Çalışma şeklini söyler misin ?
10 kanal pert. hepsi de adsenseydi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 kanal pert. hepsi de adsenseydi
tüm kanallardaki videoları kendim render ettim. ama sanırsam aynı gün seriden açınca böyle oldu.
dün açtığım kanal da uçmuş, iyice bozdu yt
hocam adsense spama dusmus olabılrmı ?
benımde sureklı kapanyodu kanallar yenı adsens açtım dun ekledm bu saate kadar 10 kere kapanmaları gerekırken hala açıklar
yeni adsense açtım hocam zaten bazı kanalları bağlıyorum 1 hafta gidiyor sonra o gün 4 kanala video attıysam 4 kanal kapanıyor 1-2 hafta en fazla gidiyor.Bazende 3-4 günde patlıyor.
umarım sizde de aynı sıkıntılar çıkmaz fakat bu sorunu yaşayan çoğu kişi yeni adsenselerde yaşıyor
Tek adsenseye 99 kanallada sen kasınmıssın ama hocamSağlam kıyım yapıyorlar tek adsensede 99 kanal pert ilk defa böyle bir şey gördüm.
Aynen katılıyorum hocamTek adsenseye 99 kanallada sen kasınmıssın ama hocam
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.