bir adsenseye bağlı 6-7 kanalım vardı hepsi kapanmış iyide getiriyordu yaktı bizi içinde nerdeyse bir yıla yakın açık olan kanallar vardı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başlangıç noktasını iyi tahmin ettin.tüm adsenselerimin kendi kanallarında video olmamasına rağmen kapanmış kanalları. İnşallah ban falan gelmez sonunda adsense. Konu da açtım ama ilgilenen olmadı buradan yazayım bir de belki başına gelen olmuştur.
Kesinlikle kıyım var. Adsense hesabı olanlar da telaş edip spama düştüğünü sanmasın. Bugün bir kardeşimizin 2 adsensedeki tüm kanalları ve benim de tek adsense bağlı 10 kanalım spamdan gitti. Birbirinden bağımsız farklı kategori çalışan bir çok kişi var bugün kanalları kapanan. Yeni bir güncelleme geldi ama ne olduğunu bekleyip görücez.
**3 Adsense hesabının da para kazanması açık ve spama düşmemiş durumda.
dün akşam son 1 ayda yaptığım kanalların hepsi kapanmış .. KAnalların %95 ini son 1 ayda yaptım 1 aydan eski olan kanal vardı birkaç tane açık onlar yeni temiz 1 kanal ekledim spama düşmüş 2 saat sonra .. Adsense spam amı düştü hocam yoksa kıyım mı var çözemedim
tüm adsenselerimin kendi kanallarında video olmamasına rağmen kapanmış kanalları. İnşallah ban falan gelmez sonunda adsense. Konu da açtım ama ilgilenen olmadı buradan yazayım bir de belki başına gelen olmuştur.
Kıyım var bence. Bir kaç gün belki de daha fazla sürecek bu durum. Mesela; çalıştığım kategoride bile kanal kalmamış neredeyse. Dünya geneli bir temizlik var.. Dilerim en kısa zamanda düzelir..
Bana da öyle geliyor. Hiç kanalım kapanmadı diyen var mı acaba forumda. Yoksa biz mi bi yerde yanlışlık yaptık acaba
Özgün kanallara bir şey olmasa bari. Gece gece bitirdin bizi youtube. Hep diyoduk bu spam bir gün bitecek diye. Bu aralar bitermi bilmiyorum ama youtube artık ayarı vermeye başladı o kesin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.