Benimde 2 adsense varda içinde tek kanal vardı ikisininde ikisinide kapatmış.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni adsense ( bir kaç günlük ) kanalları kapanan var mı ? Sorun adsense kaynaklı ise eğer; ya bütün herkesin adsense spama düştü veya bir silsile ile aynı adsense bağlı kanalları bulup kapattı. Kapanmaları devam eden var mı ?
Arkadaşlarla yaptıklarımızdan bazıları.
1- Mail açtık beklettik, kanalı açıp video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
2- Mail+Kanal aynı gün açtık, video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
3- Mail+kanal açtık birkaç gün beklettik, video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
4- Mail+kanal açtık, video bastık 1 hafta beklettik sonrasında adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
Yeni testler bu şekilde, bunun mail açımı, kanal açımı mantığı vs'si kalmadı artık, Yt istediği zaman spam bahanesiyle kanalları kapatıp, adsenseleri patlatıyor.
--
Diğer konuda yazdığımı burda da yazayım, bu konuda daha çok user oluyor.
Butun olayı çözdüm bir gmail hesabına bağlı youtube kanalı geçmişte silinmiş dahi olsa hesaptaki alt kanal dahi olsa en ufak telif eşleşen ve topluluk yada herhangi bir uyarı almış dahi olsa o hesaba bağlı o kanallar askıya alındı kesin konuşuyorum durum bu umarım açıklayabilmişimdir
[MENTION=33949]blaef[/MENTION] Yeni eski adsenselere bağlı kanalların kapanmaları hala devam ediyor.
Ben senin yazdığın 4. yöntemi kullanıyorum. Yeni adsenseme eskiden elimde olan ama hiç bir yere bağlamadığım kanalları bağlamıştım. Sıkıntı yok. Bu senin 4. yöntem ile bağladığın adsense hiç ödeme aldığın bir adsensemiydi?
Not: Adsensemde 110 kanal bağlı 35 gündür aktif. Hiç bir kanalımı eğer telifli video 1 tane dahi olsa ihlal demiyorum bildiğimiz telif o kanalı adsenseye bağlamadım. Tabi 1 hafta beklettiğim için zaten gelen o zaman geliyordu. Hı sonradan gelmedimi geldi. O kanallar içinde hala bağlı. Kanallarım 2013, 2014 ve ağırlıkla 2015 dir
Hic video atilmamis 1 senelik kanallarda gitmisButun olayı çözdüm bir gmail hesabına bağlı youtube kanalı geçmişte silinmiş dahi olsa hesaptaki alt kanal dahi olsa en ufak telif eşleşen ve topluluk yada herhangi bir uyarı almış dahi olsa o hesaba bağlı o kanallar askıya alındı kesin konuşuyorum durum bu umarım açıklayabilmişimdir
Bir şeye daha dikkat ettimde, son 3 haftadır yeni açılan adsenselerde sağlam kalan varmı hala? Eskki ödeme alınmış adsenseden söz etmiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.