Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
devam google herkesin kanalalr 0 lansın 0 dan başlamak iyidir.

arkadaslar adsenseye ait ana mailim kapanmis askıya alınmış içinde ne bir video ne baska bişey vardı. ve bu adsenseye giriş yaptığım ipten başka hiç bir kanala giriş çıkış yapmıyordum. doğal olarak bu ana maile bagli adsense kanallarımda kapamıs. simdi nasıl bir yol izlemem gerek. telefon onayı yaparsam adsense mailime bakabilir miyim?

arkadaslar adsenseye ait ana mailim kapanmis askıya alınmış içinde ne bir video ne baska bişey vardı. ve bu adsenseye giriş yaptığım ipten başka hiç bir kanala giriş çıkış yapmıyordum. doğal olarak bu ana maile bagli adsense kanallarımda kapamıs. simdi nasıl bir yol izlemem gerek. telefon onayı yaparsam adsense mailime bakabilir miyim?

bakalbılrsin aynısı benım basıma geldi bu gun hocam 2 tane adsens onaya dustu onayladm adnsese ye girdm sorun olmadı

aynısı dün banada oldu yönetici maili değiştirdim adsense girebiliyorum ama sabah uyandm tüm kanallarım kapanmş. numara girersen adsense açılır tekrardan ama büyük ihtimal spama düştü bizim adsenseler ne bağlasak kapanacak

bakalbılrsin aynısı benım basıma geldi bu gun hocam 2 tane adsens onaya dustu onayladm adnsese ye girdm sorun olmadı

saol kardesim simdi baktim evet girebiliyorum .. bugunun kazancları hala devam ediyor. demek ki para kazanma filan gitmedi.. ama simdi artık adsense spama mı düştü demek bu?

Hocam bi arkadaşda aynısını dedi baktım sadece tel dogrula istiyomus kapanmamis adsense belki seninkide aynıdır

Partnerde toplu kapanma yaşayan var mı.Tahminim adsense uzerindeki tum kanallari ucuruyorlar.

Partnerde toplu kapanma yaşayan var mı.Tahminim adsense uzerindeki tum kanallari ucuruyorlar.

Tahminim Google bu kanalları çoktan uçuracaktı. Fakat partnerlerde olduğu için kanal yönetimine çok karışmıyordu. Artık partnersiz kalan yüzbinlerce kanal Google'ın doğrudan denetiminde kaldı. Ve Google bunların fişini çekti.

Hala anlam veremediğim çok garip durumlar var hadi hayırlısı bakalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:47 ----------

Arkadaşlar kanalları kapananlar lütfen yazsın konuyaki kapanmaların devam edip etmediğini anlayalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Butun olayı çözdüm bir gmail hesabına bağlı youtube kanalı geçmişte silinmiş dahi olsa hesaptaki alt kanal dahi olsa en ufak telif eşleşen ve topluluk yada herhangi bir uyarı almış dahi olsa o hesaba bağlı o kanallar askıya alındı kesin konuşuyorum durum bu umarım açıklayabilmişimdir

Tek topluluk yiyen kanallari bekletiyorum diger kanallar saglam. Adsense saglam. soyledigine katilmiyorum. tek kanal yuzunden butun kanallar spama dusecek olsa adsense 1 kanaldan fazla kanal eklemeyi engellerdi.

şu son kapanmalarda alınan kanallar nerden alındı ? açilan kanallar hangi sistem hangi onaylama sitelerinden açildi bunun hakkında bilgi edinsek ve paylaşsak iyi olur . kullandıgımız sistemleri onaylama sitelerinin verdigi no lar mı spama düşüyor yoksa yt gene başka algoritma ile karşimizami gelecek cok merake ediyorum.

şu son kapanmalarda alınan kanallar nerden alındı ? açilan kanallar hangi sistem hangi onaylama sitelerinden açildi bunun hakkında bilgi edinsek ve paylaşsak iyi olur . kullandıgımız sistemleri onaylama sitelerinin verdigi no lar mı spama düşüyor yoksa yt gene başka algoritma ile karşimizami gelecek cok merake ediyorum.

Komplo teorileri yerine arkadasin soylediginin pesine gitmek daha mantikli adamlar cop spami bitirdi sadece.

temiz bir adsensem var ama açtığım kanal kapanıyor ne yapmalıyım.kanalı kendi ip im den açtığım içinmi kapanıyor aceba.kanal satın alsam olurmu

son kapanmalarda yaklaşk 4 yıllık youtube amacı dışında kullandığım bi mailim gitti paypal ve tüm mail trafiğimi ordan yapıyodm 2-3 tane video vardı çok öncelerden silmiştim onlarıda aylar önce son kapanmalarda o maile bağlı youtube kanalı bile patladı o maili kendim açmştm ve kendi telefon numaramla onaylamştım ve 2 adımda doğruma bile vardı hesapta

Komplo teorileri yerine arkadasin soylediginin pesine gitmek daha mantikli adamlar cop spami bitirdi sadece.

Ağır spamı önlemek için ilk önce partnerlere yaptırım getirdiler. Bütün spamcılar adsense yönelince, bu sefer adsense sıra geldi.

Ortada bir gerçek varsa, artık bu işler önceki gibi basit olmayacak...

Hatta kısa bir süre sonra bir güncelleme yaparlar ve adsense açmakta eskisi gibi basit olmaz... Belki yeni adsense leri web adsense gibi inceleme ile onaylamaya başlarlar...

babamın gmailinde boş duran bir kanal vardı onu da kapatmışlar.İtiraz ettim bana böyle dönüş sağladılar

Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Askıya alınma durumunuzu oluşturan koşulları yeniden inceledik ve hesabınızın eski durumuna getirilmesinin uygun olacağına karar verdik. Diğer bir deyişle, hesabınız tekrar etkin ve çalışır durumdadır.

Şifrenizi unuttuysanız, lütfen sıfırlamak için şu bağlantıyı izleyin: http://www.youtube.com/account_recovery

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Aynen dediğin gibi çöp spam bitti. Artık telif ihtimali olmayan kategorilerde çalışıp çok adsense yapmak gerekiyor. Video attınız 100 tane 1 tanesine oto eşleşen geliyorsa bırakın o kategoriyi. O kanalıda unutun.

Adsense herkesi inceledimi? Hayır incelemedi. Silinmiş bir video urlsini açın bu video kaldırılmış der. Fakat kanalın yapısında youtube bilir ki bu adam eşleşen almış ve silmiş videoyu. Ses eşleşenini hadi neyse der ama diğer türlü eşleşen yemiş ve eşleşeni silmiş kanalları olan adsenseye ait kanalları sildi.

Bu saatten sonra az videolu, eşleşensiz kanallar ve çok adsense spam için vazgeçilmez şart oldu. Zaten eşleşen getirmeyen içeriğin spam olduğunu youtube bilemez. Eşleşensiz içeriklerle çalışın her grce yatarken ne olucak diye düşünceyle uykuya dalmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri