Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
tüm kanallardaki videoları kendim render ettim. ama sanırsam aynı gün seriden açınca böyle oldu.

Son düzenleme:
Geçen bi adsensedeki 78 kanalı kapattı.3 gün önce 2.adsensemde pin onaylamak için açtıgım günlük de güzel bi geliri vardı 4 adet kanalı ucurdu,ve bugün an itibariyle 3.adsensemde 26 kanal ucurdu,suan son olarak 3.adsensemde 5 kanalım kaldı ve bu kanalların 4 ü çöp biri hatrı sayılır derecede izleniyor.Eğer onuda ucururlarsa bu konu altından fena söverim

9 kanal uçtu, sıfır eklediğim 2 kanalda uçtu.
Büyük ihtimal adsensede spama düşmüştür.
:D

uçuşlar devam ediyor :( adsense bağlı-bağlı olmayan 10 a yakın kanal uctu. son 2 günde yükleme yaptığım kanallar

adsenseye bağlı kanallar genelde domino gibi kapanıyor birbirini etkiliyor

Benimde manuel calistigim para kazanmasi kapali 2 videolu kanal kapanmis halbuki o videolardan ytde bile yoktu

hocam adsense spama dusmus olabılrmı ?
benımde sureklı kapanyodu kanallar yenı adsens açtım dun ekledm bu saate kadar 10 kere kapanmaları gerekırken hala açıklar

yeni adsense açtım hocam zaten bazı kanalları bağlıyorum 1 hafta gidiyor sonra o gün 4 kanala video attıysam 4 kanal kapanıyor 1-2 hafta en fazla gidiyor.Bazende 3-4 günde patlıyor.

umarım sizde de aynı sıkıntılar çıkmaz fakat bu sorunu yaşayan çoğu kişi yeni adsenselerde yaşıyor

yeni adsense açtım hocam zaten bazı kanalları bağlıyorum 1 hafta gidiyor sonra o gün 4 kanala video attıysam 4 kanal kapanıyor 1-2 hafta en fazla gidiyor.Bazende 3-4 günde patlıyor.

umarım sizde de aynı sıkıntılar çıkmaz fakat bu sorunu yaşayan çoğu kişi yeni adsenselerde yaşıyor

en ıyısı ozgune geçmek sanrm

Bu sefer çok uzadı kıyım hadi bitir be

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle adsenseleri inceleyip belirli bi süre önce video yüklenmiş kanalları kapatıyorlar adsenseye bağlı son 1 ay icinde yaptıgım tüm kanalları kapatmıslar es zamanlı yaptıgım adsenseye baglı olmayan ve 1.5 ay önce video yüklenmiş adsenseye bağlı kanallar sağlam. Sırayla herkese geliyor bana bişey olmadı diyenlere duyurulur simdiden büyük geçmiş olsun hepimize.

Sağlam kıyım yapıyorlar tek adsensede 99 kanal pert ilk defa böyle bir şey gördüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri