Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bir haftadır açtığım kanallar kapanıyor sürekli deneme yapıyorum

İlk başta Pc ye format atıp tertemiz ip ile tel onayı sormadan kanalımı açtım ve (bottan kaynaklı olduğunu düşünüyordum bu yüzden botla yükleme yapmadım) kendim MANUEL olarak video yükledim adsense bağlamadım..

Ertesi gün kapandı bu kadar temiz çalışmama rağmen kanalın kapanmasına şaşırdım..

Sanırım bölge lokasyonuna bakarak ipleri anlıyorlar bu ara büyük sıkıntı iyice sıkı önlemler geldi...

Sizde durum nedir? Ne öneriyorsunuz?

Bir haftadır açtığım kanallar kapanıyor sürekli deneme yapıyorum

İlk başta Pc ye format atıp tertemiz ip ile tel onayı sormadan kanalımı açtım ve (bottan kaynaklı olduğunu düşünüyordum bu yüzden botla yükleme yapmadım) kendim MANUEL olarak video yükledim adsense bağlamadım..

Ertesi gün kapandı bu kadar temiz çalışmama rağmen kanalın kapanmasına şaşırdım..

Sanırım bölge lokasyonuna bakarak ipleri anlıyorlar bu ara büyük sıkıntı iyice sıkı önlemler geldi...

Sizde durum nedir? Ne öneriyorsunuz?

Adsense'ye bağlamadan kapanma yaşıyorsanız büyük bir sorununuz var demektir hocam.

Yani bu Ağ sisteminizi, bilgisayarı, mode değiştirmeye kadar gider deneme yanılma için..

Adsense'ye bağlamadan kapanma yaşıyorsanız büyük bir sorununuz var demektir hocam.

Yani bu Ağ sisteminizi, bilgisayarı, mode değiştirmeye kadar gider deneme yanılma için..

Hepsini değiştirdik diyelim 10 kanal daha açtık tekrar aynısı olacaktır

Youtube yeni sistemde hiç acımıyor herkesin çatur çutur kapatıyor bu ara.

Çözüm bulamıyorum ilk defa bu şekilde tertemiz çalışmama rağmen kapanıyor.

Render yapıyoruz bi ton kanal tutuyor ondan sonra şerefszn birisi gelip bütün kanalı çekip kanalı kapattırıyor. Böyle kitapsızlık nerede var şimdi ben o onun kanalı kapattırınca sanki o kazanabilecek. Anlamıyorum harbiden bu kahpeliği.

eski ve çok sağlam ihtarsız 10 kanalım kapandı,kanallar 1-1,5 yıllıktı,ortak noktaları hepsi life partnerdi

Render yapıyoruz bi ton kanal tutuyor ondan sonra şerefszn birisi gelip bütün kanalı çekip kanalı kapattırıyor. Böyle kitapsızlık nerede var şimdi ben o onun kanalı kapattırınca sanki o kazanabilecek. Anlamıyorum harbiden bu kahpeliği.

kanalına flag atan kişi her türlü küfürü göze almış demektir.gerçekten artk bktm tam günlük 3 hane olmaya başladığı zaman kapanıyr nedir bu çekememezlik para hırsı ya

Dün saat 4 sularına 25 adet kanalım kapandı benimde quiz için hazırladıklarım ayın 15 ile 20 si arasında açtıgım kanallardı. Kıyım vakti.

kıyım var lafını anlamıyorum,durup dururken neden kanallarınız kapansın,telıf,flag veya ne turlu bır hata yaptıgınızı dusunuyorsunuz

1 adet adsense 7 adet quiz 2 adet boş kanalım bu hafta içinde toplu olarak gümledi sebep spam yazıyor çok temiz çalışmama rağmen böyle bir sorunla karşılaştım çözüm arıyorum bakalım bir sonuca ulaşırsam yazarım.

arkadaşlar yaklaşık olarak 25-30 adet kanalım tek bir kanal yüzünden para kazanması gitti ve hepsini tek tek sildim elimde tek bir kanal kalmadı sizce yüzde kaç gibi bir kesinti yaşarım ?

5-6 aylık hiç giriş yapmadığım 10 kanal kapandı sizde durumlar nasıl?

arkadaşlar yaklaşık olarak 25-30 adet kanalım tek bir kanal yüzünden para kazanması gitti ve hepsini tek tek sildim elimde tek bir kanal kalmadı sizce yüzde kaç gibi bir kesinti yaşarım ?

iki defa basıma gelsi ikiisndede %95 kesinti yasadım

o değilde bende bir kanalımı kapandı sandım (topluluktan) yüreğim ağzıma geldi , sonrada sileyim diye hesaba girdim, telefon doğrulaması istedi onu halettikten sonra kanal tekrardan kendine geldi neden böyle olduğunu tam olarak anlayamadım ama sonu iyi oldu,güzel oldu :D

selam arkadaslar adsenseler spamdan gidince , yeni kanallar aldım ve yuklemeler sona gelirken toplu bir sekilde 3 kanal youtube videolarınızı sonra yüklemenizi istiyor dedikten sonra kapandı.. çözümü nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri