Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
O değilde partnerler bittikten sonra herkes adsense yöneldi, artı adsense spamı yuzunden şimdi herkes kanal açar gibi adsense açmaya başladı. Bundan sonra da adsense kıyımlarına herkes hazırlıklı olsun derim, çünkü durum onu gösteriyor

GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen öyle hocam

bu arada uzun zamandır quize bağlıyordum adsensede son durum nedir böyle kapanıp kapanıp duruyor haliyle yeni adsense açıyorum sürekli kapalı kanallar ödeniyormu hala
kapalı kanallar ödeniyordu hocam eylül güncellemesi ile ne oldu son durum bilmiyoruz hep birlikte eylül23de göreceğiz
bari bunda sıkıntı olmasa

O değilde partnerler bittikten sonra herkes adsense yöneldi, artı adsense spamı yuzunden şimdi herkes kanal açar gibi adsense açmaya başladı. Bundan sonra da adsense kıyımlarına herkes hazırlıklı olsun derim, çünkü durum onu gösteriyor

GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burda da patlama olacağı belli umarım kısa sürmez yüklenecekler hemde çok :o adsense quiz benzemez 5 dk incelemede çözer olayları şutlar zaten ;)

enteresan kapanmalar olmuş-kanallarınızı kontrol edin

aynen biraz önce dizinin adı bile yazılı olmayan kanal ismi gerçek isim soyisim telif eşleşen yok 3 kanal aynı anda kapandı. adsenseye bağlıydı ve yeni açmıştım 1 haftalık temizdi yani. doğrulama isteyince tırstım bari içindekiler gitmeseydi dedim Allah'tan tel doğrulama yaptım sadece yt kapanmış gerçi o adsenseden hayır gelmezda bari içindekileri alırım diye umut ediyorum :D

oglen herkez gıbı benımde kapandı aksam ustu 8 gıbı 4kanal bagladım 3u yıne kapanmıs 1ı ayakta o değil ne saçma ıs 3u kapanıyor 1ı saglam o degıl telıf yok bısey yok ve herkezde aynı sorun kanal bagla 1aat sonra kapansın bune be :@

3 gün oluyor konuda yazmıştım sağlam darbe vurdu tam hızımızı alıyoruz çalışıyoruz tık sıfıra indiriyor. Bunu sen istedin yutub:)

Bu nedir nasıl bir toplu kapanmadır. Hergün %60-%70 kanal kapanma ortalaması ile gidiyorum. Toplu kapanma olur anlarım da bu ayda 1 kez olur hergün olur mu ya. Yine kanallarım kapanmış.

yeni adsense açacağım yarın / 3 haftalık adsense spama düştü. Google bu kadar uzun süredir güncelleme yapmıyor sanırım durum kötü birşekilde çıkış bulmalı

yeni adsenseyi nasıl spam'a düşürdün. çalışma yöntemini anlatır mısın ?

ağustos sonu gibi açtım - Vds manuel çalışıyorum çerçeve + ses hızlandırma + ses inceltme + kanallar onaylı ve bekletilmiş kanallar + firefox portable her kanala gir çık silerim + ayda 1 vds ip değiştiririm + full episode kullanmam + başlığı tekrar ederek açıklama girmem + en fazla 10 tane video atarım + günde 5 kanal max açarım 15-20dk aralıklarla

kaç tane teliften kanalın kapandı bak telif diyorum topluluk yada spam dan kapanmalardan söz etmiyorum.

ağustos sonu gibi açtım - Vds manuel çalışıyorum çerçeve + ses hızlandırma + ses inceltme + kanallar onaylı ve bekletilmiş kanallar + firefox portable her kanala gir çık silerim + ayda 1 vds ip değiştiririm + full episode kullanmam + başlığı tekrar ederek açıklama girmem + en fazla 10 tane video atarım + günde 5 kanal max açarım 15-20dk aralıklarla

kaç tane teliften kanalın kapandı bak telif diyorum topluluk yada spam dan kapanmalardan söz etmiyorum.

kanallar sabah uyandığımda toplu şekilde kapandığı için bilemiyorum hocam ama telif olarak kapanmadığına %90 eminim aynı kategoriyi yapanlar var ve onlarda sıkıntı yok 1-2 aydır devam ediyolar

Hocam benimde geçen hafta açtığım adsense hesabım bu hafta spama düştü sadece 5 kanal bağlıydı bugün 2 tane daha ekledim ve spama düştü hiçbirisinde ne bir telif ne bir uyarı vardı eşleşen dünya engeli bile yoktu kapanmanın nedenini hala çözemedim ama toplu olarak hepsi kapanıyor bir anda.

hocam aynı bu taktik ile kanal yapın ama adsense bağlamayın, . kapanıp kapanmadığına bakın. belki sorun adsensede değildir.

o şekil yaptım 1 hafta beklettim kapanmadı - kanal kazanması kapanan adsenseye dün bağladım hala açık sıkıntı yok fakat 0 dan kanal açıp video yükleyip onu para kazanması kapanan adsenseye bağladığımda o kanalın para kazanması kapandı

hocam sanal sunucudan mı basıyorsun ?

Hocam benimde geçen hafta açtığım adsense hesabım bu hafta spama düştü sadece 5 kanal bağlıydı bugün 2 tane daha ekledim ve spama düştü hiçbirisinde ne bir telif ne bir uyarı vardı eşleşen dünya engeli bile yoktu kapanmanın nedenini hala çözemedim ama toplu olarak hepsi kapanıyor bir anda.

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:32 ----------

düşündüğüm bir şey var ama artık o kadar değil diyorum kendime ama kapanmalar devam ederse aklımdan geçirdiğim ihtimal.

kanallar sabah uyandığımda toplu şekilde kapandığı için bilemiyorum hocam ama telif olarak kapanmadığına %90 eminim aynı kategoriyi yapanlar var ve onlarda sıkıntı yok 1-2 aydır devam ediyolar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri