Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
benımde 10 eylulde acılan bır adsense spama dustu 8 kanalda kapandı

Hepsi kapanmadı diye kafanız karışmasın, adsense spamı ile kapanma iki vardiya halinde oluyor. Önce toplu olarak bir kısmı kapanıyor sonra hepsi...

hocam öyle diyorsunuzda benım adsense de 20 tane kanal vardı ikisi kapandı ama diğerleri duruyo
Kapanan kanalarla kapanmayan kanallar, adsenseye aynı gün mü bağlanmıştı hocam ?
yoksa aralarında gün aralığı varmıydı ? (adsense bağlandığı tarih-gün bazında)
Birde adsense açılış tarihin ağustos'mu eylül'mü

Kapanan kanalarla kapanmayan kanallar, adsenseye aynı gün mü bağlanmıştı hocam ?
yoksa aralarında gün aralığı varmıydı ? (adsense bağlandığı tarih-gün bazında)
Birde adsense açılış tarihin ağustos'mu eylül'mü

ağustosta acıldı 1 hafta ıcınde bütün kanalları yüklemiştim 3-3 4-4 flan

Arkadaşlar adsenselerinize dikkat edin madem açıyorsunuz.İyi kanallarınızı bağlayın.1 dünya engeli v.s aldığınız taktirde silin.Önüne gelen kalanı adsense bağlamayın.

Adsense 3 kanal bağlayın tam bağlayın.Ne kadar az kanal o kadar az risk kanallarınız her gün kanal takip v.s takip edin zaten anında uyarı geliyor.Dünya engeli olur v.s olur silin kanalınızı risk olmasın.Zaten o zamana kadar gelen sizindir.

1 Adsense spama düştüğünde yeni kanalı bağladığınız anda mı kapanıyor yoksa daha sonra mı kapanıyor?

2 saat sonra kapanır urfalı. normal de 30 gün dinlendirdikten sonra adsense spam'dan kurtuluyor ama yönetici yandex yapıldığın da 1 ay önce kurtarıldığını söylüyorlardı ama sanırım şimdi olmuyormuş.

1 Adsense spama düştüğünde yeni kanalı bağladığınız anda mı kapanıyor yoksa daha sonra mı kapanıyor?

sabahı görmez... mesaja ek yaptım okusana belki çözüm senin aklına gelir.

toplulukla alakalı bi mail geliyormuş adsense mailine bende biraz önce tanıştım :(:(

Kanal sabaha çıkarsa devam sabaha çıkmasa da yeni adsenseyle devam
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] topluluk maili kanal kapandığı anda mi geliyor daha sonra mı? tek kanal bğalıydı kapandı ama herhangi bir mail gelmedi. sadece kapanan kanala topluluk kuralları ihlalinden dolayı kapandı diye mail geldi

@pynrs topluluk maili kanal kapandığı anda mi geliyor daha sonra mı? tek kanal bğalıydı kapandı ama herhangi bir mail gelmedi. sadece kapanan kanala topluluk kuralları ihlalinden dolayı kapandı diye mail geldi
şunun şurasında sabaha ne kaldı :D
bu işten dolayı artık kanser olacağız herhalde.stres den saçlar beyazladı zaten ..

bilmiyomda bu topluluk olayının iyice ***unu çıkardılar
bugün açar açmaz 5 kanala topluluk geldi hepsine itiraz ettim
bişey çıkmaz ama ettim yani

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] topluluk maili kanal kapandığı anda mi geliyor daha sonra mı? tek kanal bğalıydı kapandı ama herhangi bir mail gelmedi. sadece kapanan kanala topluluk kuralları ihlalinden dolayı kapandı diye mail geldi

toplu olduğu için aynı anda geldi herhalde saatine bakmadım.sildim adsense mailini.

-----------------------------------------

Son düzenleme:
Tüm kanallarım, yani zaten 4 tane kalmıştı, kapanmış. Adsense e bağlı 16 kanalım son 2 haftada kapanmış oldu, quize bağlı olan tek kanal kalmış, umarım adsense banlanmaz da içindekinden olmam :(

Son zamanlarda açtığım neredeyse tüm kanallara topluluk geliyor. İşin içinden çıkılacak gibi değil.

ağustos'ta açılan adsenseye ait. eylül kıyımında tüm kanlları kapanan (11 adet) adsense kullanıcı değişip pin onaylamıştım 6 gün önce.

1 adet denemek için kanal bağlamıştım. (içinde tek video özgün resimlerle oluşturmuştum) kanal 5 gün dayandı..

an itibarı ile topluluk maili gelmiş. Adsense spama mı düşmüş yoksa video mu ihtar almış anlamadım.

Sanırım ağustos pinsiz olan adsenseleri de pin girip ödeme almaya hazırlananları bu ay temizleyecekler tekrardan.

Zaten adsense sorunlu olanlara ödeme yöntemi ekletmiyor banka hesabı eklenmiyor.

Bu ay'da sıkıntılı gececek gibi gözüküyor : (

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri