu hocam yapacak bir şey yok ne diyeyim ki başka.

Kanal rayına oturuyor izlenmeye başlıyor adam gibi, tak flagten kanal gidiyor nasıl olucak bu iş, kafayı yedirticek

Aynen hocam 15-20bini geçmeye başlıyor hadi bismillah diyoruz kapanıyor, 12 saatte 26.000 inlenim aldı diye sevindim dün öğlende, şimdi baktım rahmetli olmuş. 15 mart'ta açtım kanalı kapanması şans eseri olamaz bence, MN kasap gibi, bakıyor iyi para vermesi gerekecek kesiyor hemen. Özensiz açacam MN kanallarımı bundan sonra, sürümden kazanmaya karar verdim, hesap kesime kadar ayakta dursun da bi' vurgun yapayım, el mi yaman bey mi görsünler, gece gündüz kanal açacam :D..

flag mafyasına büyük bir süpriz hazırlıyorum. operasyon adı "her salının bir pazarı vardır"

buna toplu mail kampayansayla karşılık verelim. bir metin taslağı hazırlansın ingilizce, mağdur olan herkes mailin sonuna ad soyad yazarak youtube'a gönderelim.

flag atanlara flag yiyenlerin beddualari yeter. yakın tarihte tutmazsa bile hayatlarında hic beklemedikleri anda hic tahmin etmedikleri zamanda beddualar yerini bulacaktır yaradanın izni ile.

islamiyetin eden bulur felsefesinin benzeri, uzak doğunun karma felsefesiyle benzerdir. kim ne yaparsa karşısına çıkar. iyilik yaparsan iyilik, kötülük yaparsan kötülük.

flag atanlara flag yiyenlerin beddualari yeter. yakın tarihte tutmazsa bile hayatlarında hic beklemedikleri anda hic tahmin etmedikleri zamanda beddualar yerini bulacaktır yaradanın izni ile.

Ben de mağdurum ve acınızı hissediyorum dostlar nitekim beddua hoş bi'şey değil dinimizce, Allah'a havale ediyorum demeniz yeterli olacaktır..

Ben de mağdurum ve acınızı hissediyorum dostlar nitekim beddua hoş bi'şey değil dinimizce, Allah'a havale ediyorum demeniz yeterli olacaktır..

120nin uzerinde kanalım kapandı flagdan beddua etmeyeyim etmeyeyim dedim artık gırtlagıma kadar dayandı hocam. benim yerime koyun kendinizi ! gunluk 4 haneden 3 haneyi zor gorur oldum.

edit

120nin uzerinde kanalım kapandı flagdan beddua etmeyeyim etmeyeyim dedim artık gırtlagıma kadar dayandı hocam. benim yerime koyun kendinizi ! gunluk 4 haneden 3 haneyi zor gorur oldum.

edit

Koyamadım bile hocam :( Ben savunmuyorum ama flagçıları koruma amaçlı falan değil yazdıklarım lütfen kusura bakmayın, din kardeşiyiz diye belirtmek istedim sadece, görevimi yaptım çekiliyorum yoksa her türlü belayı hak ediyorlar.
Dünya kadar video ile karşılaşıyorum bizim gibi emek verilerek yüklenmiş youtube da, birinin kazancına bile yan gözle bakmadım ben denk gelmeme rağmen, bu flaglayanlar nasıl insanlar ben anlamıyorum, herkese kadar yetecek para var bu işte, zihniyetleri yanlış, kararkterleri hastalıklı. Neyse ben bitirdim ellerimle yaptığım bir kanalımı daha ve yatıyorum, cümleten iyi geceler..

ayın 1 inden itibaren kesilmiş gibi duruyor konu da uplanmadığına göre ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri