Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Arkadaşlar özgün spamcı biri olarak çoğu adsense darba yedim.Benim gibi insanların başına geldiyse halimiz duman.

Bunedir adsense bağlı her kanalı spam ilan etmiş.Böyle bir saçmalık yok.Adsense hangi kanal bağlıysa güm benim 1-2-3-4-5 adsense yoktu arkadaşlar bilemiyorum.

Butun olayı çözdüm bir gmail hesabına bağlı youtube kanalı geçmişte silinmiş dahi olsa hesaptaki alt kanal dahi olsa en ufak telif eşleşen ve topluluk yada herhangi bir uyarı almış dahi olsa o hesaba bağlı o kanallar askıya alındı kesin konuşuyorum durum bu umarım açıklayabilmişimdir

Yeni adsense ( bir kaç günlük ) kanalları kapanan var mı ? Sorun adsense kaynaklı ise eğer; ya bütün herkesin adsense spama düştü veya bir silsile ile aynı adsense bağlı kanalları bulup kapattı. Kapanmaları devam eden var mı ?

Yeni eski fark etmiyor malesef hocam benim bir kaç günlük adsensem de spama düştü tüm kanallar kapandı

Arkadaşlar bir sorum var.Kanal takip sistemi kulanan arkadaşlar durum nedir.Bazı şeylerden şüpheleniyorum aylardır kapanmayanlar kanallar 1 hafta önce kanal takip ekledik diye kapanmışlar olabilir mi.

Sonuçta api v.s giriyoruz.

Her birinde 3-4 tane kanal bulunan 3 aydır kanal bağlanamayan 2 adsenseki bütün kanallar kapanmış bu adsenselerde kapanan kanallar vardı. Bu 2 adsense ile beraber açılan ama daha önce 1 tane topluluk bile almamış 2 kanal bağlı adsense ayakta. Kısaca daha önce kapanmış kanalı bulunan adsenseler kapanmış galiba

çok şükür açık kanal kalmadı adsense de :D bi kaç tane açık olsaydı daha çok kafa yoracaktım :) [MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION]

Arkadaşlarla yaptıklarımızdan bazıları.

1- Mail açtık beklettik, kanalı açıp video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
2- Mail+Kanal aynı gün açtık, video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
3- Mail+kanal açtık birkaç gün beklettik, video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
4- Mail+kanal açtık, video bastık 1 hafta beklettik sonrasında adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)

Yeni testler bu şekilde, bunun mail açımı, kanal açımı mantığı vs'si kalmadı artık, Yt istediği zaman spam bahanesiyle kanalları kapatıp, adsenseleri patlatıyor.

--

Diğer konuda yazdığımı burda da yazayım, bu konuda daha çok user oluyor.

Arkadaşlarla yaptıklarımızdan bazıları.

1- Mail açtık beklettik, kanalı açıp video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
2- Mail+Kanal aynı gün açtık, video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
3- Mail+kanal açtık birkaç gün beklettik, video bastık adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)
4- Mail+kanal açtık, video bastık 1 hafta beklettik sonrasında adsenseye bağladık.
( adsense spama düştü)

Yeni testler bu şekilde, bunun mail açımı, kanal açımı mantığı vs'si kalmadı artık, Yt istediği zaman spam bahanesiyle kanalları kapatıp, adsenseleri patlatıyor.

--

Diğer konuda yazdığımı burda da yazayım, bu konuda daha çok user oluyor.

Ben senin yazdığın 4. yöntemi kullanıyorum. Yeni adsenseme eskiden elimde olan ama hiç bir yere bağlamadığım kanalları bağlamıştım. Sıkıntı yok. Bu senin 4. yöntem ile bağladığın adsense hiç ödeme aldığın bir adsensemiydi?

