Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
bugun tam 6 kanalim kapandi 2 gun ugrastim duzgun olsun diye ustune bide eski kanalim kapandi son 1 haftada tam 15 kanal gitti kapanmasina ihtimal bile vermedigin kanallarim kapandi bu son youtube guncellmesinden sonra biseyler oldu bu youtube ye google+ da sorunlu bi giriyor bi girmiyor hadi hayirlisi bakalim :eek::eek::eek:

2 kanal daha gitti 20 günlükdü ... ayın 15ine kadar kanal falan açmıyorum ben kanal kalmıcak elimizde yavv :confused::confused::confused:

bende sadece 1 kapanma var onuda 2 gün önce yapmıştım anladığım kadarıyla youtube yeni atılan videoları inceliyo

2 aylık kanalım kapandı son günceler baya izlenim alıyordu , topluluktan kapanmış .. O topluğu atan kişileri bulcan sonra o topluluk atarken kullandıkları mouse ve klavyeyi bir yerlerine sokcan :mad::mad:

2 aylık kanalım kapandı son günceler baya izlenim alıyordu , topluluktan kapanmış .. O topluğu atan kişileri bulcan sonra o topluluk atarken kullandıkları mouse ve klavyeyi bir yerlerine sokcan :mad::mad:

biri atmamıştır onu otomatik gibi bişey artık bu izlenimi iyi seviyeye gelen kanallar tek topluluktan askıya alınıyo 1 aydır çektiğim dert :mad:

biri atmamıştır onu otomatik gibi bişey artık bu izlenimi iyi seviyeye gelen kanallar tek topluluktan askıya alınıyo 1 aydır çektiğim dert :mad:

aynı kategoriden 1 haziranda yaptım dün kapandı kanal tam izlenmeye başlıyor kanal gidiyor .. Bence fl*g hocam başka açıklaması yok çünkü .. Eğer dediğin gibi olsa zaten 1 ayda 2 ayda 300-500k lık videolar olmazdı

Kanal kapanmasına alıştıkta bu reddedildi ne ayak videoyu atıyorum 24 saat geçiyo reddedildi tekrar atıyorum tekrar reddedildi render alıyorum atıyorum yine reddedildi.

yeni adsense yine spama düşmüş..arkadaş bu nedir yaaaa her ay adsense mi açıcaz yeter artık gına geldi yemin ederim bıkkınlık geldi adsense ne lanet birşeysin sen ya..bağladığım kanal 2 saat sonra kapanıyor offfffff

durum vahim çok kazanmıyorum ama 0 ı görmek çok koydu be :( elde kaldı 0 kanal açılan da 2 güne kapanıyor

render yapıp attıgım vıdeoya reddedıldı uyarısı geldı ılgınc .

Videomun biri tam 300 k olmuştu çok güzel kazanıyordu 2 aydır ama bugün telif gelmiş. Aynı kategoriye ait farklı günlerde yüklenmiş videoları hiç ellememiş adam direk en çok kazandırana atmış telifi :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri