Daha önce bu kadar kişide bu kadar kanal birden kapandığı olmuş muydu?
geçen mayıs neler gördük... o mayıstan sonra anca sarsıntı görürüz yıkamazlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha önce bu kadar kişide bu kadar kanal birden kapandığı olmuş muydu?
yüklemeleri nasıl yapıyorsunuz kanalı kapanan arkadaşlar söyleyebilir misiniz? Benim de neredeyse tüm kanallarım kapandı. Bot kullanıyorum ondan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm de genel kıyım var galiba.
Yeni kanal açmak için acele etmeyin...
Kapanmaların durulmasını bekleyin emeğinize yazık olmasın
kapalı kanal var mı hiç adsensde? spam yiyip unuttuğun falan
spam yiyen bir sürü kanal var. onlar zaten kapanmış oluyo
spam yiyip kapanan kanalları komple uçurun hocam![]()
sildim hepsini excelden![]()
Aynı zamanda yapılmış partner ve adsenseye bağlanmamış kanallar kapanmamış adsenseye bağladıklarım son 1 haftakilerin hepsi kapanmış bottan vdsden yaptıklarım.
bugün 15 kanaldan 13 ü kapanmış,adsenseye bağlamadığım kanallar sağlam.Bu işin çözümü yok mu arkadaşlar.
adsense hesaplarınız spama düşmüş olabilir. temiz cookie, temiz ip ile bi kanal oluşturun hiç bişey yüklemeden adsense'e bağlayın yine kapanırsa yeni adsense alın. son zamanlarda çok fazla adsense spama düştü.
bağladıklarının hepsi kapanıyorsa spama düşmüştür büyük ihtimalle.bugün toplu kıyımdan sonra eklediğim hesaplar 10dk sonra account suspended diyip kapandı birkaç tanesi adsense spama mı düşmüştür ? Eğer düştüyse kesinleşme olayı nasıl olacak ödeme yapar mı bu ay için ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.