Not: Adsensemde 110 kanal bağlı 35 gündür aktif. Hiç bir kanalımı eğer telifli video 1 tane dahi olsa ihlal demiyorum bildiğimiz telif o kanalı adsenseye bağlamadım. Tabi 1 hafta beklettiğim için zaten gelen o zaman geliyordu. Hı sonradan gelmedimi geldi. O kanallar içinde hala bağlı. Kanallarım 2013, 2014 ve ağırlıkla 2015 dir

Son düzenleme:
Butun olayı çözdüm bir gmail hesabına bağlı youtube kanalı geçmişte silinmiş dahi olsa hesaptaki alt kanal dahi olsa en ufak telif eşleşen ve topluluk yada herhangi bir uyarı almış dahi olsa o hesaba bağlı o kanallar askıya alındı kesin konuşuyorum durum bu umarım açıklayabilmişimdir

Kesnlikle katılıyorum. Hiç kullanmadığım geçen ay atçığım adsense vardı boş ve bir de telif,topluluk riski düşük kanal bağladım hala açıklar. Çünkü o adsense hesabında daha önce bağlı kanal kapanmadı. Dilerim ki bu durum geçici olsun. Yeni adsense hesabı açmak veya almak kolay, lakin sistem böyle işlerse en ufak kapanma, telif bu gibi durumlarda kanalların hepsi gidecek ne yazık ki..

** Gece [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] ve ben 2 ayrı adsense hesabına 2 ayrı boş kanal bağladık ve 2`si de sabah 07:21`de kapandı. Ama kanalların tek ortak noktası vardı; aynı satıcıdan alınmış kanallardı. Burada dikkat edilmesi gereken bir başka nokta da bu sanırım.

[MENTION=33949]blaef[/MENTION] Yeni eski adsenselere bağlı kanalların kapanmaları hala devam ediyor.

[MENTION=33949]blaef[/MENTION] Yeni eski adsenselere bağlı kanalların kapanmaları hala devam ediyor.

Toplu kapanmaların sebebi kesinlikle kanal-adsense ilişkisi üzerine kurulu. Önceki yazıda belirttiğim gibi 2 ayrı adsense hesabına bağlı olan kanallar aynı saatte kapanıyor. Böylece aklıma şu soru geliyor;

* 2 ayrı adsense spama düşse bile farklı saatlerde bağlanan kanallar neden aynı saatte kapansın ?

Ben senin yazdığın 4. yöntemi kullanıyorum. Yeni adsenseme eskiden elimde olan ama hiç bir yere bağlamadığım kanalları bağlamıştım. Sıkıntı yok. Bu senin 4. yöntem ile bağladığın adsense hiç ödeme aldığın bir adsensemiydi?

Not: Adsensemde 110 kanal bağlı 35 gündür aktif. Hiç bir kanalımı eğer telifli video 1 tane dahi olsa ihlal demiyorum bildiğimiz telif o kanalı adsenseye bağlamadım. Tabi 1 hafta beklettiğim için zaten gelen o zaman geliyordu. Hı sonradan gelmedimi geldi. O kanallar içinde hala bağlı. Kanallarım 2013, 2014 ve ağırlıkla 2015 dir

Ödeme alınan adsenseydi.
Kapatabiliyor belli olmuyor, bakalım bu güncelleme çok kötü oldu.
Yt hiçbir güncellemesini geri almadı şimdiye kadar, bu olaylda da geri adım atmaz gibi geliyor bana, spam olayı çok büyük darbe yedi.

Hic video atilmamis 1 senelik kanallarda gitmis

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 kanal kapansa yada telif gelse yada eşleşen gelse yada dünya engeli gelsdiğinde adsense spama düşüyorsa ve bu devam ederse biz adsense bırakalım o zaman ....

haydaa sabah temizlemiştim
şimdi bütün kalan adsense kanalları kapatmışlar tamamen sıfırladılar sonunda tebrikler

Bir şeye daha dikkat ettimde, son 3 haftadır yeni açılan adsenselerde sağlam kalan varmı hala? Eskki ödeme alınmış adsenseden söz etmiyorum.

Not:son 3 haftadır bağlanılan kanallar dahilinde... Yani eski kanallar bağlı olmayacak.

Son düzenleme:
Bir şeye daha dikkat ettimde, son 3 haftadır yeni açılan adsenselerde sağlam kalan varmı hala? Eskki ödeme alınmış adsenseden söz etmiyorum.

Evet var 2 atılmış kanalı bağladığım hesap vardı duruyor o

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri