Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Tek video attım denemek amaçlı 7 kanal açtım 5 tanesi yıne topluluktan gitti Birini adsenseye bağlamıstım bır gunde 300 izlenim aldı dıye Bu topluluk nasıl bir beladır ya + 18 ile ilgili bişe yok Boşuna kürek çekiyorum

nerden attın, bot, sanal sunucu, masa üstü ?

Tek video attım denemek amaçlı 7 kanal açtım 5 tanesi yıne topluluktan gitti Birini adsenseye bağlamıstım bır gunde 300 izlenim aldı dıye Bu topluluk nasıl bir beladır ya + 18 ile ilgili bişe yok Boşuna kürek çekiyorum

bot,vds farketmiyor bence. boş birkaç kanalım bile kapanmış :D tertemiz taş gibi açılmış kanallardı. yotube tamamen kafasına göre kaapatıyor. şu sıkıntılı dönemi atlatmamıza ramak kaldı. sabırlı olun.12sinden sonra bence her şey stabil hale gelecek.adamlar hesabı kitabı yapsın ondan sonra kanal kapatmayı bırakırlar herelde.

Hocam kanal kapandıkça aynı videoları tekrar tekrar mı atıyorsun,
Yani yeniden editliyormusun videoları yoksa olsuğu gibi tekrar mı atıyorsun.
Hocam ben yt to yt çalısıyordum Fakat videoyu kalıte li bir şekılde renderliyordum Topluluk belası geldığı zaman acaba sorun yt to yt demı dıye içerikleri siteden indirip renderleyip yukledim yıne değişien bişe olmadı Evde ıkı tane ınternet hattı 3 pc VAR ve birisini 10 gunde bir formatlıyorum Topluluk sık sık gelmeye başlaınca acaba pc demı sorun var dıye hergun formatladım değişen bişe olmadı Onceden videonuz youtubeden kaldırıldı dıye mesaj gelıyordu Ardından da hesap bildirim mesajı gelip sadece youtube ye erısemıyordum gmailde sorun yok idi Bu mesaj da son gelen

We'd like to inform you that due to repeated or severe violations of our Community Guidelines (http://www.youtube.com/t/community_guidelines) your YouTube account Bent has been suspended. After review we determined that activity in your account violated our Community Guidelines, which prohibit spam, scams or commercially deceptive content (https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=en). Please be aware that you are prohibited from accessing, possessing or creating any other YouTube accounts. For more information about account terminations and how our Community Guidelines are enforced, please visit our Help Center at https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=en.

gmaili nasıl açıyorsun ?

Hocam ben yt to yt çalısıyordum Fakat videoyu kalıte li bir şekılde renderliyordum Topluluk belası geldığı zaman acaba sorun yt to yt demı dıye içerikleri siteden indirip renderleyip yukledim yıne değişien bişe olmadı Evde ıkı tane ınternet hattı 3 pc VAR ve birisini 10 gunde bir formatlıyorum Topluluk sık sık gelmeye başlaınca acaba pc demı sorun var dıye hergun formatladım değişen bişe olmadı Onceden videonuz youtubeden kaldırıldı dıye mesaj gelıyordu Ardından da hesap bildirim mesajı gelip sadece youtube ye erısemıyordum gmailde sorun yok idi Bu mesaj da son gelen

We'd like to inform you that due to repeated or severe violations of our Community Guidelines (http://www.youtube.com/t/community_guidelines) your YouTube account Bent has been suspended. After review we determined that activity in your account violated our Community Guidelines, which prohibit spam, scams or commercially deceptive content (https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=en). Please be aware that you are prohibited from accessing, possessing or creating any other YouTube accounts. For more information about account terminations and how our Community Guidelines are enforced, please visit our Help Center at https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=en.

16 tane video var
aynılarını hangi kanala atarsam 3 dakika içerisinde topluluk geliyor
suan üzerlerinde hala çalışıyorum 4. kanalıda feda ettim neden geldiğini elbet bulacağım

Telefon onayına takılmadan acıyorum

Hocam regedit.exe yi calistir user software altina bak google varsa sil

C icerisinde gizli klasor olan app data var onun icerisinde de google varsa sil
Biznillah kurtulacaksin bu olaydan hatta tmac ile bide mac id yenilersen daha rahatlar(episode) gibi kelimeler de kullanmamaya calis

adsenseye bağlı kanallar gitti doğru mu anladım.
Hocam topluluk dan dolayı açtığım bütün kanallara tek video attım gectim Sonra kontol ettığımde kanala girmeden sadece 1 kanalda kı bir videonun 300 civarı izlendığını gördüm sadece o kanlaı adsenseye bağladım O dahil bütün kanallar topluluktan patlıyor resmen youtube nın hamallığını yapıyorum Hayır anlamadığım 2 ınternet hattı ve 3 pc yı de mi kara listeye aldı youtube Yarın son denemem 1 pc nin birini alıp benım eve 300 metre uzak mesafede başka ınternet hatti ile deneme yapacaığım eğer burada da topluluk gelırse yapacak bişe yok buraya kadarmıs derız eyvallah deyıp onume bakarım

3 gündür yaşadığım bir sorun var ,daha önce konularda geçtimi bilmiyorum rastlamadım. renderli, sesiyle oynanmış , 2 senedir aynı yöntemle geçtiğim dünya engelli videolarım var , 3 gündür sıfırdan renderlediğim videolara anında "videolarınız bu ülkede engellendi" uyarısı çıkıyor. açıklama etiket girmedim gene aynısı oldu. şimdi videonun ismini girmedim bekliyorum gene aynı sorun mu olacak. sanırım yeni kıyım şekli bu şekilde , yaşayan varmı?

Hocam regedit.exe yi calistir user software altina bak google varsa sil

C icerisinde gizli klasor olan app data var onun icerisinde de google varsa sil
Biznillah kurtulacaksin bu olaydan hatta tmac ile bide mac id yenilersen daha rahatlar(episode) gibi kelimeler de kullanmamaya calis
Sağol kardeşim Allah razı olsun

arkadaşlar gördüğüm kadarı ile ben dahil bir çok arkadaşımın bir şekilde kanalları kapanmış. Bot, manuel, vds youtube de var ya da yok render ya da başka bir şekilde tüm uygulamaları bir şekilde bloklamışlar gibi.

Adsense'ler spama düşmüş mü bilemiyorum ancak düşmüş olma ihtimali çok yüksek youtube'nin ne yaptığını ya da ne zaman kıyımı sonlandıracağını kimse bilemez. Bu süreç içerisinde boşa kürek çekmemek lazım. Çok fazla çalışıp fakat sürekli patlayıp kendinizi yıpratmayın en kısa sürede bir çözüm buluruz inş.

İyi forumlar.

2. adsensede spama düşmüş, tüm kanalları kapatıyor.
Ya hergün adsense mi açıcaz?
Bu ne saçmalıktır.

bugün benimde iyi kazandıran bir kanal gitmiş. Flagsa eğer atanın ................................................................................................................................................

diyorum. Değilse de sağlık olsun ne yapalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri