Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Son günlerde kapanma olayı biraz azaldı galiba yada milletin elinde kanal kalmadı kapanacak

Son günlerde kapanma olayı biraz azaldı galiba yada milletin elinde kanal kalmadı kapanacak

hocam şöyle söyliyim 1 haftadır rahat ettim sonunda dedim kurdum kanalları hepsi özenli profil foto vs bugün hepsi uçtu :) kanal spama düşmemiştir inş kanal bağladım ondan haber bekliyorum

Sabahda bir arkadaş kanallarım uçtu yazdı bende sıkıntı yoktu akşama doğru benimkiler de uçtu, sanırım sırayla gidiyor.Adsense de çalışamayacaksak ne yapıcaz hiç bilmiyorum 3 haftadır durum böyle yeni adsense açtım sürekli toplulular kapanmalar var

bu konuların kime ne faydası var anlamış değilim. 1 sene önce açılmış konu artık herkez f.lag manyağı olmuş ,f... bahsedile bahsedile yeniside eskiside bu işi yapar oldu, başka türlü bu kadar artmasının açıklaması yok bence . yeni gelen herkez bu konudan neler öğreniyor bilmem farkındamısınız ? dışarda 5 lira için adam bıçaklanıyor , sizin kanalınızı kimse düşünmez boşuna ağlanıyor. bu konunun ve buna benzer konuların sitede her gün üst sıralara çıkarıldığı sürece çok sıkıntı çekilir. 1000 kere söylendi bu konudan bahsedilmesin diye ama anlamıyor kimse. sözü geçen ve bu işten çok canı yanan bir kişi anket açsın ve "bu konulardan bahsedenler ve bu konu hakkında konu açan herkez banlansın mı banlanmasın mı ?" diye ve benim görüşüm bu tarz konular ve söylemler bu siteden acilen kaldırılsın. şurda 3-5 ay daha 3-5 kuruş kazanırız ekmeğimizden olmayalım.

modlar konuyu kapatın rica ediyoruz :D 1 yıl önce açılmış konu neden kaptılmaz bende anlamıyorum
bu forumdakiler yokmu ah foumdakiler
zaten dünya genelinde kimse çalışmıyor sadece biz varız . kategorileri saymıyım benim bildiğim 15e yakın kategori var professyonel çalışanlar var emin olun .
en profesyoneli yt daha sonra çeteler oluşmuş . takmayın kapatırsa yolunuza devam

modlar konuyu kapatın rica ediyoruz :D 1 yıl önce açılmış konu neden kaptılmaz bende anlamıyorum
bu forumdakiler yokmu ah foumdakiler
zaten dünya genelinde kimse çalışmıyor sadece biz varız . kategorileri saymıyım benim bildiğim 15e yakın kategori var professyonel çalışanlar var emin olun .
en profesyoneli yt daha sonra çeteler oluşmuş . takmayın kapatırsa yolunuza devam

Valla eskiden olsa umrumda olmazdi kanal kapanmalari kapanir açarım yoluma devam ederim diyordum .ama artik her kapanan kanal adsenseden bir can götürüyor bunun farkindasindir umarim :)

Valla eskiden olsa umrumda olmazdi kanal kapanmalari kapanir açarım yoluma devam ederim diyordum .ama artik her kapanan kanal adsenseden bir can götürüyor bunun farkindasindir umarim :)
hocam emin ol daha akşam kanalı açtım 15dk sonra yemek yedim geldim 2 video topluluk yedi . TOPLULUK diyorum . kanalı sildim şuana kadar aynı kanaldan 15 tane yaptım hodri meydan....
Daha açık konuşmak istemiyorum ama artık bağzı şeylerin farkına varmak gerek ..
bilen kazanacak bir döneme adım attı yt
birkaç püf noktası var. birkaçta ...refsiz var.
atlatmanız lazım yoksa kazanmak imkansız
:cool::rolleyes::cool::rolleyes::cool:

hocam emin ol daha akşam kanalı açtım 15dk sonra yemek yedim geldim 2 video topluluk yedi . TOPLULUK diyorum . kanalı sildim şuana kadar aynı kanaldan 15 tane yaptım hodri meydan....
Daha açık konuşmak istemiyorum ama artık bağzı şeylerin farkına varmak gerek ..
bilen kazanacak bir döneme adım attı yt
birkaç püf noktası var. birkaçta ...refsiz var.
atlatmanız lazım yoksa kazanmak imkansız
:cool::rolleyes::cool::rolleyes::cool:

15 tanede kanal açılır 20 tanede kanal açılır onlar sorun değil ,hatta farklı şeylerde yapılabilir bu durumda senin gibi açık konuşmak istemiyorum :) bence bunlar bir çözüm değil , milletin giden günlük 100 200 liralık kanallarını geri getirmeyecek ve bu hep böyle sürecek, en azından bu konular kapatılsın belki bu saatten sonra bu işi yapacak olanların önü alınmış olur , eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokulmamış olur :)

15 tanede kanal açılır 20 tanede kanal açılır onlar sorun değil ,hatta farklı şeylerde yapılabilir bu durumda senin gibi açık konuşmak istemiyorum :) bence bunlar bir çözüm değil , milletin giden günlük 100 200 liralık kanallarını geri getirmeyecek ve bu hep böyle sürecek, en azından bu konular kapatılsın belki bu saatten sonra bu işi yapacak olanların önü alınmış olur , eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokulmamış olur :)
haklısın aslında hocam ama .....
işte.... sana hak vermiyor değilim ama
konu malum konu değil ytde kapatabiliyor.
ki çok şahit olduk yt nin temizliklerine bu konunun amacı o ;)
bu konu toplu kanal kapanmaları yani olaylarla ilgisi yok . yt nin yaptıgı kapanmalara bilgilendirme konusu ;)

haklısın aslında hocam ama .....
işte.... sana hak vermiyor değilim ama
konu malum konu değil ytde kapatabiliyor.
ki çok şahit olduk yt nin temizliklerine bu konunun amacı o ;)
bu konu toplu kanal kapanmaları yani olaylarla ilgisi yok . yt nin yaptıgı kapanmalara bilgilendirme konusu ;)

toplu kanal kapanması haricinde her türlü muhabbet var . her neyse sesimizi biri duysun diye yazdım. site sahibi arkadaşların başına bu iş hiç gelmiyor anlaşılan yoksa bu konular çoktan uçurulmuştu diye düşünüyorum .

Aynı adsense bağlı bütün kanallar komple kapandı birden sadece 2 tane eski kanalım açık

Geçen ayın sonlarında açtığım adsense spama düşmüş açtıktan 1 hafta sonra sadece 20 kanal bağlamıştım bağladığım kanallarda en az 2 haftadır açık ve boşta duran kanallardı. Bu yeni adsensede hiç telif yada spamdan kapanma olmamıştı ancak bu sabah 20 kanalın hepsi topluca kapanmış neye göre kara listeye alıyor merak etmeye başladım.

Geçen ayın sonlarında açtığım adsense spama düşmüş açtıktan 1 hafta sonra sadece 20 kanal bağlamıştım bağladığım kanallarda en az 2 haftadır açık ve boşta duran kanallardı. Bu yeni adsensede hiç telif yada spamdan kapanma olmamıştı ancak bu sabah 20 kanalın hepsi topluca kapanmış neye göre kara listeye alıyor merak etmeye başladım.

çok ilginç..içeriğe göremi kara listeye alıyorlar acaba

Son düzenleme:
Sadece 20 kanal diyon 1 haftada azı hocam bende sorun yok herzaman olduğu gibi hafta 2 kanal gidiyor günde 1 kanal yapiyom

Geçen bi adsensedeki 78 kanalı kapattı.3 gün önce 2.adsensemde pin onaylamak için açtıgım günlük de güzel bi geliri vardı 4 adet kanalı ucurdu,ve bugün an itibariyle 3.adsensemde 26 kanal ucurdu,suan son olarak 3.adsensemde 5 kanalım kaldı ve bu kanalların 4 ü çöp biri hatrı sayılır derecede izleniyor.Eğer onuda ucururlarsa bu konu altından fena söverim

Kalan kanalda uctu hayırlı olsun.
İzin varmı [MENTION=11620]era[/MENTION] ? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri