Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bir yanlisin oldugunu dusunuyorum. 1 eylul den once gmail ve kanal seklini cop ettiler anlasilan. Gecmiste yaptiginin tersini yap kanal saglam kalscaktir. ben oyle yapiyorum simdiye kadar problem yasamadim.

"Gecmiste yaptiginin tersini yap kanal saglam kalacaktir." neyi doğru yaptığımızı bir bilsek :) Biraz daha açarsanız herkes faydalanır bence..

hocam geçmişte yapılan youtube güncellemeleri hep sağlı sollu oldu adamlar yt to yt yi bir yerden bitirmedi sadece muhtemelen gmail açılışına ve kanal giriş çıkışına dair denetimleri artırdı. özellikle +15 onayına dikkat edin hocam. ben kanallarımı otomatik sistemlerle onaylamıyorum kanallar taş gibi kalıyor ayrıca gmail açılışın da telefon onayına takılmayın.

"Gecmiste yaptiginin tersini yap kanal saglam kalacaktir." neyi doğru yaptığımızı bir bilsek :) Biraz daha açarsanız herkes faydalanır bence..

hocam geçmişte yapılan youtube güncellemeleri hep toplu oldu. şimdi de öyle adamlar gmail açılışına ve kanal giriş çıkışına da aynı anda bakıyor olabilir. +15 onayına dikkat edin hocam ben öyle yapıyorum kanallar taş gibi.

O zaman +15 onayını, gerçek numaralarla yapmak gerekiyor :)

hocam sen bana sordun nasıl yapıyorsun diye bende söylüyorum:

1. gmail açarken telefon onayına yakalanmıyorum
2. otomatik telefon sistemlerle onay yapmıyorum.
Hocam adsense ler hakkında birkaç şey soracaktım sana
Kullandığın adsense ler eski tarihli mi yoksa yeni mi?
Birde adsense leri oluşturken kullandığın gmaillerin youtube ta kanalı var mıydı.

adsensenin bir tanesi eski tarihli abi. sapa sağlam ama o eşleşen engel falan yemedi yarı özgün çalıştım arada topluluktan kapanıyordu o kadar. film dizi çizgi çalıştığım adsense ölü şuan para kazanması gitti geçen ay daha geldi mi bilmiyorum.iki adsenseyi karşılaştığım da adsense'nin 1 eylül'den sonra dünya engeli ve görsel eşleşen dair log tuttuğunu düşünüyorum çünkü yeni adsense açmayı çözüm olarak gören arkadaşlar aynı kategoriler de ısrar etmeleri sonucu onlar da spam'a düştü. bana kalırsa tek çözüm artık özgün çalışmak film dizi ve çizgi film olayı google'un partnerlere getirdiği 1000 kapanma olayını bypass edecek bir partner çıkmadıkca mümkün değil. şimdi özgün yapmak çok zor diyen olacaktır o zaman başka iş alternatifin yoksa dailymotion'a yönelme vakti geldi demektir.

bu arada söylediğin gibi ölü olan adsensem kendine geldiğin de ona da özgün atacağım.

Hocam adsense ler hakkında birkaç şey soracaktım sana
Kullandığın adsense ler eski tarihli mi yoksa yeni mi?
Birde adsense leri oluşturken kullandığın gmaillerin youtube ta kanalı var mıydı.

Adamlara ingilizce itiraz ettim herkesin kanalını açtılar bana tekrar inceleme üstelik Türk ilgilenmiş açmaları imkansız...

95yL4N.jpg

gmailleri açarken kesinlikle telefon onayına yakalanmayın ve elden geldiğince otomatik telefon doğrulama sistemleri kullanmayın. [MENTION=9780]Alkatyan[/MENTION] nickli arkadaş var forum da rusya tarafından ucuza sim kart getiriyor uzaktan da gerçek onay yapıyor. toplu alımlar da indirim yapıyor. arkadaşın kıymetini bilin.

hocam söylediğim gibi adamlar pek çok yerden log tutuyor. bu işin başlangıcı doğru gmail ve kanal açmak. bunlara dikkat edersin yt to yt basarsın allah ne verdiyse yine uçururlar seni yada sanal sunucudan basarsın tek ip'eyle devamlı yine uçarsın. dikkat edilmesi gereken pek çok nokta var.

+15 onayıyla hiçbir alakası yok. +15 onaysız kanallar da uçtu

hocam söylediğim gibi adamlar pek çok yerden log tutuyor. bu işin başlangıcı doğru gmail ve kanal açmak. bunlara dikkat edersin yt to yt basarsın allah ne verdiyse yine uçururlar seni yada sanal sunucudan basarsın tek ip'eyle devamlı yine uçarsın. dikkat edilmesi gereken pek çok nokta var.

Sanal sunucudan. 3 haftada 60 kanal açtım adsenseye bagladiklarim gitti , baglamadiklarimda giden yok. Bence tamamiyle adsense ile alakali bir problem . bile bile mi kapattilar yoksa adsensede problemmi var bilmiyorum ama sorunun kaynağı tamamiyle adsense. Kanali acma kapama bolme sunucu ile alakalı değil diye düşünüyorum.

Son 1 ayda attığım hazırda ve açık şekilde duran 360 kanal var boş olarak izleniyorlar. Yeterince izlenim alınca adsenseye bağlamayı planlıyordum ancak 1 haftada 3 adsensem spama düştü. Bu boşta duran kanallarda kapanma çok nadir oluyor. Ama ne zaman adsenseye bağlasam spama düşme durumu oluyor. Şuan 3 adsense kaldı onlara kanal bağlamayı düşünmüyorum. Sonumuz ne olacak bizde kestiremiyoruz.

Son 1 ayda attığım hazırda ve açık şekilde duran 360 kanal var boş olarak izleniyorlar. Yeterince izlenim alınca adsenseye bağlamayı planlıyordum ancak 1 haftada 3 adsensem spama düştü. Bu boşta duran kanallarda kapanma çok nadir oluyor. Ama ne zaman adsenseye bağlasam spama düşme durumu oluyor. Şuan 3 adsense kaldı onlara kanal bağlamayı düşünmüyorum. Sonumuz ne olacak bizde kestiremiyoruz.

adsende sorun var hocam kapanıyor ... bende şunu anlamıyorum adsense spamı bitirmek istiyorsa neden sadece bünyesindeki kanalları kapatık adsenseyi spama sokuyor .. Neden boşta duran yada partnere bağlı olan kanalları kapatmıyor .. Hem kendini bize çekti hemde vurdu darbesini sonradan ...

Bu nedir ya ben gece bekçılık yapar iken bu kadar tırsmıyordum Şimdi üçbuçuk atıyorum zaten bir adsense banlanması eksıktı şimdi tam oldu bali paramızı verde oyle banla

1 - 1 gidiyor sanırım partnerden atılan adsense kapatılan gıcıklığına flag basıyor ...
Eylül kabustur derlerdi de inanmazdım her gün yeni bir kara haber ne partner kabul eder ne adsense kabul eder yine web işlerine döneceğim böyle giderse...

ayın 28 oldun mu e iyisi bütün videoları gizleyip kanallara 1 özgün ekleyip bekletmek

Sayın Kullanıcımız,
E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.
Hesabınızın askıya alınmasına yönelik itirazınız için teşekkür ederiz. Topluluk Yönergelerimiz ve Hizmet Şartlarımız uyarınca hesabınızın askıya alınmış olarak kalmasına karar verdik. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.youtube.com/t/community_guidelines adresini ziyaret edin.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi

Beyler red aldım tekrar itiraz edip açtıran var mı aramızda?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri